Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ani mało ani dużo. Mogę śmiało napisać, że ciężko spota dla siebie dorwać, bo wszędzie ktoś jest. W v2 to w ogóle największa wojna była o spoty :D  Sklepów w m1 jest koło 20, ale to z racji, że nie ma tak naprawdę czym chwilowo handlować. Zapotrzebowanie jest na truty, żale, kdki (jak ktoś leniwy lub fishbota nie ma) i PDki, a z tymi rzeczami prócz kd jest problem jak masz pecha. Ja z 15 razy dungeon zrobiłem i nadal trutki nie mam :D 

Ciężko mi określić w liczbach ilość graczy.

Opublikowano
26 minut temu, Challenjour napisał:

Ani mało ani dużo. Mogę śmiało napisać, że ciężko spota dla siebie dorwać, bo wszędzie ktoś jest. W v2 to w ogóle największa wojna była o spoty :D  Sklepów w m1 jest koło 20, ale to z racji, że nie ma tak naprawdę czym chwilowo handlować. Zapotrzebowanie jest na truty, żale, kdki (jak ktoś leniwy lub fishbota nie ma) i PDki, a z tymi rzeczami prócz kd jest problem jak masz pecha. Ja z 15 razy dungeon zrobiłem i nadal trutki nie mam :D 

Ciężko mi określić w liczbach ilość graczy.

to wbijamy dzieki wielkie

Opublikowano

Pograłem trochę i mogę jasno stwierdzić iż... lipa :) Serwer to sklejka z wielu innych serwerów. Doszukałem się tu nawet "wstawek" z min. takiego syfu jakim był Avantador ( może ktoś to pamięta jeszcze :P ) ... Zresztą na kazdym kroku widać że nie ma tu nic "nowego" bo wszedzie jakieś pozostałości po innych serwerach... 

Serwer Easy... a po 40 dungach dalej truty nie ma... Ludzi ... mało. Jak na start i ponoć dobrą reklamę gówno tu grają a nie ludzie. Może z 200-300 osób wieczorem było... 

Sama rozgrywka - beeee.... Długo to nie postoi :D 

Nie polecam :)

Opublikowano
31 minut temu, iksDeeikSdE napisał:

Pograłem trochę i mogę jasno stwierdzić iż... lipa :) Serwer to sklejka z wielu innych serwerów. Doszukałem się tu nawet "wstawek" z min. takiego syfu jakim był Avantador ( może ktoś to pamięta jeszcze :P ) ... Zresztą na kazdym kroku widać że nie ma tu nic "nowego" bo wszedzie jakieś pozostałości po innych serwerach... 

Serwer Easy... a po 40 dungach dalej truty nie ma... Ludzi ... mało. Jak na start i ponoć dobrą reklamę gówno tu grają a nie ludzie. Może z 200-300 osób wieczorem było... 

Sama rozgrywka - beeee.... Długo to nie postoi :D 

Nie polecam :)

Co ty chłopie gadasz, gdyby rozgrywka była taka jak ty mowisz to by ludzi na serwerze nie było, a nie ma gdzie expic nawet bo pozajmowane wszystko :D To jest tylko i wylacznie twoja opinia. Mowisz o dungeonie i trucie ;d ? masz pecha i tyle, ja za 2 razem dropłem trute dodatkowo ten dungeon robi sie 2 minuty wiec co ty bys chciał ? Na niektorych serwerach easy robisz normalne dt (troche skrocone) ktore zajmuje z 10 minut i dodatkowo masz mniejsze szanse na drop broni 75. Takim jak ty widocznie nigdy sie nie dogodzi, idz na serwer 4fun :)

Opublikowano
17 godzin temu, Skejcior ^^ napisał:

Idź obciągnij żeby ktoś nauczył cię co to ftp xD

Działa to normalnie czy poczekać kilka dni? Nie wiem czy się opłaca wbijać skoro jakieś problemy były, nie wiem jak teraz jest.

już idę do ciebie, panie znawco for.

tylko nie popłacz się następnym razem jak ci rangi nie dam kundlu.

