Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam bardzo duży problem związany z minecraft'em. Zaczelo sie 12-05-2017.r grałem sobie na premium i przy okazji miałem też włączonego Shinignima Launcher. Po wyłączeniu minecraft'a premium chciałem włączyć go jeszcze raz ale wtedy nie było już przycisku "GRAJ" tylko "ZAGRAJ DEMO". Specjalnie się tym nie przejąłem więc wyłączyłem laptopa i poszedłem spać. Nazajutrz włączyłem laptopa i no niestety problem nie znikł to co wczoraj to jest dziś ten sam przycisk "ZAGRAJ DEMO". Spróbowałem usunąć ".minecraft" ale nie pomogło. Ale gdy włączyłem ten launcher zauwazylem pod przyciskiem "ZAGRAJ DEMO" napis w nawiasie (Dlaczego mogę zagrać jedynie w demo?) oczywiście kliknąłem w to i tam wyskoczyła stronka z której nic nie zrozumiałem (nie chce mi się pisać co tam było bo ten temat i tak jest już długi xD). Proszę co mam zrobić?? uprzedzam że instalowałem ponownie launcher i tak jak pisałem powyżej że usuwałem ".minecraft". I jeśli oczywiście jest to ważne to mam windows'a 8 i java 64bity .Jestem otwarty na waszą pomoc. Z góry dziękuję.

post-1557108-0-49798100-1494674626_thumb.png

Edytowane przez Jacza
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeloguj się, możliwe że konto zostało zablokowane. Jeżeli nie to spróbuj stworzyć profil na innej wersji a jak dalej nic. Usuń całego minkrofta i zainstaluj na nowo.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdź na stronie mojang.com czy posiadasz jeszcze konto premium

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano
  1. Usuń wszystkie wersje jawy jakie posiadasz
  2. Zainstaluj najnowszą jawe 8 32bit i 64 bit
  3. Usuń .minecraft (Zostaw sobie save/rescourepack itp...)
  4. Odinstaluj launcher i usuń wszystkie dane.
  5. Pobierz najnowszy launcher
  6. Wgraj save itp...
  7. Wejdz na Minecraft.net i sprawdzy czy masz przeemigrowane konto.
  8. Jeżeli nie to zrób to.
  9. Miejmy nadzieje że już możesz grać.

CWeKkdQ.png

Opublikowano

Sprawdź na minecraft.net czy nie zostało konto zablokowane bądź czy masz przeemigrowane konto, być może jest to błąd twojego komputera i masz zawirusowany, a to może być po prostu zwykła reklama :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przepraszam no ale niestety nic nie pomogło wiec szybko odpowiem czy sie udalo albo dlaczego sie nie udalo:

PalaTime - bym zrobil to co napisales ale jak odinstaluje launcher to nie bede mogl go spowrotem pobrac nie mam pojecia z jakiego powodu,

!х5rnι - nie mam zawirusowanego kompa, a reklama to raczej nie jest. Szczerze nie mam pojecia.

JimForce  - gdybys mogl mi sporzadzic mala instrukcje jak to sprawdzic bym byl ci wdzieczny,

Fari_Go - próbowalem ale równierz nie pomoglo,

samfartpl - nacisnalem ale przycisk zagraj w demo nadal jest ;--;

GotoFinal - link prowadzi do strony mojang ale nie ma tam nic wyjasnione dlaczego to sie stalo pisze na temat dlaczego moge grac tylko w demo i ze musze kupic premium by grac w pelnej wersji gry...

to wszystko mam nadzieje ze ktos zna odpowiedz na moj problem bo naprawde mam mozna powiedziec depreche xD bo 100$ poszlo w bloto a wiecie to wkoncu pieniadze

wiec czekam na dalsze odpowiedzi z góry dzieki

• 2 lata później...
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Problem z Minecraft premium
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sory że nie odpisywałem ale nie zaglądałem tu już długo, niestety problem dalej jest... @Pijawka czy znalazłeś na to już jakieś rozwiązanie bo już z pół roku temu straciłem konto i chciałbym je jeszcze odzyskać

• 1 rok później...