Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sinusbot ignoruje komendy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..Otóż mam pewien problem z sinusbotem

Chodzi o to, że posiadam serwer TeamSpeak3 i boty muzyczne (sinusbot - najnowszą wersję!). Jest z nimi taki problem, że boty bardzo dobrze reagują na komendy typu !stream, !yt itp..Ale po pewnym czasie nie używania ich boty przestają reagować, ignorują komendy itp.. Muszę zrestartować, aby działało dalej poprawnie..Taki problem mam nie pierwszy raz. Pewnie wiele z was napisze to restartuj te boty i będzie dobrze, a ja nie chce ich restartować, ponieważ u mnie na teamspeaku siedzi dużo gildii i każda gildia ma po bocie i jest ich dużo i vps nie jest przeciążony więc nie wiem o co chodzi...Nie chce mi się tyle czasu marnować na restatowanie każdego bota :/ Bardzo proszę o szybką pomoc!!

Pozdrawiam :)

• PGS zmienił(a) tytuł na Sinusbot ignoruje komendy
Opublikowano

Też mam taki problem, jednak nie zaradzisz na niego, jest to wewnętrzny błąd sinusbota, który autor w końcu może poprawi. Ewentualnie możesz poszukać skrypta co będzie co jakiś czas je restartować.

Opublikowano

Polecam zamiast się bawić w te skrypty to co 8/12 godzin po prostu restartować te boty. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...