Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Bethia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, True990 napisał:

Przepraszam ale nie rozumiem gdzie w tym projekcie można dopatrzeć się wyłudzenia pieniędzy :>

IS jest na stałe co już było poruszane ale zostałem wyprzedzony :))

Spokojnie, spokojnie nie ma czegoś takiego jak misja na kolejną mapę jak było na Itariusie :)

Oświeć mnie skąd ulepszenia do peta ;D

Jeżeli mam kupić coś za realne pieniądze i tracić później czas na to żeby to cokolwiek pomagało to raczej niezbyt okej opcja. 

Na serwerze i tak jest wszystkiego dużo za dużo grając moim systemem. ( nie lece po lvl a pozniej eq tylko wszystko stopniowo )

2i6eukk.jpg

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
14 minut temu, Neeson napisał:

Ceny będą porównywalne do dreikona czy calkiem inne?

Kompletnie nie omawialiśmy jeszcze kwestii ISu pod kątem ceny więc nie jestem w stanie nawet w drobnym stopniu odpowiedzieć Ci na to pytanie :<

Opublikowano
24 minuty temu, Papyros napisał:

Oświeć mnie skąd ulepszenia do peta ;D

Jeżeli mam kupić coś za realne pieniądze i tracić później czas na to żeby to cokolwiek pomagało to raczej niezbyt okej opcja. 

Na serwerze i tak jest wszystkiego dużo za dużo grając moim systemem. ( nie lece po lvl a pozniej eq tylko wszystko stopniowo )

Ulepszenia? Czy chodzi Ci o dodania bonow? Jak tak to z tego co słyszałem na forum to ma być za 0 sm.

obraz.png

Opublikowano

Polecam gorąco ten serwer.

Jestem beta testerem tego jak i ostatniego serwera co nosił nazwę Itarius. 

100% PERFEKCJI . DOPIĘTE NA OSTATNI GUZIK!

SUPER ADMINISTRACJA :)

Może się dołączę do niej :P

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Gość Lajk™
Opublikowano
9 godzin temu, True990 napisał:

Idąc takim tokiem myślenia to każdy serwer metin2 niczym się nie różnią oprócz systemami dodanymi na serwer :D

Administracją, Jakością wykonania, podejściem administracji do serwera, pracą włożoną w projekt (jak wiadomo niektórzy stawiają na gotowce ;) ), Stabilnością, Kontaktem między graczami a administracją jak i podejście administracji do gracza bo jak wiadomo niektórzy traktują graczy jak gówno.

Hmm.. co by tu jeszcze .. w sumie wymieniałbym w nieskończoność, ale nie chce mi się myśleć, sorry. :(

Opublikowano

Wszystko pięknie i super. Ale ...
Ile CH będzie na serwerze, jak 4 tak jak pokazane przy szybkiej zmianie CH to wg. mnie trochę za mało, nie uważacie ?
Drugie primo, resp bossów/metinów. Ostatnia mapa to około 35 minut, rozumiem że ilość ulepszaczy nie jest ogromna ? Wiadomo do tego dochodzą jeszce dungi + łowienie.
Jak wchodzą bonusy ? Trzeba stawiać VPS'a żeby zrobić eq perfect ? :27_sunglasses:

Serwer jak najbardziej przypadł mi do gustu, administracja też nie ma złej opinii. Widzimy się na starcie ! :D

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Na Itariusie za długo nie byłem i w sumie nie żałowałem, bo skończył jak skończył.. I tutaj nawet nie zawitam.

Coś dziwnego jak w przypadku twoich serwerów Sielu.. Wrzucasz zapowiedź to lecę jak głupi ogarnąć co tam ciekawego zrobiłeś, bo na twoich starszych Ś.P. serwerach grałem, ale coś się zawsze psuje.. Ostatnio to administracja popłynęła z tego co pamiętam (miałem niezły ubaw słuchając tych oczerniających nagrań z TS'a) i pewnie za wiele się w niej nie zmieniło.

A serwer.. Nie wiem. Pograłbym sobie na takim Metinku, który kiedyś miałeś tylko z pewnymi zmianami. Jakoś nie siedzą mi te aktualne serwery.

Opublikowano

Rozumiem, że ta peleryne i wykrywacz można w grze ogarnąć? Btw Mam nadzieje, że edytowaliście drop z metków, a nie że dropnie jedno kd, albo dwa dopalacze i tak samo z bossów...Wierzchowce jak ogarnąć?

Opublikowano

Serwer zapowiada sie fajnie wbije  ;3 

Polecam 
Zgram

Jesli to czytasz tez zagraj :D 

Serwer otwarty od 17:30 mozna sie zalogowac ale od 18 Godziny mozna zaczac expic 30min na ogarniecie serwera wybonowanie eq :D

47960446974272485250.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, sowinio napisał:

Wbiję na pewno. A jak z reklamą? 

O reklamę bym się nie martwił, dbam o nią i gwarantuje że będzie z kim grać :v

A jako ciekawostkę mogę dodać że pewien streamer (Bo tak teraz trzeba nazywać YT-berów) będzie prowadził streamy z naszego serwera...Kto? Informacja niebawem :) 

2 minuty temu, Beni0o napisał:

Serwer stawiacie bardziej pod easy czy medium ?

Pod Easy :)

Opublikowano
Przed chwilą, True990 napisał:

O reklamę bym się nie martwił, dbam o nią i gwarantuje że będzie z kim grać :v

A jako ciekawostkę mogę dodać że pewien streamer (Bo tak teraz trzeba nazywać YT-berów) będzie prowadził streamy z naszego serwera...Kto? Informacja niebawem :) 

Pod Easy :)

Napisałeś że pod easy, jest napisane że kamienie duchowe będą często leciały, ale czas między szkoleniem wynosi 1 godzinę, no chyba że weźmiemy  sobie zwojem zresetujemy, a zwoje jak będą leciały, skąd i jak często będą się respić te miejsca skąd będą leciały?

149208901.png

Opublikowano

i tak nic innego "dobrego" nie startuje można pograć :) Przeczytałem jako jedna z nielicznych prezentacji tak długa..ale te systemy!:D Nie będzie pytań na wołaj o spoty czy tez inne badziewia :D 

Opublikowano

09901c4b17951.jpg

A więc tak jak widzicie jednym z YT-berów prowadzącym stream-y z naszego serwera jest ZabQ :)

Oczywiście serdecznie zachęcamy do śledzenia strumyków na jego kanale :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano
1 minutę temu, True990 napisał:

09901c4b17951.jpg

A więc tak jak widzicie jednym z YT-berów prowadzącym stream-y z naszego serwera jest ZabQ :)

Oczywiście serdecznie zachęcamy do śledzenia strumyków na jego kanale :)

Pozdrawiam,

True!

To przecież antyreklama! :O

Opublikowano

Ten IS to nie jest za bardzo doj*bany ? Nakładka / kostium 4k hp 30 moby , fryz 15 moby 2k hp , pet 3k hp 25 moby + te wzmocnienia . Czy będzie to zmieniane jakoś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...