Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DivineWorld Classic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja5TmmR.png

nuOZicw.png

26 maja 2017, godzina 18:00

xljJI0C.png

Grafika na MPCForum aktualnie nie działa, więc zapraszamy na nasze forum, gdzie jest umieszczona prezentacja serwera:

http://forum.divineworld.eu/index.php?/topic/541-classic-prezentacja-serwera/#comment-3029

WQswkQz.png

Spoiler

ue75pDo.jpg

AAE3Fc3.png

Spoiler

hipx8Pd.jpg

AAE3Fc3.png

Opublikowano

I znowu Divine... nic się nie zmieniło czyste [ctrl+c = ctrl+v]Serwer postoi te 3-5 miesięcy ale co z tego jak ani balansu ani aktywności administracji ? Nie polecam :)

Opublikowano

znowu z tym kotletem? :aaa:

prezka wam nie pykła, poza tym, nic nowego, typowa maszyneria na hajs

wykończę cię jak podatki.

• Svope zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] DivineWorld Classic
Opublikowano
15 minut temu, wladek0507 napisał:

I znowu Divine... nic się nie zmieniło czyste [ctrl+c = ctrl+v]Serwer postoi te 3-5 miesięcy ale co z tego jak ani balansu ani aktywności administracji ? Nie polecam :)

Już z góry zakładasz, że my jako administracja nie będziemy mieli żadnej aktywności. No cóż, z chęcią udowodnimy.

14 minut temu, Evil Smile napisał:

znowu z tym kotletem? :aaa:

prezka wam nie pykła, poza tym, nic nowego, typowa maszyneria na hajs

Dużo graczy z Nami rozmawiało, a nawet niektórzy prosili, by przywrócić tego prawdziwego starego Divine - i oto jest. 

11 minut temu, Sheila^^ napisał:

Po raz kolejny to samo, czyżby uderzył "szał wakacji"?

Ty tak już dla zasady przeglądasz nowe prezentacje i wszędzie pozostawiasz po sobie hejt? Widać jakim bardzo dojrzałym ,,Administratorem" jesteś. ^^

Opublikowano

Kolejny raz divine? Jako gracze mamy prawo zakładać, że niestety administracja się nie popisze - zwłaszcza aktywnością i poprawą problemów, takich jak przykładowo balans. Osobiście nie zawitam, szkoda mi czasu na serwer, na którym po miesiącu lub dwóch najprawdopodobniej nie będzie sensu gry.

Opublikowano
1 godzinę temu, kYRA. napisał:

Już z góry zakładasz, że my jako administracja nie będziemy mieli żadnej aktywności. No cóż, z chęcią udowodnimy.

Dużo graczy z Nami rozmawiało, a nawet niektórzy prosili, by przywrócić tego prawdziwego starego Divine - i oto jest. 

Ty tak już dla zasady przeglądasz nowe prezentacje i wszędzie pozostawiasz po sobie hejt? Widać jakim bardzo dojrzałym ,,Administratorem" jesteś. ^^

Jest to pierwsza prezentacja, którą przeglądam od dłuższego czasu, nie mogę wyrazić swojej opinii na ten temat? Dziwne, myślałem, że forum jest od wyrażania swojej opinii na dany temat, ale chyba żyłem ciągle w błędzie, taka prawda, ten serwer jest reaktywowany praktycznie co 2 miesiące i nic się nie zmienia, rozumiem.. jest coraz bliżej wakacji, trzeba zarobić, ale kurde.. ludzie, wyjdźcie z czym innym, a nie ciągle tym samym, nie baw się w Surka (bez obrazy surek).

Opublikowano

Warto zrobić jakąś inicjatywę. Oprócz sporadycznej aktywności na serwerze, gdzie z pewnością macie od zawalenia wiadomości, zrobić jakiś czat online codziennie po 2-3 godzinki wieczorem gdzie można na żywo porozmawiać z GMami. Myślę że w taki sposób przywrócicie wiarę w ludzi że faktycznie teraz będziecie dbać o ludzi. I nie tak że przez tydzień to pochodzi a później co jakiś czas tylko pilnować sobie tego, bo najważniejszym aspektem na dedyku jest to aby słuchać uważnie to co gracze mają do powiedzenia i być z nimi w kontakcie na bieżąco, jeżeli spełnicie ten warunek to mogę Wam zagwarantować iż ludzie będą naturalną reklamą lepszą niż wszystkie akcje reklamowe. :)

