Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<R>
<E>
<K>
<L>
<A>
<M>
<A>

<A>
<V>
<E>
<L>
<I>
<S>

prezka.jpg

PLANOWANY START SERWERA TO 
03.06.2017r.

PHP | PYTHON | LUA | VB.NET | JAVA | PAWN | C++

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
6 minut temu, mrmrmrmrmr napisał:

W ile wbiję 160 z full is?

Zależne od umiejętności.

Exp jest łatwy więc jak się uprzesz to dużo czasu Ci to nie zajmie :)

Opublikowano

Tak trochę #Asfen, #Setoria, #Sielu, #Itarius here.

Nie polecam, jakieś gotowe gówno odkupione albo zaś serwer tego przygłupa Asfena.

Taki wypał się szykuję, że hoho - tyle tutaj fajnych, NOWYCH rzeczy.

Opublikowano

Poza grafiką prezentacji nic nowego tu nie ma ;/. W sumie szkoda bo dawno nic nie startowało świeżego na czym można zawiesić oko. (Pomijając Bethię bo serwer dobry ale nie nowy). Cóż.. Powodzenia.

obraz.png

Opublikowano

*** REKLAMA NA SERWERZE ***
Jutro rusza reklama serwera, zawarliśmy współpracę z  youtberami takimi jak:

• A
  • T
  • F
  • I
  • Z
  • P
  • W
  • G

A lista cały czas się powiększa, z chwili na chwilę zawieramy współpracę z coraz to większą ilością osób!

Również zainwestowaliśmy w reklame SMS - dnia jutrzejszego zostanie rozesłana wiadomość SMS do 20.000 osób które grały w Metina z reklamą naszego serwera z zachęcającą ilością smoczych monet w postaci kodu. 

Zostaną również wykupione bannery u większych youtuberów którzy codziennie streamują oraz reklamy na większych fanpage z tematyką Metin2.

Opublikowano
2 minuty temu, iVeeid napisał:

• Argonest
  • TurboAga
  • Frothize
  • InfoMode
  • Zakrecony
  • Prowokator
  • Wenszor
  • G3RR0

A lista cały czas się powiększa, z chwili na chwilę zawieramy współpracę z coraz to większą ilością osób!

Również zainwestowaliśmy w reklame SMS - dnia jutrzejszego zostanie rozesłana wiadomość SMS do 20.000 osób które grały w Metina z reklamą naszego serwera z zachęcającą ilością smoczych monet w postaci kodu. 

Zostaną również wykupione bannery u większych youtuberów którzy codziennie streamują oraz reklamy na większych fanpage z tematyką Metin2.

nie ma to jak spammowac smsami do ludzi, zenada jak i caly serwer

Opublikowano
1 godzinę temu, Jacob S napisał:

Drzewko z Setorii.

Jak na easy nic nowego tutaj nie ma.
Sety powielane, w dodatku brzydkie.

Oddaj mi 75zł + kubek hahaha...

Co do serwera, całkiem spoko. Każdy sra tymi innowacjami, każdy ich chce.

Mi się podoba to co jest :) Z pewnością zagram.

Opublikowano
1 godzinę temu, iVeeid napisał:

• Argonest
  • TurboAga
  • Frothize
  • InfoMode
  • Zakrecony
  • Prowokator
  • Wenszor
  • G3RR0

No spoko jakaś tam reklama bd ^^ Graficznie też jest okej ale kurwa... nie lepiej było jakoś urozmaicić ten serwer? Nie oszukujmy się tutaj nic nie ma xdd 4 dungi i pasywki to jedyne co bd do roboty ;d jak chcecie zatrzymać graczy na więcej niż 2 dni? Bd jakiś gp od środka u jakiegoś robaka z YT? 

Opublikowano

Ja powiem tylko tyle...

