Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaman healer- body ktory nie pada?

Warwick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak widnieje w temacie, zastanawiałem się czy robienie szamana (rozwijając zwiększenie ataku > leczenie > zwinność ) miałoby ręce i nogi.

W każdej grze staram się dążyć do ciekawych i niestandardowych kombinacji ;) więc... jeśli taki rozwój postaci sprawowałby się lepiej niż beznadziejnie, jak trzeba by było rozwijać status?

Dzięki za każdą radę/ odpowiedź

@edit dowiedziałem się ile daje zwiekszenie ataku na P, wiec ta czesc mozna wykluczyc ;-:

Nie mam pojęcia w jakiej kategorii powinien być ten temat ;_;

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To nie będzie działać ;) Dodatkowo z takim buildem nie miałbyś szans w żadnym pvp.
Ale jeśli jesteś bardzo ciekaw to spróbuj sobie na privie, na jakimś bardzo easy serwerze. Tak żebyś za dużo czasu nie stracił.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Gdyby te leczenie dawało jakieś 10k hp to może ale widzisz tak samo z zwiększeniem ataku. Jakby były to % a nie pkt to byś coś ugrał.

Ja bym ci nie polecał testować bo ja już się przekonałem. Grałem z bratem na medium serwie. Brat powiedział cytuję "dawaj solo ja tym cip.ą :D body 35 lv vs twój healer 70lv". Myśle stalka +9 full int i eq po 3k hp bonowane tak jak on. Wiecie co się stało dostałem taki wpierd* jak szmata na kilka skili. Na 2 podejściu biłem na odległość ta tylko tyle, że skile biorą u niego góra 4k bez absu na magie. Wolę nie myśleć co bd przy absach.

Opublikowano

Twój pomysł jest bardzo niestandardowy, ale też dosyć bezsensowny - jak już zauważyłeś, zwiększenie ataku lepiej sobie odpuścić. Robienie healera drogą leczenie>zwinność>rzut>przywołanie moim zdaniem jest o wiele lepszym pomysłem i może się sprawdzić, chociaż nie wiem jak to w praktyce na PL'u wygląda. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przywolanie - leczenie - zwinnosc - rzut - szpon - zwiekszenie tak swoja szamanka skille rozdawalam i pvp robilo mi sie nia miodnie, ale to bylo kilka lat temu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...