Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać do PvP PL

grizmoa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jaka klase polecacie na pl do pvp? Chodzi o wyższe lvl oczywiście.. Myslalem nad BM/Healler, ale zdam się na ludzi którzy tam grają, bo mnie tam nie bylo z 5 lat :D

Opublikowano

BM jest fajny jeśli chodzi o pvp, likan również nieźle się sprawuje - healera żadnego nie znam, więc na temat tej klasy się nie wypowiem.

Opublikowano

wg mnie to nie zalezy od postaci a od gracza :p ale szaman i sura dobrze sie sprawowaly oczywiscie dla mnie pod pvp :) ninja jest jeszcze fajny ale to jedni sa za drudzy przeciw takze :p

Opublikowano

BM jest fajny do PVP, dopóki nie spotkasz przeciwnika z 100% absu na magie.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

BM jest fajny do PVP, dopóki nie spotkasz przeciwnika z 100% absu na magie.

Miałbyś racje ale teraz jest antymagia o 50% w zbr i broni i takiemu przeciwnikowi wychodzi 50% absu. Ludzie co przy tym siedzą mają nasrane w głowie teraz bd leczyć skutki antymagi drugim kamieniem?

Opublikowano

Mi tam przyjemnie się grało ninją kiedyś , jeżeli chodzi o pvp. Teraz tą domeną chyba stał się likan, który mi osobiście nie podchodzi ;/

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie to mental, bm, do tego likan, bo najrzadziej ludzie mają na niego absy. Ogólnie na PLu masz o tyle dobrze, że nie ma eq 4x15 i innych perfów więc jeżeli trafisz na zadymach gościa który nie ma na Ciebie abs, to po prostu ganiaj go cały czas. W pvp to już dochodzi to, czy umiesz grać takim mentalem czy palisz skille jak Bóg wie kto :v

żenada1 — kopia.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...