Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postoi ten serwer? pytam poważnie dawno nie grałem nie chce się przejechać na pierwszym lepszym. Na pierwszy rzut oka prezentacji wygląda okej sety są nawet nawet nie z painta.

791f747188ac8.png

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
20 minut temu, Traktorzysta napisał:

Postoi ten serwer? pytam poważnie dawno nie grałem nie chce się przejechać na pierwszym lepszym. Na pierwszy rzut oka prezentacji wygląda okej sety są nawet nawet nie z painta.

Nie, dajemu tydzień max dwa z takimi nieogarami i takim syfem jaki jest. Przy takiej liczbie ludzi - pustki - to gówno a nie gra. Nie pyli się w ogóle. Reklamy nie ma , gra to sklejka 100 innych serwerów. Na serwie gnój i syf. Lepiej nie tracić czasu na idiotów. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Calienciak napisał:

Ja kaganiec znajdę, ale na grube warchlaki słabo działa.

#TOPIC: Jak sprawa z lagami? Występują jakieś czy raczej maszyna ma leciutko i można spokojnie grać :)?

http://prntscr.com/fftc4q

3 jaile obok i żyje więc chyba nie tak źle.  @Caliente

Opublikowano

#TOPIC: Jak sprawa z lagami? Występują jakieś czy raczej maszyna ma leciutko i można spokojnie grać :)?

Bez lagów, gra się przyjemnie:) Nie robią żadnych restartów, starają się i administracja dostępny prawie cały czas co jest najważniejsze :) 

Opublikowano
2 godziny temu, FireOnly napisał:

Ty kobieto masz jakies problemy ze sobą czy co bo nie rozumiem ? Jak ci coś tu nie pasuje to po co tu wchodzisz ? Raz napisałas, wyraziłas swoja opinie i starczy, mozesz wyjsc. Szukasz dziury czy co ? Masakra, ludziom nie dogodzisz.

Co do serwera, o której mozemy sie spodziewać wyników konkursu na fb ? Bo miały byc dzisiaj.

Wyniki konkursu zostały już ogłoszone na fanpage :) Zapraszamy, może to właśnie Ty jesteś jednym z wygranych :)

4 godziny temu, xMox napisał:

Sety broni i zbroi OKROPNE :O (jedynie do expa całkiem całkiem) Ogólnie serwer nic specjalnego, nie polecam ^.^ 

Nic na to nie poradzimy. Komu się nie podoba ma również nakładki na broń :)

Serwer daje rade bez żadnych problemów. Maszyna ma lekko a przy starcie nawet ścinki na serwerze nie było. Youtuberzy wrzucali filmiki ze startu, tam możesz zobaczyć jak to mniej więcej wyglądało. Szczerze mówiąc na upartego dzieląc maszyne mógłbym postawić tu luźno jeszcze 2 serwery a maszyna miała by zapas.

PHP | PYTHON | LUA | VB.NET | JAVA | PAWN | C++

Opublikowano
1 godzinę temu, iVeeid napisał:

Wyniki konkursu zostały już ogłoszone na fanpage :) Zapraszamy, może to właśnie Ty jesteś jednym z wygranych :)

Nic na to nie poradzimy. Komu się nie podoba ma również nakładki na broń :)

Serwer daje rade bez żadnych problemów. Maszyna ma lekko a przy starcie nawet ścinki na serwerze nie było. Youtuberzy wrzucali filmiki ze startu, tam możesz zobaczyć jak to mniej więcej wyglądało. Szczerze mówiąc na upartego dzieląc maszyne mógłbym postawić tu luźno jeszcze 2 serwery a maszyna miała by zapas.

No własnie jestem wygranym haha :D tylko sie jakos doczekac nie moge na odpowiedz ^^, wbijcie na fp.

Opublikowano

Witajcie,
Podczas przerwy zostaną poprawione takie rzeczy jak:

• Podniesione "LEKKO" dmg WP;
  • Na dungeonie 145lvl potrzeba 3 przedmiotów zamiast 4;
  • Możliwość cofnięcia skilli do 1pkt, m1, g1, P u Seon-Hae;
  • Zmiana mobów na dzikie psy;
  • Dodany szybki auto pick-up w opcjach gry (fastpick-up);
  • Zwiększono ilość slotów do zapisu pozycji do 8;
  • Spolszczono chińskie znaczki;
  • Przyśpieszone respy bosów do 1000s. (16 minut) - które? Zobaczycie sami.

