Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Bethia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Kubek zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] Bethia.pl
Opublikowano
3 minuty temu, Sielu napisał:

Sobota.

Tak będzie.

Odrazu na starcie? kiedy będzie strona włączona?

Opublikowano
4 minuty temu, Neeson napisał:

Odrazu na starcie? kiedy będzie strona włączona?

Tak,płatności będą działały już od piątku myślę :)

Strona raczej dziś wieczorem :)

Opublikowano
8 minut temu, Neeson napisał:

Jest jeszcze beta, żeby zobaczyć ceny w IS?

Beta otwarta startuje od dnia jutrzejszego :)

Ceny raczej będziemy ustalać dopiero w piątek :)

Opublikowano

Sielu co jak co robisz dobre serwery ale każdy wygląda tak samo,niczym się od siebie nie różnią oprócz expa :P

Opublikowano
Przed chwilą, Machoke napisał:

Sielu co jak co robisz dobre serwery ale każdy wygląda tak samo,niczym się od siebie nie różnią oprócz expa :P

Idąc takim tokiem myślenia to każdy serwer metin2 niczym się nie różnią oprócz systemami dodanymi na serwer :D

Opublikowano

Ciekawie to wygląda, mówię tak o kolejnym serverze startującym w ten weekend. To może wpadne :D

Opublikowano

Nie pamietam do czego na Itariusie bylo lowienei, pamietam jedynie ze bylo mega istotne. Tu tez bedzie?
Z prezentacji widze, ze przy misjach do przesjcia na kolejna mape rowniez zostaliscie? Czyli powtorka z Itariusa? Do 70 lvla bylo fajnie, ale potem ten schemat juz sie robil wkur*iajacy.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

True nie wierzę. Nie jestem osobą której szkoda wydać te paredziesiąt złoty na IS ale ten serwer ( wnioskuję po zapowiedzi ) jest bezczelnym wyłudzaniem pieniędzy. Jeszcze powiedzcie, że IS jest czasowy to całkiem zbladne.

2i6eukk.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Papyros napisał:

True nie wierzę. Nie jestem osobą której szkoda wydać te paredziesiąt złoty na IS ale ten serwer ( wnioskuję po zapowiedzi ) jest bezczelnym wyłudzaniem pieniędzy. Jeszcze powiedzcie, że IS jest czasowy to całkiem zbladne.

Wyżej jest napisane, że IS będzie na stałe. (:

Myślę, że wpadnę zobaczyć co i jak - podoba mi się prezentacja, do administracji większych zastrzeżeń nie mam, więc może być ciekawie.

Opublikowano
3 minuty temu, Papyros napisał:

Przepraszam ale nie rozumiem gdzie w tym projekcie można dopatrzeć się wyłudzenia pieniędzy :>

IS jest na stałe co już było poruszane ale zostałem wyprzedzony :))

29 minut temu, MoHa15 napisał:

Nie pamietam do czego na Itariusie bylo lowienei, pamietam jedynie ze bylo mega istotne. Tu tez bedzie?
Z prezentacji widze, ze przy misjach do przesjcia na kolejna mape rowniez zostaliscie? Czyli powtorka z Itariusa? Do 70 lvla bylo fajnie, ale potem ten schemat juz sie robil wkur*iajacy.

Spokojnie, spokojnie nie ma czegoś takiego jak misja na kolejną mapę jak było na Itariusie :)

Opublikowano
7 minut temu, True990 napisał:

Przepraszam ale nie rozumiem gdzie w tym projekcie można dopatrzeć się wyłudzenia pieniędzy :>

IS jest na stałe co już było poruszane ale zostałem wyprzedzony :))

Spokojnie, spokojnie nie ma czegoś takiego jak misja na kolejną mapę jak było na Itariusie :)

Ceny będą porównywalne do dreikona czy calkiem inne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...