Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Tasmania

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio wróciłem z nudów na tasmania aka  Botmanie i zastanawiam się jak zacząć dobrze, mam aktualnie 15 mentala i nie wiem czy wbijać dla zmianek i dodan 20 lvl,podropic medale ,bronie na 30 lvl i zacząć kimś innym ? Oczywiście WP lub bodziak ,proszę p jakieś wskazówki

Opublikowano

To tak, gram tutaj, z racji ograniczonego czasu zatrzymałem się tydzień temu z expieniem i fokusowałem się na robieniu boja i dzisiaj go odebrałem. Boty są prawie na wszystkich spotach, wliczając BO i pustynie. Jedyne co jest warte z ulepek to KK. Medale konne 70-80k więc może tu się odnajdziesz. IMO exp tym mentalem jak masz zamiar nim grać, albo go Body/WP i wbijaj konia. 

he?

Opublikowano

serwer porażka sa dwie opcje albo wykladasz 2 000 zł Pl lub ustawiasz 10 botow w m1/2 

nie polecam serwera porażka - ilośc oszustow z botami odstrasza ludzi

Opublikowano

No wiadomo ten global to porażka, nie dość że auto bot jest wgrany w klienta to jeszcze ten item shop, wszystko tam jest, nawet Ku (instrukcje) Jedynym plusem są te bronie na start, to jest akurat spoko ;D

xD 

Opublikowano

Ciul z łowami. Gorsze są zwkłe boty, każdy spot po 5-6 botów jest. Smutne. Jeśli ktoś chce grać 4fun, to nie ma sensu grać ;/

Opublikowano
16 godzin temu, W0ZNA napisał:

To zmienię serwer tylko nie wiem na jaki , może Negros ?

Negros lub Tortuga, na Negrosie jest imo więcej ludzi, ale też więcej botów. Ja aktualnie gram na Tortudze i nie narzekam. (:

Opublikowano
Dnia 23.05.2017 o 16:33, GordOnix ;) napisał:

No wiadomo ten global to porażka, nie dość że auto bot jest wgrany w klienta to jeszcze ten item shop, wszystko tam jest, nawet Ku (instrukcje) Jedynym plusem są te bronie na start, to jest akurat spoko ;D

Dodaj, że 4h po starcie gość biegał z aurą na G po m1, a narzekają na priwy pod is. :lenny:

Dnia 23.05.2017 o 14:17, taxi2286 napisał:

serwer porażka sa dwie opcje albo wykladasz 2 000 zł Pl lub ustawiasz 10 botow w m1/2 

nie polecam serwera porażka - ilośc oszustow z botami odstrasza ludzi

To lepiej pierwszą opcje bo opcja nr 2 nie da ci aury w G nawet za pół roku.

Dnia 23.05.2017 o 21:14, W0ZNA napisał:

To zmienię serwer tylko nie wiem na jaki , może Negros ?

Tortuga z racji tego jak będą padać to po kolei. Nie mam pewności ale dość prawdopodobne.

Opublikowano

ja czekam na Someya - moze tam cos bedzie lepszego ale w sumie kazdy serw jest podobny  2/3 miesiace i pada

Cytat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...