Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, Fajny2812 napisał:

nie ma takiego czego

słuchaj jeśli podaje takie info to coś o tym wiem wykrywalny tylko i wyłącznie na demku i to nie aim tylko WH jak ktoś nie umie grać , działam już od ponad 3 lat jak będzie vac a deklaruje iż jest 100% niewykrywalności to zapłacę :)

Opublikowano
2 minuty temu, xxerorxx napisał:

Moja rada zmienił bym cenę bo 60zł to trochę dużo ;) za połowę ceny kupisz już legit czita

Słuchaj każdy ceni jak chce , Cena jest taka nie bez powodu hax jest dopięty pod ostatni guzik działa nawet na ligach (ligowe celowanie) i jeśli ktoś chce kupić coś porządnego to trzeba więcej zapłacić

Za 30zł to tak średnio bym powiedział , koszta utrzymania tego też nie są małe gdyż posiadamy przyjazny interfejs to znaczy iż konfiguracja haxa jest na stronie www. 

+ system referencyjny 7 dni = 1 osoba 

Opublikowano
2 godziny temu, tkomcio napisał:

i jeśli ktoś chce kupić coś porządnego to trzeba więcej zapłacić

masz racje!

jest wiecej lepszych haxow za podobną cene xD dam sobie reke uciac ze ten hax nie smiga na faceit z włączonym ich antycheatem 

8kHod.png

Opublikowano

Super hax. Kilka mm wpadlo. Nawet rank up. Prosty w obsłudze. Polecam

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Szkoda, że nie da się zmieniać configu. 

Ogólnie nie jest najgorszy ten cheat, jest w miarę spoko. 

Przekażę ten temat dalej :> 

Opublikowano

configu się nie da zmianić tylko w trialu normalnie dostajesz stronę www. i tam edytujesz config

PRZYPOMINAM HAKS WYGASA JUTRO ZAPRASZAM DO TESTOWANIA 

Opublikowano

12 godzin temu, bartek95511 napisał:

Dostałem bana Vac więc czekam na zwrot pieniędzy -.- . 

vacc.png

Dla mnie to żadne potwierdzenie . Po pierwsze jeśli dostałeś vac na darmowej wersji to wszyscy by dostali . Po 2 nie wiadomo jak masz blokadę vac czy owh to jest różnica po 3 napisz do administracji lub tu publicznie maila na którym zakupiłeś /sciagnoles haxa a ja udostępnienie ss kiedy dana wersja została pobrana . Vac jest raczej za demko jak z wh się nie potrafi grać to lepiej nie korzystać . Dlaczego 3 dni konto offline a blokada od 1 dni vac dostajesz od razu jak lewy haxs 

Podsumowując Słaba prowokacja 

Pozdrawiam i te kilka postów słabo świadczy :)

P.S też mam mało lecz konto założone od 2012 nie pisałem bo nie miałem o czy :)

@edit link profilu poprosimy w grze od 2 tygodni 0.1h przez 6 minut tego vaca dostałeś czy umiesz dobrze operować paintem?

https://steamcommunity.com/id/welonkas

Mamy cię oszuście ! 16 dni od blokady vac 

Ban dla tego wyłudzacza 

Tak właśnie kończą oszuści ! 

oszust cs go.png

Opublikowano
20 minut temu, tkomcio napisał:

Dla mnie to żadne potwierdzenie . Po pierwsze jeśli dostałeś vac na darmowej wersji to wszyscy by dostali . Po 2 nie wiadomo jak masz blokadę vac czy owh to jest różnica po 3 napisz do administracji lub tu publicznie maila na którym zakupiłeś /sciagnoles haxa a ja udostępnienie ss kiedy dana wersja została pobrana . Vac jest raczej za demko jak z wh się nie potrafi grać to lepiej nie korzystać . Dlaczego 3 dni konto offline a blokada od 1 dni vac dostajesz od razu jak lewy haxs

Nie masz się czym przejmować ; )

Lekkie sprostowanie

Jak dostaję się VACA to na profilu pisze Przechwytywanie-1495667505.jpg

Jeżeli dostaje się OW bo się ktoś spalił to na profilu piszę :Przechwytywanie-1495667730.jpg

76561198375594763.png

Opublikowano
8 godzin temu, xxerorxx napisał:

Lekkie sprostowanie

Jak dostaję się VACA to na profilu pisze Przechwytywanie-1495667505.jpg

Jeżeli dostaje się OW bo się ktoś spalił to na profilu piszę :Przechwytywanie-1495667730.jpg

Jak dostajesz OW to w profilu masz VAC tak samo... eh.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ememenss napisał:

Jak dostajesz OW to w profilu masz VAC tak samo... eh.

