Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań na temat serweró Metin2 PL

W0ZNA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od tygodnia gram na serwerze Tasmania osiągnąłem już 40 lvl lecz jest ciężko jest z zarobkiem , sprzedaję ulepszacze z pustyni wystawiam jak najtaniej i nic z tego praktycznie się nic nie sprzedaje ;( i jest to powodem że mam bardzo słabe eq :

1. Czy zostać na Tasmanii i poczekać , może będzie większy popyt na ulepszacze ?

2. Wybrać inny serwer i tam zacząć na nowo ?? Jak tak to najlepiej jaki ???

Z góry dzięki za odp.

Opublikowano
1 minutę temu, W0ZNA napisał:

Witam od tygodnia gram na serwerze Tasmania osiągnąłem już 40 lvl lecz jest ciężko jest z zarobkiem , sprzedaję ulepszacze z pustyni wystawiam jak najtaniej i nic z tego praktycznie się nic nie sprzedaje ;( i jest to powodem że mam bardzo słabe eq :

1. Czy zostać na Tasmanii i poczekać , może będzie większy popyt na ulepszacze ?

2. Wybrać inny serwer i tam zacząć na nowo ?? Jak tak to najlepiej jaki ???

Z góry dzięki za odp.

Nowe serwery mają swoje prawa, nie gram na tasmanii ale aktualnie najlepszy zarobek to drop yang 75+ :), zaczekaj aż rynek będzie stabilny i wtedy zarobek na niższych lv będzie możliwy :D

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

Odnoszę wrażenie że na tasmanii nie dorobisz się bez bocenia, a przynajmniej aktualnie. Ja na Twoim miejscu zmieniłabym serwer lub przeczekała, bo teraz uczciwa gra tam trochę mija się z celem.

Opublikowano

Właśnie tak myślę o zmianie tylko nie wiem na jaki serwer się przenieść , chciałbym na taki na którym gra dużo osób w chunjo i fajnie ceny stoją z ulepszaczami z m2 i pustyni , tak żeby na jakieś porządne eq zarobić  

Opublikowano
31 minut temu, .PanGlod napisał:

Jaki obecnie na PLu najbardziej zaludniony oprocz Tasmani?

Negros oraz Tortuga - te serwery polecam również autorowi tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...