No ale ogólnie to styl na forum widziałam u Muska

fc20465bd1a19f21d5196849194dda80.jpg

73a8903995cbf0dc04d7be3ca2c00888.jpg

trochę lipa z waszej strony, albo administracji forum, że lecicie na jednym stylu.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
9 minut temu, Metanabol... napisał:

No spoko jakaś tam reklama bd ^^ Graficznie też jest okej ale kurwa... nie lepiej było jakoś urozmaicić ten serwer? Nie oszukujmy się tutaj nic nie ma xdd 4 dungi i pasywki to jedyne co bd do roboty ;d jak chcecie zatrzymać graczy na więcej niż 2 dni? Bd jakiś gp od środka u jakiegoś robaka z YT? 

4 minuty temu, Evil Smile napisał:

Ja powiem tylko tyle...

No ale ogólnie to styl na forum widziałam u Muska

fc20465bd1a19f21d5196849194dda80.jpg

73a8903995cbf0dc04d7be3ca2c00888.jpg

trochę lipa z waszej strony, albo administracji forum, że lecicie na jednym stylu.

Skin pochodzi z serwera Velris który został zakupiony przez naszego sponsora (czyt. Lavish) więc Zamoria do owego skinu praw nie ma a używają go i jeszcze się z tym obnoszą ;)

Opublikowano
1 minutę temu, iVeeid napisał:

Skin pochodzi z serwera Velris który został zakupiony przez naszego sponsora (czyt. Lavish) więc Zamoria do owego skinu praw nie ma a używają go i jeszcze się z tym obnoszą ;)

a skąd wiesz, że nie mają? Niby skąd by mieli mieć jak nie od Luka?

Poza tym, zamoria istnieje dlużej. 

Konta Waszych AF są od 14 maja, a ich od 3. Więc kto komu? xD

Opublikowano

no rili? To może tak napisać komu najpierw sprzedał skin?

bo macie konta założone 14 maja, więc wtedy forum powstało, bo Prequel jest oznaczony jako 1 użytkownik.

Natomiast na Zamorii pierwszą osobą jest Boluś, który ma konto od 3 maja.

A zarzucacie im "kradzież" stylu xDDDDDD

FjBuAIy.jpg

Opublikowano

Prezentacja ładnie wykonana, serwer zadbany.

Oczywiście sety widziane na wielu serwerach, lecz mi to pasuje.

Podoba mi się system misji. dużo ułatwiony.

Pozdrawiam i Powodzenia :)

Opublikowano

@Evil SmileForum było stawiane jeszcze wcześniej niż tamto na Z, tylko wtedy było to forum Verlisa, ale serwer nie wypalił chyba, dlatego styl jest użyty na Avelisie.

Pisz co chcesz, lecz jeśli Avelis nie miałby praw do stylu, to Lukazuki się do mnie zgłosi, jeśli tamci na Z mają do tego stylu prawa i zgłoszą, że mamy taki styl.

Opublikowano
13 minut temu, Evil Smile napisał:

bo macie konta założone 14 maja, więc wtedy forum powstało, bo Prequel jest oznaczony jako 1 użytkownik.

FjBuAIy.jpg

Forum jest własnością Avelisa,

to że je mają to zaufanie nieodpowiedniej osobie(Dla dobra ogółu zostawie to dla siebie).

Skąd to wiem?

Velris był floriana,

a z florianem mam dobry kontakt więc chcąc nie chcąc wiem o tym więcej od ciebie moja droga.

Velris nie wystartował więc florian sprzedał projekt.

Co do zapowiedzi to jebie mocno systemami od siela.

Nie jestem przekonany co do tego projektu,

nawet nie wiadomo kim wy jesteście,

podacie np. poprzednie projekty?

Opublikowano
8 minut temu, Evil Smile napisał:

FjBuAIy.jpg

Skoro jesteś tak obeznana w tych sprawach zapewne masz idealny kontakt z Łukaszem, napisz do niego i zapytaj czy Zamoria ma do niego prawa bo nie chce mi sie męczyć z telefonu aby dać Ci teraz dowody :)

Opublikowano
12 minut temu, TonyBletek napisał:

Forum jest własnością Avelisa,

to że je mają to zaufanie nieodpowiedniej osobie(Dla dobra ogółu zostawie to dla siebie).