Też mi się tak wydawało już sam nie wiem xD

jeszcze oszust miał czelność na pw napisać:P

oszust v2.png

Opublikowano
11 godzin temu, tkomcio napisał:

Też mi się tak wydawało już sam nie wiem xD

Cytat

jeszcze oszust miał czelność na pw napisać:P

oszust v2.png

hahahah o ziomek przecież napisałem że mogę ci to konto dać pisałem do supportu i chuja . :) a Ja mam wyjebane w tego bana wszedłem sobie poszukać i znalazłem shit co niszczy konta  , a jednak Taki 100% działający jak to mówią nawet te free gifty haha idz się do nich pucuj :) pozdrawiam i polecam  moge ci na skype pokazać  kutaskaaas i  moje konto steam :D Valve Ma wyjebane w takie rzeczy więc nie masz co do gadania jeżeli chcesz to moge ci zacytować co odpisali mi  albo pokazać  proste i logiczne chłopczyku :) Co do logowania sorry cie bardzo ale ten shit sprawdziłem w poniedziałek i to jak nie spałem. Więc elo rób tego swojego aima dalej chłopie powodzenia życze z valve :* 

Opublikowano
12 godzin temu, bartek95511 napisał:

hahahah o ziomek przecież napisałem że mogę ci to konto dać pisałem do supportu i chuja . :) a Ja mam wyjebane w tego bana wszedłem sobie poszukać i znalazłem shit co niszczy konta  , a jednak Taki 100% działający jak to mówią nawet te free gifty haha idz się do nich pucuj :) pozdrawiam i polecam  moge ci na skype pokazać  kutaskaaas i  moje konto steam :D Valve Ma wyjebane w takie rzeczy więc nie masz co do gadania jeżeli chcesz to moge ci zacytować co odpisali mi  albo pokazać  proste i logiczne chłopczyku :) Co do logowania sorry cie bardzo ale ten shit sprawdziłem w poniedziałek i to jak nie spałem. Więc elo rób tego swojego aima dalej chłopie powodzenia życze z valve :* 

sluchaj ty jesteś głupi czy tylko udajesz ?! Bana dostałeś 16 dni temu zlokalizowalem twój profil więc polecam nie robić z siebie dalej idioty

Opublikowano

Dobra, koleżko haha 16 dni to ci napisał u góry To ty jesteś cymbał Jedynie co możesz zlokalizować to swój mały móżdżek i z tym nawet jest ciężko tobie znaleźć . Słuchaj kolego to ty chyba palisz głupa Zgłosiłem ten twój AIMHACK czy jak to tam Zobaczymy czy się tym zajmą . Z tego co widzę ten cmd robi głupie zmiany w komputerach , takich jak usuwanie plików dll  . I nie baw się w to .Temat powinien być do zamknięcia skoro ten aim jest płatny  nie możesz go wystawiać tutaj . Zapoznaj się z regulaminem to wtedy pogadamy Tymczasem Dobranoc i Pozdrawiam Andrzej Czołgista 

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na CS GO AIM WH Trigger Skinchanger
Opublikowano

I widzisz tu wychodzi znajomość czytania ze zrozumieniem ja nie będę odpowiadał na takie marne zaczepki 

https://steamcommunity.com/id/welonkas

To o co może da więcej do myślenia 

Cmd nic w plikach dll nie robi jest czysty i wirusa nie ma 

A to że cię nie stać na kolejne konto w cs go to już nie moja wina na i wyłudzeniach daleko nie zajedziesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...