Nie podpierdalaj już licencji@Algade

i co, projekt roku nie wypalił? xD bo słyszałam, że niezłe cuda się u was dzieją.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Pozwólcie że krótko odpowiem na zadawane przez was pytania a śmieszne hejty ze strony nieudaczników oleje :)

Zacznijmy więc :)

• Ile osób na starcie? Około 500, mieliśmy chwilowe problemy z channelami (był dostępny jeden kanał ale po 30minutach od zgłoszenia zostało to poprawione)
  • Jak start? Udał się? Stabilnie? Tak, nie było żadnych problemów. Jedyne co udało się zrobić konkurencji czy też osobom złośliwym to lekkie lagi na stronie. Serwer wystartował bez ŻADNYCH problemów od strony zabezpieczeń.
  • Jakieś poważne bugi? Nic poważnego, ewentualnie jakieś poprawki kosmetyczne. Jedyny problem był że zmiana channeli nie działała prawidłowo. Start był o 15.10, koło 16 dostaliśmy zgłoszenie. Przed 17 już działało.
  • Warto wbijać? Głupie pytanie :) jasne że tak.

Wczoraj wieczorem odbył się również restart. Poniżej parę zmian wprowadzonych na serwerze.

Dnia 04.06.17r. o godzinie 00:50 odbył się 5 minutowy restart serwera.
Zostały poprawione następujące rzeczy:

1. Dodany działający patcher, wystarczy wrzucić go do klienta i odpalić - POBIERZ
  2. Szarfy zostały naprawione, teraz wszystko działa tak jak trzeba.
  3. Dodana zmiana czcionki [MAŁA/DUŻA] - Opcje Systemowe w grze.
  4. Zmniejszony czas na resp spotów do 5 sekund. (Dolina Orków, Pustynia, Świątynia Hwang, V1, V2)
  5. Od teraz teleportując się na Dolinę Orków pojawiamy się pod świątynią. 
  6. Poprawiona została wartość ataku oraz leczenie Szamana Healera.
  7. W pełni naprawiona zmiana channeli.

Został dodany rónież nowy client aby nie pobierać osobno patchera

Link - https://drive.google.com/open?id=0ByltBs76YKpbbjlxNGd1SFZOelE

Skan - https://prnt.sc/ffqmmc

PHP | PYTHON | LUA | VB.NET | JAVA | PAWN | C++

Opublikowano
3 godziny temu, Evil Smile napisał:

już idę do ciebie, panie znawco for.

tylko nie popłacz się następnym razem jak ci rangi nie dam kundlu.

Nie podpierdalaj już licencji@Algade

i co, projekt roku nie wypalił? xD bo słyszałam, że niezłe cuda się u was dzieją.

Ale zamknij już pysk ruda kurwo - http://scr.hu/17qs/me6lg

Czy może przypomnieć ci jak się do ftp loguje? XDDD

Co do serwera to widzę, że stoi tylko coś mało osób na nim i większość go nie poleca.

Ale, że nie gram to chcę się jeszcze spytać czy jeszcze jakieś offy w trakcie dnia są czy już w miarę stabilnie stoi i wszelkie zmiany wprowadzanie w nocy?

WD7IpkZ.png

Opublikowano
4 minuty temu, Skejcior ^^ napisał:

Ale zamknij już pysk ruda kurwo - http://scr.hu/17qs/me6lg

Czy może przypomnieć ci jak się do ftp loguje? XDDD

Co do serwera to widzę, że stoi tylko coś mało osób na nim i większość go nie poleca.

Ale, że nie gram to chcę się jeszcze spytać czy jeszcze jakieś offy w trakcie dnia są czy już w miarę stabilnie stoi i wszelkie zmiany wprowadzanie w nocy?

No tak, a jakbym ci napisała, ze chce się zabić z milości do ciebie to tez byś uwierzył? XDDDDDDD

Tak, bo ja nie potrafię for stawiać i tylko ty mi jeden jedyny pozostałeś, oh, mój wybawco, oh. Nauczże mnie jak się fora stawia, mój guru forowy!

