Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Komputer traci zasilanie

Vencus

Pytanie

Opublikowano

Witam, otóż problem polega na tym że komputer się wyłącza i aby go włączyć jeszcze raz muszę wyłaczyć zasilanie (listwe) poczekać chwilke aż lampka z komputera mignie i wtedy go włączyć inaczej się nie da. Kiedyś takie coś się działo jak próbowałem odpalić benchmarka i od razu jak włączałem test to mi się takim sposobem wyłączał nie było mi to uciążliwe przez dobre 5-6 lat użytkowania do dziś, kiedy chciałem odpalić fife 16 którą pożyczyłem od kolegi za pierwszym razem odpaliłem ją i normalnie działała (odpaliło się wtedy kiedy jeszcze nie pobrało w całości i gra była "grywalna") lecz wtedy kiedy cała mi się pobrała wyskoczył błąd (przy odpaleniu) coś z netframwerokiem zignorowałem go poprzez kliknięcie kontynuuj i klikam "GRAJ" w menu odpalania fify, wszystko byłoby fajne gdy po wybraniu języka na polski i kliknięciu enter nie wyłączył m isię komputer takim sposobem jak na początku. Ktoś wie jak to naprawić ?

Temperatory OK.

Procek phenom 965 BE

Karta HD 6870 

Myślę że to może być wina zasilacza lecz nie mam zamiaru go wymieniać i czy da się to jakoś obejść?

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

Myślę że to może być wina zasilacza lecz nie mam zamiaru go wymieniać

Ty tak poważnie T_T?

Możesz oddać do serwisu lub samemu pożyczyć zasilacz od kolegi i przetestować czy to jego wina. Hardware to nie jest rzecz, którą magiczną różdżką Ci sprawdzimy. Jak zasilacz nawala to miłej zabawy życzę nie wymieniając go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...