Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Minecraft (premium)

rafal00pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem z premium kontem do minecrafta.
Samą grę posiadam około 6-8 lat lecz około 2-3 lat temu skończyłem swoją rozgrywkę.
Przed zakończeniem mojang wprawdził zmianę nicku w grze (zmieniłem swój nick) po czym chciałem sprzedać konto.
Dlatego specjalnie stworzyłem nowy email i przypisałem go do tego nowego wraz z nowym hasłem do minecrafta.
Niestety nikt nie chciał kupić a same oszukiwanie "kupujących" zniechęciło mnie do sprzedaży tego konta więc po prostu to olałem.
I teraz tutaj mam pytanie, nie pamiętam samego loginu do emaila wraz z hasłem do niego i do mojanga, pamiętam tylko swój stary jak i zmieniony nick i hasło emaila starego do którego te konto było przypisane.
Czy nie dałoby się jakoś odzyskać tego konta czy raczej wszystko już przepadło ;/?
Dzięki za odpowiedz :D 

Opublikowano

Jedynie możesz sięgnąć po pomoc do Supportu Mojang oni mogliby Tobie pomóc , lecz zapewne musiałbyś podać dowód zakupu.

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Aby odzyskać swoje konto potrzebujesz swój giftcode. Bez niego nić więcej nie ruszysz.

Musiał być posiadać podstawowe dane typu email i starać się odzyskać hasło.

CWeKkdQ.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiele zrobisz niestety, najwyżej jak znajdziesz jakiś dowód zakupu i wyślesz go do mojangu. W innym razie chyba to koniec :(

Opublikowano

Osobiście odzyskałem konto bez żadnych dowodów etc. Natomiast odpowiedziałem na inne pytania.

Możesz mieć szansę.

Opublikowano

Napisz do supportu, myślę że ci się uda odzyskać konto. Masz wszystkie stare dane więc..

Miałem podobną sytuacje, wysłałem im zrzut ekranu jak kupiłem samą grę i odzyskałem konto.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...