Puknij sie w czerep dzieciaku, na pewno od ciebie bym się chciała uczyć jak się fora stawia, co potrafię od +/- 2 lat. xD

A ponoć szykował się serwer bomba, z reklamą roku, eh, jak zawsze mam rację.

Opublikowano
5 minut temu, Evil Smile napisał:

No tak, a jakbym ci napisała, ze chce się zabić z milości do ciebie to tez byś uwierzył? XDDDDDDD

Tak, bo ja nie potrafię for stawiać i tylko ty mi jeden jedyny pozostałeś, oh, mój wybawco, oh. Nauczże mnie jak się fora stawia, mój guru forowy!

Puknij sie w czerep dzieciaku, na pewno od ciebie bym się chciała uczyć jak się fora stawia, co potrafię od +/- 2 lat. xD

Chuja się znasz, nie chce mi się szukać tego w rozmowie więc stul pysk bo nic nie potrafisz.

Jedynie pisać o błędach których nawet wymienić nie potrafisz bo jesteś zbyt głupia na to.

A co do serwera to widzę, że hejtujesz tylko bo ci coś w forum u nich przeszkadza, idź dalej wyzywaj Argina, a potem bądź najlepszą psiapsi.

WD7IpkZ.png

Opublikowano
24 minuty temu, Skejcior ^^ napisał:

Chuja się znasz, nie chce mi się szukać tego w rozmowie więc stul pysk bo nic nie potrafisz.

Jedynie pisać o błędach których nawet wymienić nie potrafisz bo jesteś zbyt głupia na to.

A co do serwera to widzę, że hejtujesz tylko bo ci coś w forum u nich przeszkadza, idź dalej wyzywaj Argina, a potem bądź najlepszą psiapsi.

no szukaj, ba, mogę zrobić to za ciebie XDDDD

Nawet nie wiesz jaką bekę mieliśmy z Ciebie, że tak łatwo uwierzyłeś, że nie potrafię for stawiać.  XDDD

Ładnie dzisiaj neshalie padało, ładnie, a nawet bardzo ładnie.

złodziejstwo się szerzy @Algade

5d4a64069662b1369a3b60ec81663fa8.png
https://gyazo.com/5d4a64069662b1369a3b60ec81663fa8

Bo kradną styl, a dwa, że nic nowego nie mają tutaj, a ogłaszają się jako serwer roku xD

Kiedy wyzywałam Argina i od kiedy jestem najlepszą psiapsi? xD

Opublikowano
5 minut temu, Evil Smile napisał:

no szukaj, ba, mogę zrobić to za ciebie XDDDD

Nawet nie wiesz jaką bekę mieliśmy z Ciebie, że tak łatwo uwierzyłeś, że potrafię for stawiać.  XDDD

Ładnie dzisiaj neshalie padało, ładnie, a nawet bardzo ładnie.

Bo kradną styl, a dwa, że nic nowego nie mają tutaj, a ogłaszają się jako serwer roku xD

Kiedy wyzywałam Argina i od kiedy jestem najlepszą psiapsi? xD

Dobra umrzyj już.Wiem dobrze ile za skin dał lavish więc skończ pierdolić.Ok tera już serio lecem bo mi oczy krwawią.

Opublikowano
1 minutę temu, Novacci napisał:

Dobra umrzyj już.Wiem dobrze ile za skin dał lavish więc skończ pierdolić.Ok tera już serio lecem bo mi oczy krwawią.

nomć, tak było. na fb inaczej płakałeś

Opublikowano
49 minut temu, Evil Smile napisał:

Z czym miałaś rację?
Na serwer nawet nie weszłaś, a ciągniesz domysły komentarzy powyższych użytkowników.

___

Gra sporo osób z tego co widziałam, w dodatku jeżeli jest zgłaszany bug na forum to od razu ktoś z chłopaków reaguje.
Wprowadzane są poprawki - było ich już kilka - Mistrzowie Gry są aktywni w grze, póki co jest ok.

Opublikowano
2 minuty temu, Ironia. napisał:

Z czym miałaś rację?
Na serwer nawet nie weszłaś, a ciągniesz domysły komentarzy powyższych użytkowników.

