Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać?

StyracoZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Niedawno za namową kolegów wróciłem do metina.  Zacząłem wojem body, jednak ceny KU mnie przerażają... Stąd moje pytanie-jaką postacią zagrać? Zależy mi na dość niskich kosztach, niezłym expie i żeby radziła sobie w pvp. Gram na GlobalEU.

Opublikowano

Jeśli nie masz nic na start. Najlepsza jest sura wp, dlaczego?
-dobry droper
-wyjebundo expienie
-eq do dropa nie musi być drogie, gdy bedziesz wytrzymaly ze strachu/zbrojki
Bez dropa nie ma startować inną klasą :)

Opublikowano

Fakt, WP jest idealny do expa, ale w tych czasach WP na globalnych serwerach jest najsłabszą klasą do pvp, polecam Likana.

Opublikowano

Żadna klasa nie jest idealna w każdym aspekcie. WP świetnie poradzi sobie z expem, natomiast w pvp nie będzie idealny. Healer będzie dobrym rozwiązaniem jeśli chodzi o pvp, ale exp nie będzie najprzyjemniejszy. Podobno likan bardzo dobrze sprawuje się jeśli chodzi o exp, w pvp również jest całkiem niezły - mógłbyś spróbować zagrać nim. ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

WP najlepszy do expa a wcale nie jest zły w pvp bo jak rzuci rozpro to już taki bodziak,szaman,sura nie ma zbytnio szans bo padają skille :)

Opublikowano

Najlepszy wydaje się wp, ale czarowane ostrze też z tego co pamiętam nie należy do najtańszych książek, ale w porównaniu do aur to są tanie :D
Plusem u wpka jest to, że wystarczy mu w połowie tak dobre eq jak innym postaciom, nawet takiemu bodziakowi, bo czarowane na g+ już tak na prawde i zwiększa Ci obrażenia i "poci" za Ciebie, bo hp wskakuje jak z automatu ^^

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Niby Sura WP by się fajnie w to wpisywał, ale od siebie polecam BMa. Dobrze prowadzony nawet nieźle expi, a w pvp potęga. Wiadomo, nie jest najlepszy na bossy i metiny, ale ma swój urok.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...