Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siemanko nie dawno założyłem sobię stronkę i chciałbym się podzielić nią z wami i zapytać was o ocene

magnet94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, Witam wszystkich słuchajcie nie dawno temu (2msc) stworzyłem sobie własną stronkę i mam takie pytanie czy możecie mi pomóc w ocenie stronki??

Liczę na szczerość, nie ważne że może ci się nie podobać proszę jednak o koment nawet jak ma brzmieć "gówniana stronka" po prostu chcę wiedzieć czy mój projekt jest pomocny, czy jednak odwrotnie .

Z góry dziękuję wszystkim 

Link do stronki : zxc

Opublikowano

Przeczytanie wpisu o zarabianiu 40 złotych dziennie na klikaniu w reklamy bez żadnego wkładu ostatecznie zachęciło mnie, by nie wchodzić już więcej na tę stronę. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano
20 minut temu, magnet94 napisał:

proszę jednak o koment nawet jak ma brzmieć "gówniana stronka" po prostu chcę wiedzieć czy mój projekt jest pomocny, czy jednak odwrotnie .

Dokładnie, gówniana stronka to trafne określenie. Sposóby na stronie, na które patrzyłem są opisane na zasadzie: zarejestruj się z tego linku (ofc. reflink) i tyle, zarabiasz. Nie polecam.

Opublikowano

Dzięki chłopaki za szczerość tego oczekuję, są tam również reflinki, ale pomagam też ludziom zarabiać jeśli wejdą z reflinka i mam już nawet kilkudziesięciu zadowolonych :)

Opublikowano

Ale czekam dalej na wasze oceny, ponieważ chcę pozmieniać trochę stronkę aby była bardziej etyczna i przyciągająca 

A myślę że wy najlepiej wykryjecie moje wady :)

Opublikowano
4 minuty temu, magnet94 napisał:

Jarek a co do tego 40zł/dziennie to w 1 dzień wprowadziłem 40 osób z czego tylko 2 były nie zadowolone :)

To, że wiele osób było zadowolonych nie ma nic do rzeczy.

Jak mi ktoś oferuje tyle pieniędzy bez żadnego wysiłku (klikać w reklamy może każdy), to od razu wiem, że to jakieś naciąganie i staram się tego uniknąć. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano
7 minut temu, 9Jarek9 napisał:

To, że wiele osób było zadowolonych nie ma nic do rzeczy.

Jak mi ktoś oferuje tyle pieniędzy bez żadnego wysiłku (klikać w reklamy może każdy), to od razu wiem, że to jakieś naciąganie i staram się tego uniknąć. 

Nie wiem czy ty próbowałeś kiedyś zarabiać przez internet. ale na tym to polega i jest naprawdę dużo więcej i bardziej opłacalnych sposobów tego typu lub podobnych 

Co proponujesz więc, abym zmienił w tym poście? Będę wdzięczny za podpowiedź

Opublikowano

Tak, próbowałem i nadal to robię. Między innymi dlatego wiem, że to 40 złotych jest bzdurą -  osoba, która o tym nie wie może się poczuć oszukana. 

Proponuję napisać prawdę, czyli że takie pieniądze można zarabiać mając powiedzmy 100 aktywnych poleconych, a samemu 50 groszy dziennie (czy ile tam można zdobyć). 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Strona wygląda jak scam xD
Wszystko rozwalone, napisy z generatora i tytuły niczym z faktu. Patrząc na jakość wykonania strony nie wierzę w nic co jest tam napisane.

Dodatkowo już na samym początku okłamujesz ludzi pisząc "my", "nas" a jestem przekonany że za tym stoisz tylko ty JEDNA OSOBA

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

hehe na serio myślisz, że to bzdura? ja sam sobie włączam tam 2 linki na tej stronie i robię swoje a kaska mi leci tyle że mam więcej otwartych kart, ostatnio w 3h naleciało mi tam 13zł 

Nie wiem na czym ty zarabiasz i ile ale ja niedługo w tym siedzę i zarabiam około 2k+ z neta a testuję już nowy świetny program.

Wiem też czemu możesz myśleć, że to bzdura ponieważ znam takie serwisy jak sejfik , neobux to nawet z nich nie korzystam w celach zarobkowych, tylko reklama :)

Jeśli możesz to spróbuj popatrzeć na to tak, że to jest prawdą i co by ci się tam nie podobało.

Jeśli mógłbyś również w więcej postów na mojej stronie wejść i ocenić byłbym wdzięczny

4 minuty temu, 9Jarek9 napisał:

Tak, próbowałem i nadal to robię. Między innymi dlatego wiem, że to 40 złotych jest bzdurą -  osoba, która o tym nie wie może się poczuć oszukana. 

Proponuję napisać prawdę, czyli że takie pieniądze można zarabiać mając powiedzmy 100 aktywnych poleconych, a samemu 50 groszy dziennie (czy ile tam można zdobyć). 

Opublikowano
4 minuty temu, SebuśPL napisał:

Strona wygląda jak scam xD
Wszystko rozwalone, napisy z generatora i tytuły niczym z faktu. Patrząc na jakość wykonania strony nie wierzę w nic co jest tam napisane.

Dodatkowo już na samym początku okłamujesz ludzi pisząc "my", "nas" a jestem przekonany że za tym stoisz tylko ty JEDNA OSOBA

Niestety mam pomocników, dlatego piszemy również "my" "nas"

Wiesz mi to się wydaje, że ważne są informacje zawarte na stronie a nie sam jej wygląd, dlatego też dodałem ten post aby coś zmienić

Opublikowano
Przed chwilą, magnet94 napisał:

Niestety mam pomocników, dlatego piszemy również "my" "nas"

Wiesz mi to się wydaje, że ważne są informacje zawarte na stronie a nie sam jej wygląd, dlatego też dodałem ten post aby coś zmienić

Przecież oczywiste jest że dodałeś tutaj post by więcej osób cię odwiedziło i dało się nabrać. Ciągle podbijasz temat a konto założyłeś tylko w celu promocji strony.

Zarabiałem w podobny sposób przez kilka lat dodatkowe pieniądze i wiem że każdy klik jest ważny bo zbliża do nas potencjalnego klienta do piramidy. Wydaje mi się że kilka lat temu trzeba było być bardziej kreatywnym :)

Nie rozumiem dlaczego taki temat nie jest jeszcze w koszu.

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...