Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld Classic [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja5TmmR.png

nuOZicw.png

26 maja 2017, godzina 18:00

xljJI0C.png

Grafika na MPCForum aktualnie nie działa, więc zapraszamy na nasze forum, gdzie jest umieszczona prezentacja serwera:

http://forum.divineworld.eu/index.php?/topic/541-classic-prezentacja-serwera/#comment-3029

Strona Główna:

http://classic.divineworld.eu

http://www.classic.divineworld.eu/account/register

Download:

http://www.classic.divineworld.eu/download

Forum:

http://form.divineworld.eu

TeamSpeak:

ts-time2game.pl

FanPage:

http://facebook.com/DivineWorld.eu

AAE3Fc3.png

5gUZd28.png

[GA]kYRA

https://www.mpcforum.pl/profile/635359-kyra/

[SGM]Sparrow

AAE3Fc3.png

WQswkQz.png

Spoiler

ue75pDo.jpg

AAE3Fc3.png

Spoiler

hipx8Pd.jpg

AAE3Fc3.png

MOpK1mL.png

AAE3Fc3.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem na huj te wszystkie serwery mają max lv 250 kurwa wkurwie się i sam postawie jakiegoś easy medium oldschoola a nie jakieś gówna japierdole wszystkie prezentacje co to kurwa jest, już myślałem bo pisało classic gdzie jest ten metek co kiedyś się pytam ?

Opublikowano

czas takiego starego metina juz minal i niestety powstaja coraz to gorsze projekty ktore padna szybciej niz jakas przecietna osoba wbije maxa i zrobi do konca eq oraz misje. Tworcy tych smiesznych serwerow chca sobie zarobic ne miech bo niedlugo wakacje a potem zamknac interes ;p 

Opublikowano

nie polecam :) kolejny serwer postawiony bo hajsu nie ma :/ tak jak wczesniej przez miesiac nie było updatów administracja totalna dupa :)

Opublikowano

Wpisalem na yt divine world s3 i classic , cokolwiek i zero reklamy macie , planujecie jakas reklame ?

Jesli nie zauważyłem to prosze o poprawienie mnie 

Opublikowano
36 minut temu, Yoshimitsuu napisał:

Wpisalem na yt divine world s3 i classic , cokolwiek i zero reklamy macie , planujecie jakas reklame ?

Jak byś nie wiedział to gameforge blokuje na yt wszystkie filmiki z priv i praktycznie niedobitki zostały a wszyscy SŁAWNI Z YT poszli w pizdu xD  (Oh tak przykro [*]) 

A na serwerze zagram nawet dla ciekawości jak to wypali :) Nie raz było tak że serwer miał ogromny hejt a całkiem przyjemnie się grało i ludzi też było :)  

A jeszcze dodam że wszyscy szukają serwera na miesiące i lata a prawda jest taka że po 2 tygodniach już idziecie na inny "bo was nudzi" a nawet nie macie postaci skończonej :) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano
15 godzin temu, Kinow napisał:

juz 5 raz ? ;/ przeciez to znow padnie po gora 2 miechach ;p 

Jaki piąty raz? To jest Nasz trzeci serwer, więc coś Ci się chyba pomyliło.

15 godzin temu, AMBOSS napisał:

nie wiem na huj te wszystkie serwery mają max lv 250 kurwa wkurwie się i sam postawie jakiegoś easy medium oldschoola a nie jakieś gówna japierdole wszystkie prezentacje co to kurwa jest, już myślałem bo pisało classic gdzie jest ten metek co kiedyś się pytam ?

Słoma dalej z butów wystaje? 

6 godzin temu, Krzysztofa napisał:

Strona główna nie działa, coś nie pykło... tzn pokazują się jakieś strzempy strony

Sprawdź jeszcze raz.

2 godziny temu, Yoshimitsuu napisał:

Tak, będzie reklama.

Widzimy się o 18:00 na starcie!

