Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopie ja się nie będę tutaj z tobą wykłócał. Dowody poszły do Lidera i mnie to lotto co ty sobie tam piszesz. Odezwę się do paru osób jeszcze z dowodami że to twój serwerek. Nie pozdrawiam i żegnam zarazem.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 minutę temu, CloudFlare napisał:

Chłopie ja się nie będę tutaj z tobą wykłócał. Dowody poszły do Lidera i mnie to lotto co ty sobie tam piszesz. Odezwę się do paru osób jeszcze z dowodami że to twój serwerek. Nie pozdrawiam i żegnam zarazem.

Kolego podpisałeś umowę na fejkowe dane dając fejkowy dowód nastepnie przyznając się do tego. 

Mozesz sobie to zgłaszać gdzie chcesz, lepiej zastanow sie abym ja nie zgłosił tego tam gdzie trzeba ;)

PHP | PYTHON | LUA | VB.NET | JAVA | PAWN | C++

Opublikowano
2 minuty temu, iVeeid napisał:

Kolego podpisałeś umowę na fejkowe dane dając fejkowy dowód nastepnie przyznając się do tego. 

Mozesz sobie to zgłaszać gdzie chcesz, lepiej zastanow sie abym ja nie zgłosił tego tam gdzie trzeba ;)

Mówi to typ który dał fejkowy skan dowodu. Zgłaszaj śmiało, fakt jest taki że ja to udownie szybko. Natomiast ty współpracuj dalej z florianem. Start wróżę wam idealny. Darmowe SMy będą.. Koniec gówno burzy internetowe napinacze. Zobaczymy co czas pokaże.

Opublikowano
12 minut temu, CloudFlare napisał:

Mówi to typ który dał fejkowy skan dowodu. Zgłaszaj śmiało, fakt jest taki że ja to udownie szybko. Natomiast ty współpracuj dalej z florianem.

Gościu zgaś mózg.

Przyjebałeś się do floriana jakoby był ci coś winien.

Opierdalałeś go dojczu jak się tylko da,

i jeszcze kurwa się wypowiadasz tam gdzie cie nikt nie chce.

Odradzałem mu kurwa współprace z tobą po całej akcji z Arianea ale widać jak mnie posłuchał,

za nie swój hajs się rządziłeś z Velrisem i wielce pretensjonalny foszek z twojej strony.

A skąd o tym wiem? 

Bo zamiast zająć się swoimi sprawami to mu pomagałem przy tym gównie co zrobiłeś,

bo wielki mafiozzo dojczololo straszył wpierdolem.

Opublikowano
5 minut temu, spoczikot napisał:

ELO SIELU TUTAJ TEŻ DOSTANĘ GM?

A podzielisz się SMkami z wypłaty? Proszę? :(

Serwer wygląda trochę jak zlepek różnych rzeczy od różnych osób, no nic, powodzenia ;) 

Opublikowano

witam avelis

nie wiem skąd macie mojego autorstwa theme ale na pewno nie zostało ono zdobyte w legalny sposób

theme zostało wykonane na usera @CloudFlare

a pozostali mylni właściciele są uznani za złodziei i oszustów

pozdrawiam,

Lukazuki

Opublikowano

a wystarczyło zlecić integracje wyglądu strony głównej z forum zamiast problemy sobie i innym robić

Opublikowano
7 godzin temu, CloudFlare napisał:

A to pech... https://lukazuki.com/potwierdzenie.txt 

Nie pozdrawiam i tym razem całkowicie żegnam. @Kubek

Jesteś właścicielem domeny? Jesteś właścicielem fanpage? Wydałes na ten projekt 30.000? Nie,nie i nie więc zejdź na ziemię i nie rób tu syfu :D

7 godzin temu, fabi001 napisał:

witam avelis

nie wiem skąd macie mojego autorstwa theme ale na pewno nie zostało ono zdobyte w legalny sposób

theme zostało wykonane na usera @CloudFlare

a pozostali mylni właściciele są uznani za złodziei i oszustów

pozdrawiam,

Lukazuki

Jak to skąd? Kupione to mają.

Opublikowano

A ponoć to ja pierdole głupoty. :(

No proszę. A rzekomo argin wam ukradł styl, nieładnie nieładnie. 