Skąd to wiem?

Velris był floriana,

a z florianem mam dobry kontakt więc chcąc nie chcąc wiem o tym więcej od ciebie moja droga.

Velris nie wystartował więc florian sprzedał projekt.

Ale nie obchodzi mnie czyją własnością jest forum, tylko chodzi o skin, który należy do Lukazukiego. 

Dziwne, że sprawa się jeszcze nie znalazła u Łukasz, skoro tak bronicie na upartego, że to Wasze. Przecież tamto istnieje miesiąc, a z tego co wiem to już dawno o tym wiecie.

12 minut temu, iVeeid napisał:

Skoro jesteś tak obeznana w tych sprawach zapewne masz idealny kontakt z Łukaszem, napisz do niego i zapytaj czy Zamoria ma do niego prawa bo nie chce mi sie męczyć z telefonu aby dać Ci teraz dowody :)

Nie mam, nie współpracuje z nim, nie biorę od niego stylów, więc nie potrzebuję z nim kontaktu. Resztę czytaj up.

Naprawdę mnie jebie to, kto komu zajebał styl, nie mam żadnego interesu w bronieniu jednych czy drugich.

Po prostu niefajną sobie reklamę robicie kradzieżą stylu. (zarówno wy jak i oni)

idę spać, więc zażalenia na fb, a nie do harnasia. (XDDDDDDD!!!)

Opublikowano
3 minuty temu, Evil Smile napisał:

Ale nie obchodzi mnie czyją własnością jest forum, tylko chodzi o skin, który należy do Lukazukiego. 

Dziwne, że sprawa się jeszcze nie znalazła u Łukasz, skoro tak bronicie na upartego, że to Wasze. Przecież tamto istnieje miesiąc, a z tego co wiem to już dawno o tym wiecie.

Nie mam, nie współpracuje z nim, nie biorę od niego stylów, więc nie potrzebuję z nim kontaktu. Resztę czytaj up.

Widzę ze koleżanka ma problemy czytania ze zrozumieniem, dyskusje z Toba uwazam za zakończoną bo doszedłem do wniosku ze prędzej dogałbym się z osobą która jest grubo po 70tce i nie ma pojecia o metinie (predzej dogadalbym sie ze slupem) Nie pozdrawiam i jezeli jest taka opcja opusc temat z rozpędem czytajac jeszcze raz wypowiedź Algade oraz TonyBletek

Opublikowano
53 minuty temu, Evil Smile napisał:

Naprawdę mnie jebie to, kto komu zajebał styl, nie mam żadnego interesu w bronieniu jednych czy drugich.

Po prostu niefajną sobie reklamę robicie kradzieżą stylu. (zarówno wy jak i oni)

idę spać, więc zażalenia na fb, a nie do harnasia. (XDDDDDDD!!!)

a w hotelu towar, sushi i chiński browar, co

ale dojebany wachlarz

151693d61f387a065deb551b33320239.png

Opublikowano

Florian i spółka ciekawie... Skin forum używany na avelisie należy do mnie to ja go zakupiłem. Florian co ciekawe używasz kodu mojej strony, kropka w kropke kreska w kreske. Sprawę zgłaszam do lidera metin2 w celu wyjebania tego gówna z forum. Nie pozdrawiam.

• Kubek zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] Avelis.pl
Opublikowano
17 minut temu, CloudFlare napisał:

Florian i spółka ciekawie... Skin forum używany na avelisie należy do mnie to ja go zakupiłem. Florian co ciekawe używasz kodu mojej strony, kropka w kropke kreska w kreske. Sprawę zgłaszam do lidera metin2 w celu wyjebania tego gówna z forum. Nie pozdrawiam.

Siema R8, wołałes miee?

Dawaj jakiś  rzeszów jebniem dinxu i Ci przejdzie. :s

Wybacz,ale skin jak i projekt velris jest lavisha wiec nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie a ja chlopakom zycze jak najlepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...