Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o stworzeniu dobrego Creative?

√єєση

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce stworzyć dobry serwer Creative dla wszystkich graczy, którym chcą sobie pograć na luźno.
Będą tam organizowane mega eventy budowniczych z nagrodami.
Miła atmosfera starych dobrych Creative, pełno nowości itp.

PS. jeżeli macie inne pomysły to pisać.

Opublikowano

Jeśli miałby być to dobry tryb musiałoby  być coś co by przyciągneło graczy. Bo zwykły creative eventami, itp nie ma sensu.

Opublikowano

moim zdaniem serwery creative nie mają sensu. Jak chcesz pograć na creative to zrób świat na singlu i graj, masz to samo :v a to, że fajna atmosfera to wątpie bo na tego typu serwerach to grają dzieci 10 lat i mniej 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Nie ma sensu. Można zagrać na singleplayer na creativie i nie masz limitu terenu, stawiasz co chcesz.

8aVvxa2.png

Opublikowano
21 godzin temu, siemaeniueniu napisał:

Jeśli miałby być to dobry tryb musiałoby  być coś co by przyciągneło graczy. Bo zwykły creative eventami, itp nie ma sensu.

19 godzin temu, Manna;3 napisał:

moim zdaniem serwery creative nie mają sensu. Jak chcesz pograć na creative to zrób świat na singlu i graj, masz to samo :v a to, że fajna atmosfera to wątpie bo na tego typu serwerach to grają dzieci 10 lat i mniej 

3 godziny temu, Wefaj napisał:

Tak jak @up takie serwery moim zdaniem nie mają żadnego sensu.(Z samym creative)

42 minuty temu, Kubix03 napisał:

Nie ma sensu. Można zagrać na singleplayer na creativie i nie masz limitu terenu, stawiasz co chcesz.

To co bym mógł zrobić? bo chcę coś zrobić... 

Może cię mi pomóc

Opublikowano

Ja zagrałbym na serwerze z czystym survi na wersję 1.7.3 Beta tylko z pluginem na rejestracje.

Ale czy dużo osób by na takim serwerze zagrało tego niewiem.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano
40 minut temu, Wefaj napisał:

Ja zagrałbym na serwerze z czystym survi na wersję 1.7.3 Beta tylko z pluginem na rejestracje.

Ale czy dużo osób by na takim serwerze zagrało tego niewiem.

no niewiem czy by zagrali właśnie jakby tu pisali że zagrają to moge zrobić

• Wielki Posejdon zmienił(a) tytuł na Co myślicie o stworzeniu dobrego Creative?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...