___

Gra sporo osób z tego co widziałam, w dodatku jeżeli jest zgłaszany bug na forum to od razu ktoś z chłopaków reaguje.
Wprowadzane są poprawki - było ich już kilka - Mistrzowie Gry są aktywni w grze, póki co jest ok.

Nie wiesz to nie pleć głupot.

Nie jesteś w stanie mi udowodnić czy byłam czy nie.

Byłam, zobaczyłam co miałam i wyszłam. Wystarczyło.

Opublikowano
9 minut temu, Evil Smile napisał:

Nie wiesz to nie pleć głupot.

Nie jesteś w stanie mi udowodnić czy byłam czy nie.

Byłam, zobaczyłam co miałam i wyszłam. Wystarczyło.

Ty kobieto masz jakies problemy ze sobą czy co bo nie rozumiem ? Jak ci coś tu nie pasuje to po co tu wchodzisz ? Raz napisałas, wyraziłas swoja opinie i starczy, mozesz wyjsc. Szukasz dziury czy co ? Masakra, ludziom nie dogodzisz.

Co do serwera, o której mozemy sie spodziewać wyników konkursu na fb ? Bo miały byc dzisiaj.

Opublikowano

Dobra, fajnie, ktoś używa mojego cracked silnika, ojejku, crackowany 3.4.6 czy 3.4.7?

Nikt nic nie ukradł, bo sam udostępniałem silnik kilku osobom, style też udostępniałem, całe paczki styli, przerabiane przeze mnie, gotowe, jakieś płatne itd.

Fajnie, spinajcie się o fora gdzie indziej, to jest prezentacja serwera.

Moglibyście chociaż mnie nie oznaczać -.-

Co do serwera, to słyszałem że jest w sumie spoko, graczy też nie jest jakoś mało, czasem ktoś płacze że wyrwał bana za cheaty czy coś.

Powodzenia życzę.

Opublikowano
15 minut temu, Algade napisał:

Dobra, fajnie, ktoś używa mojego cracked silnika, ojejku, crackowany 3.4.6 czy 3.4.7?

Nikt nic nie ukradł, bo sam udostępniałem silnik kilku osobom, style też udostępniałem, całe paczki styli, przerabiane przeze mnie, gotowe, jakieś płatne itd.

Fajnie, spinajcie się o fora gdzie indziej, to jest prezentacja serwera.

Moglibyście chociaż mnie nie oznaczać -.-

Co do serwera, to słyszałem że jest w sumie spoko, graczy też nie jest jakoś mało, czasem ktoś płacze że wyrwał bana za cheaty czy coś.

Powodzenia życzę.

Wszystko łyka, pokazałem jej screena "licki" nulleda z IPS 4, a ta to pokazuje, trzeba mieć nieźle najebane.

Widać, że chuja potrafi i do tego nie potrafi do błędu się przyznać bo właśnie widziałem jak "stawiała" to forum.

Ale wyjebane w nią, po prostu dziwi mnie, że ta osoba wciąż tyle szczeka, ma ktoś zbędy kaganiec?

Może wbiję się przekonać samemu czy warto grać i napiszę w końcu czy warto czy nie bo znajoma chciała zacząć tu grę to z nią pogram.

WD7IpkZ.png

Opublikowano
45 minut temu, Skejcior ^^ napisał:

Wszystko łyka, pokazałem jej screena "licki" nulleda z IPS 4, a ta to pokazuje, trzeba mieć nieźle najebane.

Widać, że chuja potrafi i do tego nie potrafi do błędu się przyznać bo właśnie widziałem jak "stawiała" to forum.

Ale wyjebane w nią, po prostu dziwi mnie, że ta osoba wciąż tyle szczeka, ma ktoś zbędy kaganiec?

Może wbiję się przekonać samemu czy warto grać i napiszę w końcu czy warto czy nie bo znajoma chciała zacząć tu grę to z nią pogram.

Ja kaganiec znajdę, ale na grube warchlaki słabo działa.

#TOPIC: Jak sprawa z lagami? Występują jakieś czy raczej maszyna ma leciutko i można spokojnie grać :)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...