Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FairGames.net.pl | HeroZero

Matix8981

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Dodajcie jakieś aktualizację, a później odświeżaj temat. Ja tam przestałem grać, bo nudne jest tylko wbijanie lvla oraz honoru i z tego co widzę to nie ma praktycznie nikogo online ;/ Szkoda bo projekt ma potencjał, a Wy jesteście kumaci i ogarnięci. Mam nadzieję, że wkrótce dodacie jakieś nowości na serwer. Pozdro.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Miałem na myśli aktualizację do obecnej wersji, czytaj rozwinięcie serwera o chociażby zadania nadzwyczajne, dodanie jakiś setów do sklepu, odbugowanie czatu gildii itd. utrzymane w konwencji obecnej szaty graficznej, bo przecież o to głównie chodzi, żeby "playa" (nie znam dokładnej nazwy właściciela HZ) się po prostu nie przypier*olia, prawda? Jeśli błędnie rozumuje, proszę o sprostowanie. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie, moje postanowienie to przepisac caly silnik do lepszej czytelnej i rozbudowywalnej formy, aktualny silnik nie zostanie juz wspierany, wiecej informacji wkrotce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeszkadza mi tylko brak bohaterskich czynów, czy moglibyście je zrobić ? i do tego popsuło się chyba potwierdzenie konta :/

Licze na odpowiedz :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zalogowalem sie z nudow zeby sprawdzic co i jak sobie mysle moze na zabicie nudy bedzie cos jak mi sie spodoba ale podobno 50k oponek jest za potwierdzenie maila robilem to z 10 razy i maila dalej nie ma nawet 1 konto usunalem i zrobilem nowe na innym mailu to samo ;d wiec nie wiem ile tu na maila sie czeka i czy wgl dochodzi ten mail :D

Opublikowano

Wszystko bedzie poprawione w nowym silniku :) seewera

@@EDIT

Ruszyły zapisy do zamkniętych Alpha Testów nowego serwera !

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Owszem nie bylo, poniewaz nie mialem czasu, aktualnie mam i moge zajac sie kontynuacja rozwoju serwera, juz wczoraj udalo mi sie napisac czesc wojn gildii (druzyn)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam (Wracam z ponad roku przerwy tak około. ). 

Chciałbym się zapytać, jak tam aktualnie przy pracy serwera, dawno nie sprawdzałem mpc, a wiele się tu zmieniło.

Kiedy jakaś aktualizacja czy coś, a może jakieś informacje nowe. :) ?

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...