Opublikowano

Wygląda na zwykły, odgrzewany kotlet, ale wpaść wpadnę. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Druga sprawa - jak z reklamą? U jakich ytberów jest wykupiona, bo statystyki na chwilę obecną chociażby w samej postaci pobrań klienta dupska nie urywa. ;)

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano
9 minut temu, `Kucyk napisał:

Wygląda na zwykły, odgrzewany kotlet, ale wpaść wpadnę. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Druga sprawa - jak z reklamą? U jakich ytberów jest wykupiona, bo statystyki na chwilę obecną chociażby w samej postaci pobrań klienta dupska nie urywa. ;)

Mamy aktualnie paru znanych YT'ebrów + dalej się z resztą dogaduję. Dodatkowo Facebook + pojawi się dziś reklama na znanym FanPage'u metinowym.

Opublikowano

dalej bedzie trzeba zapi3rdalac calymi dniami na dungi by jakies eq zrobic ? xD boto juz nudne takie serwery sa ;p 

Opublikowano

Ach Divine World. Jeden z pierwszych serwerów na jakich grałem ( o ile nie mylę nazw xD). Z chęcią wpadnę nawet jeżeli postoi z 2 tygodnie. Powodzenia. :)

Opublikowano
1 godzinę temu, kYRA. napisał:

Mamy aktualnie paru znanych YT'ebrów + dalej się z resztą dogaduję. Dodatkowo Facebook + pojawi się dziś reklama na znanym FanPage'u metinowym.

To powodzenia jak opieracie się na youtuberach którym blokują konta i kasują wszystkie filmiki ;)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano
Przed chwilą, Krzysztofa napisał:

To powodzenia jak opieracie się na youtuberach którym blokują konta i kasują wszystkie filmiki ;)

Dowiedz się trochę więcej, a potem się wypowiadaj.

Opublikowano

Szukam serwera na dłużej z ekipą aby sobie popykać ale na tym serwerze słabo to widzę pewnie po stoi góra 2 miechy bo brak graczy albo brak reklamy no szkoda . To już was 3 serwer i też taki hujowy jak poprzednie. Nie polecam szkoda czasu lepiej iść na narty :D:600_joystick:

Opublikowano

16 minut temu, SpokoAdi :) napisał:

Szukam serwera na dłużej z ekipą aby sobie popykać ale na tym serwerze słabo to widzę pewnie po stoi góra 2 miechy bo brak graczy albo brak reklamy no szkoda . To już was 3 serwer i też taki hujowy jak poprzednie. Nie polecam szkoda czasu lepiej iść na narty :D:600_joystick:

Nie pamiętam żeby poprzedni serwer stał 2 miechy ;)

Opublikowano
23 minuty temu, SpokoAdi :) napisał:

S1 - stało z 1,5 roku.
S2 - Od 27 października.

Serwer wystartował bez problemu. Zapraszam!

Opublikowano
55 minut temu, Beni0o napisał:

179 ONLINE 5 minut po starcie. Hmm. Jednak bardzo cieniutka reklama poszła.

Reklama dopiero rusza.

Aktualnie +/-: 300 online.

Opublikowano

skad wiedziec gdzie i na co jaki bon?

edit.kyra wiesz ze wywala ciagle klienta do pulpitu? tylko otworze handlarke byle jaka

Opublikowano

Serwer to jakaś żenada...

Broń PVP > Oczywiście ! Z broni która standardowo powinna być do EXP'a jakże inaczej, dodajmy pvp z truty... Ulepszanie eq, pożal sie Boże... 
Nie licząc tego, że tutaj 30% "osób" to boty w m1/m2 które dropia ulepszacze/yangi, ponieważ [UWAGA] ulepszacze dropią z skrzynki która leci od 1 lvl ! Brawo !

Jednak to nie koniec familiady ! Ulepszając buty które będą Ci służyć do PVP w gratisie otrzymasz bonus przeciwko potworą ! 

Gotowi na więcej ? Serwer EASY gdzie trzeba zakupić PD z IS'a aby na mapie 124 expić normalnie <3 

Ale jakże by tego było mało, z ripera dropi tylko po 3 perły jednego rodzaju <3 Ahh te dungeony na serwerach !*EASY*!...

Reasumując wszystko, serwer prawdopodobnie uruchomiony ponieważ skończyły się pieniążki na wakacje aby wyjechać do Radomia...

//PS. Co to za reklama serwera która rusza po starcie ? Kupa śmiechu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...