Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamach po koncercie Ariany Grande w Manchester Arena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Ktosiu napisał:

A gdzie ja napisałem że ktoś jest za pisem ??  Pisałem  o propagandzie pis której ulegają, ksenofobi i mowie nienawiści, jakoś nie zauważasz tego w wypowiedziach.  

Tępota i buractwo bije z niektórych  postów, prostej różnych nie widzicie islamistach i muzułmanach, dla niektórych zwłaszcza tych z ograniczonym samodzielnym myśleniem to to samo.  

Czyli niesprowadzanie bydła w obronie pewnych wartości to ksenofobia i mowa nienawiści? 

Deus vult

Opublikowano
19 godzin temu, Ktosiu napisał:

A gdzie ja napisałem że ktoś jest za pisem ??  Pisałem  o propagandzie pis której ulegają, ksenofobi i mowie nienawiści, jakoś nie zauważasz tego w wypowiedziach.  

Tępota i buractwo bije z niektórych  postów, prostej różnych nie widzicie islamistach i muzułmanach, dla niektórych zwłaszcza tych z ograniczonym samodzielnym myśleniem to to samo.  

To i tak jeden pies jak wpuszczasz ich do kraju.

Jaka mowa nienawiści? Jak do nich pojedziesz to masz coś gorszego niż jakieś słówka sebixów.

Nie można na takie coś nie reagować, bo to znieczulica, ale nie da się wskazać konkretnie o jakie osoby chodzi stąd masz takie wypowiedzi na temat całej grupy.

Mi też szkoda ich dzieci i tego co tam się dzieje, ale to nie powód, by robić tutaj burdel, który i tak jest dość spory.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Czasem to bym aż chciał, żeby w Polsce coś wyjebało, tylko po to, żeby skończyło sie przeklejanie tekstów o tym jaka to Polska jest wspaniała i czysta i w ogóle. Nie zesrajcie sie.

742611478555387739101.jpeg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...