149208901.png

Opublikowano
1 minutę temu, Sheila^^ napisał:

Jest to pierwsza prezentacja, którą przeglądam od dłuższego czasu, nie mogę wyrazić swojej opinii na ten temat? Dziwne, myślałem, że forum jest od wyrażania swojej opinii na dany temat, ale chyba żyłem ciągle w błędzie, taka prawda, ten serwer jest reaktywowany praktycznie co 2 miesiące i nic się nie zmienia, rozumiem.. jest coraz bliżej wakacji, trzeba zarobić, ale kurde.. ludzie, wyjdźcie z czym innym, a nie ciągle tym samym, nie baw się w Surka (bez obrazy surek).

Plaże z Majorki mnie na tyle kręcą, że nie mogłem się powstrzymać.
I zacznij czytać ze zrozumieniem.

3 minuty temu, Beni0o napisał:

Warto zrobić jakąś inicjatywę. Oprócz sporadycznej aktywności na serwerze, gdzie z pewnością macie od zawalenia wiadomości, zrobić jakiś czat online codziennie po 2-3 godzinki wieczorem gdzie można na żywo porozmawiać z GMami. Myślę że w taki sposób przywrócicie wiarę w ludzi że faktycznie teraz będziecie dbać o ludzi. I nie tak że przez tydzień to pochodzi a później co jakiś czas tylko pilnować sobie tego, bo najważniejszym aspektem na dedyku jest to aby słuchać uważnie to co gracze mają do powiedzenia i być z nimi w kontakcie na bieżąco, jeżeli spełnicie ten warunek to mogę Wam zagwarantować iż ludzie będą naturalną reklamą lepszą niż wszystkie akcje reklamowe. :)

I tak będzie.

Opublikowano

E tam.. Kolejny Divine, aż żałosne się to zaczyna powolutku robić. :P

Na serwerze bym sobie zagrał, ale nie zrobię tego, bo i tak się wywali.. Wróżbita powiecie, he.

Odsyłam do poprzednich zapowiedzi serwera, dwie już były (jak nie więcej).. To kiedy czwarta, już jak ta edycja upadnie? :P

Nawet administracja ta sama.. Patryk coś tam jeszcze robi czy już tylko wy siedzicie przy serwerze?

@Edit

Tak teraz spojrzałem i ogarnąłem, że ostatnia wersja serwera nadal działa.. To po kiego wam kolejna do prowadzenia w tym samym czasie? :v

Opublikowano

Po raz 3 to samo nie przejdzie. Pomimo miesiecy apelacji ze strony graczy dot. konkretnych zmian, mieliscie na to wyje*** i przez to Wam dwojka upadla - z 2k graczy do 200. Tutaj bedzie to samo :)

Opublikowano
15 minut temu, Hayasho napisał:

(...) Patryk coś tam jeszcze robi czy już tylko wy siedzicie przy serwerze?

Haya  tak jak i poprzednio, w sprawy administracji się nie wtrącam, bo nie mam w tym interesu. Widnieje tam, bo zajmuje się stroną techniczna (silnika/db/binka), by było to stabilne oraz jak trzeba coś zmienić/dodać/usunąć etc., ponieważ silniki oraz binka na których stoi DW są moje.

Gość Lajk™
Opublikowano
3 godziny temu, kYRA. napisał:

Nie chce się wtrącać w tą gównoburze ale szczerze.. ile razy byłeś w grze? Raz tylko jak pamiętam co wpadłem z hukiem na serwer to mnie sprawdziliście i dostałem bana, potem stworzyłem postać i sobie expiłem elegancko na wszelakich cheatach + MH z auto atakiem itp, to już się odechciało sprawdzać czy co ? :D

Opublikowano

syf syf syf i jeszcze raz syf gorszego kotleta nie bylo to nie sa czasy 2015 smiech na sali

Nie polecam

Nie zagram

Jesli to wczytasz tez nie graj :D

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

hahaha co się dziwicie. Gimbusy nie mają hajsu na wakacje, to już otwierają kolejne kotlety i liczą na pieniądze. W ciągu 2 lat na mpc widziałem z 10 odsłon Divine - 3 "twórcow". 

W ogóle co za dojebana nazwa tematu "DivineWorld Classic" xDDDDD  Co? Nie chciało się pisać DivineWorld S4? :DDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...