#suszidetektyw

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

@CloudFlareDojczu wyjaśnij czemu rzekomo Twój projekt velris.com przenosi na stronę avelisa?

Od zawsze ruchałeś ludzi jak tylko mogłeś, straszyłeś każdego, jaki to nie jesteś kozaczek itd.

Już przy Arianei pisałem florkowi, że jesteś złodziej i że go wychujasz, tak zrobiłeś przy velrisie, każdego próbowałeś na jakiś sposób wyruchać, ciągnąłeś od nich kasę, kupiłeś styl pod projekt, który nie jest Twój, Velris przekierowuje na Avelisa, równie dobrze, można postawić forum pod domeną Velrisa i w sumie kupiony był pod Velrisa :v

Jebać Cie dojczu złodzieju :D

Opublikowano
2 godziny temu, Evil Smile napisał:

A ponoć to ja pierdole głupoty. :(

No proszę. A rzekomo argin wam ukradł styl, nieładnie nieładnie. 

#suszidetektyw

Nie wiesz jak jest lepiej się nie wtrącaj w te sprawy bo Cie to przerośnie dziewczynko :)

1 godzinę temu, Algade napisał:

@CloudFlareDojczu wyjaśnij czemu rzekomo Twój projekt velris.com przenosi na stronę avelisa?

Od zawsze ruchałeś ludzi jak tylko mogłeś, straszyłeś każdego, jaki to nie jesteś kozaczek itd.

Już przy Arianei pisałem florkowi, że jesteś złodziej i że go wychujasz, tak zrobiłeś przy velrisie, każdego próbowałeś na jakiś sposób wyruchać, ciągnąłeś od nich kasę, kupiłeś styl pod projekt, który nie jest Twój, Velris przekierowuje na Avelisa, równie dobrze, można postawić forum pod domeną Velrisa i w sumie kupiony był pod Velrisa :v

Idealnie podsumowane, myślę że nic więcej nie trzeba tu pisać.

@Topic

Dzisiaj powinny pojawić się pierwsze zapowiedzi z serwera na YouTube, wyczekujcie :P :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Algade napisał:

eno eno Ty były moderator a taki idealny byłeś wyszło szydło z worka 

Opublikowano
2 minuty temu, Yoshe92 napisał:

eno eno Ty były moderator a taki idealny byłeś wyszło szydło z worka 

Myślę że to nie jest temat do załatwiania takich spraw :) chcesz nabić sobie posty, idź gdzie indziej. Zresztą z tego co czytam i widze wszystko w wypowiedzi Algade się zgadza :)

Opublikowano

Suszi jak zawsze zadziorna, ale to ja ten najgorszy jestem xD

Przynajmniej można czasami sobie poprawić humor :yay:

Projekt wygląda ciekawie aczkolwiek nie zagram, jakoś mnie nie przekonał do siebie na tyle

WD7IpkZ.png

Opublikowano
16 godzin temu, .Ardi napisał:

Oddaj mi 75zł + kubek hahaha...

Co do serwera, całkiem spoko. Każdy sra tymi innowacjami, każdy ich chce.

Mi się podoba to co jest :) Z pewnością zagram.

Już wysyłam pocztą

Ale bez innowacji serwer się niczym nie wyróżnia, tak jak byś robił ciągle to samo.

Opublikowano
1 godzinę temu, EddiGaming napisał:

Max 160 a te drzewko talentów do 185. Serwer wydaje się spoko, ale już były takie serwery.

Drzewko talentów do 185 ze względu na to że jest ono można powiedzieć gotowe do "aktualizacji". Bawimy się tym ale możliwość rozwijania jest do 150poziomu.

Opublikowano
8 godzin temu, iVeeid napisał:

Nie wiesz jak jest lepiej się nie wtrącaj w te sprawy bo Cie to przerośnie dziewczynko :)

"dziewczynko" to możesz mówić do mamy, o ile Ci pozwoli.

z7jNJY1.png

ciuciuruciu. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
52 minuty temu, Evil Smile napisał:

"dziewczynko" to możesz mówić do mamy, o ile Ci pozwoli.

z7jNJY1.png

ciuciuruciu. 

Czemu udostępniasz rozmowy ze mną skoro na to nie zezwalam dodatkowo przy tym cytując lavisha?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...