Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamach po koncercie Ariany Grande w Manchester Arena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę żal, że to stało się w UK. Brytyjczycy zaimponowali wielu osobom tym, że zdecydowali się na BREXIT. Mogłoby to się stać w tej pieprzonej Francji czy Niemczech. Chociaż pewnie nic to by nie dało, bo i tak by uznali to za incydent i zapraszali dalej bydło.

Opublikowano

Naprawdę jakimi debilami mózgowymi trzeba być żeby do państw wpuszczać takich ludzi..

Oni nie są biedni są zdjęcia i filmy na których niby Ci biedni imigranci mają na sobie złotą biżuterie i wiele więcej.

Powinni ich nie wpuszczać tylko wysyłać jednostki, jedzenie, ubrania niech się tam zabijają a nie tu, teraz mają same efekty tego wpuszczania, ale spokojnie to wszystko jest ustawione tak że my o tym nawet nie śnimy :)

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano
10 godzin temu, Pies Zbigniew napisał:

No cóż, teraz ponoszą konsekwencje przyjmowania terrorystów.

No dokładnie, w ogóle to całe ISIS powstało przez 17 letnich fanów Ariany.

Bardzo mnie ta sytuacja zasmuciła, w zamachu ucierpiało wiele młodych osób. Sprawa i tak ucichnie za kilka dni, do następnego zamachu. Wojciech trafnie to podsumował...

Opublikowano

Komuniści zamordowali kolejnych swoich obywateli zapraszając do siebie islamskie szambo. Te państwa są już stracone i nie ma dla nich ratunku. Związek Socjalistycznych Republik Europejskich dalej szerzy poprawnie politycznie hasła o tzw. "uchodźcach", religii pokoju i inną lewacką propagandę. Musimy chronić swoje granice zanim to muzułmańskie bydło przedostanie się przez Odrę.

comment_WEPMI9J7TfbkAdWfFr8dPCHzzHJzBBl8

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

7 stycznia 2015 Paryż - 12 ofiar
13 listopada 2015 Paryż - 130 ofiar
22 marca 2016 Bruksela - 32 ofiary 
14 lipca Nicea 2016 - 87 ofiar (dwie Polki)
22 lipca Monachium 2016 - 9 ofiar
26 lipca Francja 2016 - jedna ofiara
19 grudnia 2016 Berlin - 12 ofiar (także Polak)
22 marca 2017 - Londyn 5 ofiar
22 maja 2017 - 22 ofiary (na ten moment)

Deus vult

Opublikowano

Jebło to jebło, na chuj drążyć temat xD

Nie pierwszy, nie ostatni raz, i tak skończy się na świętym oburzeniu, a wasz korwinus z myken drogie kuce nic z tym nie zrobi, bo z braku władzy to on żyje, zawsze się trochę wchodzi do parlamentu.

Screenshot_2.jpg

Opublikowano

A i tak będą pluć, wyzywać pisiorów, że źli, że mataczą, że źle rządzą, że PO było lepsze.

Pozdrawiam lewaków i mam nadzieje, że przyjmiecie miłych panów z bombą w gaciach. Tusk panem, hurra.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
13 godzin temu, Evil Smile napisał:

A i tak będą pluć, wyzywać pisiorów, że źli, że mataczą, że źle rządzą, że PO było lepsze.

Pozdrawiam lewaków i mam nadzieje, że przyjmiecie miłych panów z bombą w gaciach. Tusk panem, hurra.

Przecież pis to tak samo lewica jak i po, gdzieś ty prawicowych socjalistów widziałaś, kek

Screenshot_2.jpg

Opublikowano
57 minut temu, MichałGłuś napisał:

Przecież pis to tak samo lewica jak i po, gdzieś ty prawicowych socjalistów widziałaś, kek

Ale co jak co jest przeciwny przyjmowaniu ciapatych. 