Przerwa potrwa do 30 minut. W ten czas zostaną wykonane kopie serwera oraz kilka dodatkowych prac.
Po przerwie prosimy uruchomić clienta patcherem którego można pobrać z TEGO linku.

Pozdrawiamy,
Administracja Avelis.pl

Opublikowano

Bardzo przyjemnie się gra. Spoty wszystkie zajęte, jest rywalizacja, miła atmosfera. Jestem mile zaskoczony. Jak najbardziej Polecam :) 

Opublikowano
8 godzin temu, Tyrtum Pyrtum napisał:

Czy serwer juz dziala? Bo juz ponad pol h i mnie dalej nie dziala.

Dziala. Byla przerwa o polnocy. 

Opublikowano

Przecież tą są pliki kropka w kropkę z Idanisa :D Tylko jestem ciekaw kto się kryje pod tymi nickami ;>

@KubekPodobno reworków nie mozna trzymać, jak to jest? 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

warto zaczynac ile ludzi na onn w ciagu dnia

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano

Witajcie,
Podczas przerwy 06.06.17r zostały poprawione/dodane takie rzeczy jak:

• Wgranie podstawowych różnic z PL-a odnośnie skilli (#przygotowania do balansu - oznacza to, że skille healera itd. wrócą do podstawowych wartości. Następna przerwa dotycząca balansu 7.06.17r. godz 00:00);
  • Dodanie nowych tarcz do ulepszenia po tarczach na 61 poziom;
  • Lekkie edycje dropu (za dużo niektórych rzeczy dropiło);
  • Dodano 2 nowe nakładki na broń (exp) które będą do zdobycia w itemshopie tylko przez 3-7dni w każdym miesiącu oraz na streamach u [GM]Mart;
  • Dodanie do itemshopu Pierścienia Półksiężyca (PPK) oraz Lizaków na prośbę graczy;

Pragnę tylko dodać że przed przerwą o godzinie 00:52 na serwerze przed przerwą gościło około 450graczy pamiętając o tym że jest środek tygodnia, ludzie chodzą do pracy/szkoły.

Na weekend planujemy coś "większego" włącznie z aktualizacją systemu szarf które każdemu sprawiają wielkie problemy (obecny jest zbyt stary aby cokolwiek w nim ogarnąć) - będzie to naprawione w update weekendowy.
Również zostaną zaktualizowane modele petów, zbroi, wierzchowców na ładniejsze. Nie wykluczamy też pojawienia się nowych (będzie to ankietowane) 

Do tego dorzucam wam też parę ankiet w temacie, bardzo proszę o rzucenie okiem i wypowiedzenie się.     -    Temat można znaleźć na forum, tam można zagłosować w ankiecie.

Aby wszystko działało oczywiście odpalamy klienta po przerwie PATCHEREM!
Oczywiście link do pobrania w zakładce DOWNLOAD na stronie głównej serwera.

Informujemy również że w weekend odbędzie się EVENT OX.
WYCZEKUJCIE!

Pozdrawiamy, 
Administracja Avelis.pl

Opublikowano

Wbijam na zobaczeniu dość sporej reklamy na yt, nie doczytałem,skąd bronie na 75 lvl, są dungeony poniżej 100 lvl ? Oby serwer postał z dobrą ilością graczy

Opublikowano
4 godziny temu, 4sweet napisał:

Jak tam Twój velris ?? Nie wyszedł projekt międzynarodowy ? hahah :D

to do @Cloudflare xD

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest okej, ale jeśli chodzi o BALANS postaci to serwer leży.

BM i Szaman > Pozostałe Postacie i ich klasy.

Mental w porównaniu do reszty na podobnym secie gówno bije.

Ulepy też tragedia jak na Easy.

To tylko moja opinia :)

Gdyby nie to, serwer na duży + :) 

Opublikowano
5 godzin temu, Mikis246810 napisał:

Serwer sam w sobie jest okej, ale jeśli chodzi o BALANS postaci to serwer leży.

BM i Szaman > Pozostałe Postacie i ich klasy.

Mental w porównaniu do reszty na podobnym secie gówno bije.

Ulepy też tragedia jak na Easy.

To tylko moja opinia :)

Gdyby nie to, serwer na duży + :) 

Z tymi ulepami jest okej, przynajmniej jest rywalizacja i handel przez to sie rozwija. A zauwaz ze na 3/4 serwerow ktore startuje nei ma nawet sklepow w  m1 ;d Chociaz nie ukrywam, mogliby zwiekszyc ilosc sztuk z metka ktora dropi ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...