Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o gre i grzybki

jaco222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szybka piłka. Czy jest w ogóle sens w to grac nie inwestując w gre żadnych pieniędzy ? Jest jakaś szansa na rywalizację?

Opublikowano

Na topkę nie masz co liczyć. Powiem Ci jak to było u mnie, gdy zacząłem grać z kolegami na międzynarodowym (w16).

Wszyscy zaczęliśmy w dni startu i żaden z nas nie wydał pieniędzy na sf, lvl mamy ~80, kiedy topka serwera ma już 280, więc dosłownie 0 szans. Kolosalna różnica między tymi co kupują grzyby, a tymi co grają 4fun xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na top 20 nie masz szans ale na top 200-300 bez płatności myślę że bez problemu, oczywiście na początku będziesz nisko, wszystko przyjdzie z czasem

Opublikowano

No ja nie inwestujac w gre.. Grając tylko na Lucky Coins, pare razy w tygodni 20 Kręcen kołem, na w13 jestem aktualnie 276 w Pozycji :)

Nawet bez grzybkow możesz radzić sobie Lucky Coins'ami :) Zawsze jest te 6/9 grzybkow na kręcenie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...