Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważne Licze na Pomoc waszą !!!!

_Nexti_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  wszystkich prosiłbym o zgłosznie o kradzież konta

zxc

koleś wszystko ogarniał po prostu z dupy się wziął i zmienił wszystkie passy itd napisałem do supportu oraz zablokowałem konto ale nwm liczę na waszą pomoc

>> zxc <<    zgłoście

Opublikowano

mój nick to nexti koles zmienił itd to nie są żadne żarty nie mam humoru ani chęci na takie idiotyczne żarty sprawa poważna nie wierzysz nie musisz pomagać

Opublikowano

Tak jak wyżej kolega wspomniał napisz do supportu (najlepiej angielskiego) i podaj dowody, że to było Twoje konto jakiś klucz do gry, pierwotny email etc.

My Ci nie pomożemy.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

nawet jak ktoś inny z forum by napisał na suport to i tak konta mu nie oddadzą bo mogą pomóc tylko właścicielowi konta,wszelkie zamiany kontami itp są zabronione,  trzeba znać szczegóły klucz do gry, pierwotny email,psc ładowane na steam albo inne szczegóły których nie widać na profilu i ustawieniach

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Nie zostały przedstawione żadne dowody kradzieży konta, a więcej na jakiej podstawie ludzie mają zgłaszać, że ktoś coś ukradł?

Skąd mamy wiedzieć, że po prostu nie robisz sobie z kogoś jaj, albo chcesz komuś dopiec....

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...