Deus vult

Opublikowano
1 godzinę temu, MichałGłuś napisał:

tu bym się kłóciła, są bardziej na prawo niż platforma. 

ale leje na to, żadnych nie popieram, stfu.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
4 minuty temu, Wojciech.. napisał:

Ale co jak co jest przeciwny przyjmowaniu ciapatych. 

Przeciwny bo większość sebów jest przeciwko (co jest w sumie deczko wyolbrzymioną ale jedyną ich słuszną racją), jakoś elektorat trzeba zbierać.

Screenshot_2.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, MichałGłuś napisał:

Przeciwny bo większość sebów jest przeciwko (co jest w sumie deczko wyolbrzymioną ale jedyną ich słuszną racją), jakoś elektorat trzeba zbierać.

No to tym lepiej że większość sebów jest przeciwko. 

Deus vult

Opublikowano

Jak czytam powyższe  post Sebusiów aż sie rzygać chce i żal się robi że w Polsce takie Sebusie wyrastają i potem od nich będzie zależał los naszego kraju.   Propaganda pislamu jak widzę wpaja ksenofobię i nienawiść do innych religii z pełną mocą.  

Potępiam tego typu akty terroryzmu ale patrząc z innej strony ja w tym kraju mieszkam, żyję w śród takich ludzi których większość wypowiadających  nawet nie zna,  bluzga na nich na lewo i prawo błotem. Nie wszyscy są fanatykami, nie wszyscy nagle należą do ISIS. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ktosiu napisał:

Jak czytam powyższe  post Sebusiów aż sie rzygać chce i żal się robi że w Polsce takie Sebusie wyrastają i potem od nich będzie zależał los naszego kraju.   Propaganda pislamu jak widzę wpaja ksenofobię i nienawiść do innych religii z pełną mocą.  

Potępiam tego typu akty terroryzmu ale patrząc z innej strony ja w tym kraju mieszkam, żyję w śród takich ludzi których większość wypowiadających  nawet nie zna,  bluzga na nich na lewo i prawo błotem. Nie wszyscy są fanatykami, nie wszyscy nagle należą do ISIS. 

Konfabulacje nikogo nie interesują, możesz teraz przedstawić merytoryczne fakty sebusiu. 

Deus vult

Opublikowano
1 godzinę temu, Ktosiu napisał:

No, kocham to pierdolenie, i co ze nie wszyscy sa z ISIS, bedziesz siedzial na krzeselku na granicy i przepytywal kazdego czy jest za ISIS czy nie i wpuszczal/nie po kolei zaleznie od odpowiedzi?

No, nie wszyscy, tylko jedynie 140 milionow jest ZA, a 32% nie wie co on nich myslec, czaisz kurwa? Kilkaset milionow ludzi nie wie co myslec o organizacji ktora odcina glowy i pali ludzi zywcem, no ale pewnie, jak tak mozna krytykowac islam, bo nie mieszkales nigdy kolo muslima, co za poroniona logika, mam tam pojsc zeby z nimi mieszkac co by mi sie pod chata wyjebali? Nie musze kolo nich mieszkac zeby wiedziec ze przeprowadzaja zamachy i terroryzuja ludzi na porzadku dziennym.

Pokaz mi kogokolwiek kto tu napisal ze jest za PiS'em, widze tutaj zelazna logika przeciwnikow pisu, nie jestes za PO jestes za nimi, a tak w ogole to chuj Ci w dupe jestes jebanym sebkiem i zwierzakiem, do gazu!

Moj kraj taki piekny <3

Opublikowano

A gdzie ja napisałem że ktoś jest za pisem ??  Pisałem  o propagandzie pis której ulegają, ksenofobi i mowie nienawiści, jakoś nie zauważasz tego w wypowiedziach.  

Tępota i buractwo bije z niektórych  postów, prostej różnych nie widzicie islamistach i muzułmanach, dla niektórych zwłaszcza tych z ograniczonym samodzielnym myśleniem to to samo.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...