Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wymieniać piłki na złote piłki?

sutv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można wymieniać piłki na złotą raz na 24 godziny, nie wymieniałeś już przypadkiem?

Nie mogłem wymienić, sprawdziłem na innym koncie tez nie. 

Opublikowano

Czy kontem którym oddaje piłki musiałem je dropnąć? Bo troche ich kupiłem, a troche dropłem, ale dropkiem.

Opublikowano

Nie ma różnicy czy piłki wydropiłeś sam czy kupiłeś od innego gracza tak samo jak nie ma różnicy czy je wymieniasz na postaci której je wydropiłeś, ALE jest jedna zasada piłki możesz wymieniać tylko podczas trwania eventu gdy drop zostanie wyłączony możliwość ich wymieniania też nie będzie dostępna.

Opublikowano

Nie ma różnicy czy piłki wydropiłeś sam czy kupiłeś od innego gracza tak samo jak nie ma różnicy czy je wymieniasz na postaci której je wydropiłeś, ALE jest jedna zasada piłki możesz wymieniać tylko podczas trwania eventu gdy drop zostanie wyłączony możliwość ich wymieniania też nie będzie dostępna.

Czyli straciłem 2h czasu i dużo hajsu na Tasmanii, bo event się skończył? Aha czyli 18 maja mi je wywalą i wszystko w pizdu xD?

Opublikowano

Drop jak i wymiana była możliwa tylko przez 2h  17-19

Czyli strace te 60 piłek od 18 maja? Bo zakładam, że dropu piłek nie będzie

Opublikowano

Drop jak i wymiana była możliwa tylko przez 2h  17-19

Czyli strace te 60 piłek od 18 maja? Bo zakładam, że dropu piłek nie będzie

z tego co mi wiadomo to piłki będą usuwane :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...