Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DecoriaMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
41 minut temu, reynvn napisał:

jest jedna rzecz, w ktorej wyprzedzacie konkurencje - zjebane sety

Wyjdz dzieciaku na dwor,siedzisz na kazdym forum i placzesz

Opublikowano
1 godzinę temu, Kamilek321 napisał:

Wyjdz dzieciaku na dwor,siedzisz na kazdym forum i placzesz

Uwielbiam, gdy jakieś noname, które widzę pierwszy raz na oczy, wiedzą o mnie wiecej niż ja sam. Czekam aż wymienisz te wszystkie fora, na których rzekomo płaczę, bo jakoś od kilku miesięcy żadnego forum nie śledzę na bieżąco. 

Niby o gustach się nie dyskutuje, ale jeśli komuś podobają się w metinie sury z toporami albo ninje ze sztyletami, które są większe niż sama postać, to raczej nie świadczy to dobrze o takiej osobie.

Opublikowano
1 godzinę temu, reynvn napisał:

Uwielbiam, gdy jakieś noname, które widzę pierwszy raz na oczy, wiedzą o mnie wiecej niż ja sam. Czekam aż wymienisz te wszystkie fora, na których rzekomo płaczę, bo jakoś od kilku miesięcy żadnego forum nie śledzę na bieżąco. 

Niby o gustach się nie dyskutuje, ale jeśli komuś podobają się w metinie sury z toporami albo ninje ze sztyletami, które są większe niż sama postać, to raczej nie świadczy to dobrze o takiej osobie.

No właśnie najczęściej tak jest, osobiście mi się nie podobają, ale jak wybierałem je to konsultowałem to z różnimi osobami, które mówiły, że zdecydowanie takie.

2 godziny temu, Pitos napisał:

kiedy start

Planowany 27.05.2017 w godzinach wieczornych.

Opublikowano
2 godziny temu, reynvn napisał:

vimeya,samia i inne pzdr zlamasie

Gość Lajk™
Opublikowano

Całkiem spoko to wygląda powiem ci, jak znajdę dla ciebie chwile to wpadnę ;)

Powodzenia Danielu. :D

Opublikowano
5 godzin temu, Kamilek321 napisał:

vimeya,samia i inne pzdr zlamasie

na samii to ja skonczylem grac kilka miechow temu, a na vimeyi to nie mam ani jednego posta na forum, bo ten serwer nawet nie wystartowal, ale w sumie szkoda tracic czasu na tlumaczenie tego jakiemus randomowi o mentalnosci kraweznika ulicznego, w koncu on wie lepiej xD

Opublikowano

Szczerze powiem, że ta prezentacja mnie tak zaciekawiła, że jest jedyną którą przeczytałem od początku do końca xD Chętnie wpadnę ale mam nadzieję, że będzie dobra reklama :D Sety tak szczerze powiem, że średnie. Kiedy start? Bo, albo nie uważnie czytałem prezentacje i nie zauważyłem lub nie jest napisane 

Opublikowano
37 minut temu, Sztel1 napisał:

Szczerze powiem, że ta prezentacja mnie tak zaciekawiła, że jest jedyną którą przeczytałem od początku do końca xD Chętnie wpadnę ale mam nadzieję, że będzie dobra reklama :D Sety tak szczerze powiem, że średnie. Kiedy start? Bo, albo nie uważnie czytałem prezentacje i nie zauważyłem lub nie jest napisane 

27.05.2017 :) Godzina wieczorna :P 

837341413742376668518.png

Opublikowano
2 godziny temu, Jacob S napisał:

Jakiś link do full prezki?

http://decoriamt2.eu/index.php?/topic/6-prezentacja-decoriamt2pl-22052017/

1 godzinę temu, Sztel1 napisał:

Planowo 27.05.2017 godzina wieczorna

Opublikowano
2 godziny temu, reynvn napisał:

na samii to ja skonczylem grac kilka miechow temu, a na vimeyi to nie mam ani jednego posta na forum, bo ten serwer nawet nie wystartowal, ale w sumie szkoda tracic czasu na tlumaczenie tego jakiemus randomowi o mentalnosci kraweznika ulicznego, w koncu on wie lepiej xD

Nawet sie powtarzasz haha:D (Uliczny Kraweznik) cos innego wymyslec nie potrafiles do swojej pieknego zdania?

Opublikowano

Prezentacje przejrzałem, może być spoko, tylko żeby nie było 100 osób na starcie ^^
Liczę na 1k +, na pewno wpadne! 5!

Opublikowano
9 godzin temu, Kamilek321 napisał:

Nawet sie powtarzasz haha:D (Uliczny Kraweznik) cos innego wymyslec nie potrafiles do swojej pieknego zdania?

tak tez czulem, tylko ty masz kompleksy na moim punkcie, a swoja droga nazywanie rzeczy po imieniu to nie powtarzanie sie, takze wracaj tam grzecznie na kolo :)

Opublikowano
36 minut temu, reynvn napisał:

tak tez czulem, tylko ty masz kompleksy na moim punkcie, a swoja droga nazywanie rzeczy po imieniu to nie powtarzanie sie, wiec wracaj na kolo :)

Ty sie do mnie jako 1 uczepiles,jak rzep psiego ogona,wiec wracaj na kolo:)

Opublikowano

Beda tu jakies darmowe kondomy na bron i jakies kostiumy bez bonusow?

Bo szpetne to wszystko jest

EDIT:

Jakas zmiana w cliencie na stare m1 bedzie dostepna?

Bo miasta tez chujowizna

ale tak to wbije

Opublikowano
2 godziny temu, RAvOO napisał:

Beda tu jakies darmowe kondomy na bron i jakies kostiumy bez bonusow?

Bo szpetne to wszystko jest

EDIT:

Jakas zmiana w cliencie na stare m1 bedzie dostepna?

Bo miasta tez chujowizna

ale tak to wbije

Nakładek na broń nie będzie, a kostiumy dropią z Bossów. Co do zmiany miast w cliencie Administracje będzie nad tym myśleć :) Pozdrawiam!

Opublikowano

Kto wam będzie robił pasywke z obroną. Przecież przeszywka będzie wchodzić za duża z dodatkowym 100 defa. 

Easy z NUTKĄ Medium i macie 4 wartosci bonusów - Niezłe izi.

Co wy wiecie o stawianiu serwera w tych czasach xD

2i6eukk.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Papyros napisał:

Kto wam będzie robił pasywke z obroną. Przecież przeszywka będzie wchodzić za duża z dodatkowym 100 defa. 

Easy z NUTKĄ Medium i macie 4 wartosci bonusów - Niezłe izi.

Co wy wiecie o stawianiu serwera w tych czasach xD

Trafne spostrzeżenia! :D Przemyslimy to jeszcze raz - pasywke prawdopodobnie zmienimy, a co do bonusów to jeszcze zobaczymy :D

Opublikowano
2 godziny temu, L4sT napisał:

Nakładek na broń nie będzie, a kostiumy dropią z Bossów. Co do zmiany miast w cliencie Administracje będzie nad tym myśleć :) Pozdrawiam!

a to nie zawitam

nie widzi mi sie z tymi bronmi latac

Ale powodzonka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...