Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash gry po załadowaniu mapy

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po wielu latach w metina, a także LoLa nadszedł czas na popularnego CS GO.

Nie mialem nigdy wczesniej doczynien z CSami, +/- to co wiem, to wiem od znajomych lub z yt.

Moj problem polega na tym, ze włączeniu gry, wczytaniu mapy i ukazaniu się 0;05 s (odliczanie do respawnu? ) wyskakuje błąd CSGO.exe przestał działać.

Próbowałem wielu sposobów z internetu. Zmiany manualne ustawien <coś tam z 1 na 0>, wrzucanie configow innych, reinstal steama wraz z CS GO, czyszczenie rejestru, aktualizacja sterowników, próbą odpalenia w trybie zgodnosci XP SP3/Tryb admina i wiele innych.

Wklepywalem takze rozne komendy startowe.

Grę udaje mi się włączyć może 1 na 10, gdzie po ponownym wczytaniu mapy wykasuje znów ten sam błąd.

Posiadam laptop ASUS,

Windows 10 32bit

Intel I5 5200U

GeForce 920M

4GB RAMu

Wszystko porobione na cacy, nawet antywirusa skasowalem... Jako takie pojęcie o grach/komputerach mam lecz z tym problemem niestety poradzić sobie nie mogę.

Myślęm żę format i instalacja 64 bitowej 10 rozwiązałą by ten problem , ale....

Poradzicie coś?

PS. Spójność plików sprawdzana XXX razy.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Crash gry po załadowaniu mapy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...