Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kicki do wyboru postaci

Markize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem. Wiem, że w tibii jest ostatnio mnóstwo laggów i tym podobnych ale moje lagi kicki są dość nietypowe.

Gram na serwerze Antica, komp nowiutki wiec nie jego wina, internet swiatlowody, wszystko chodzi płynnie ale raz na 10-15 minut, czasami częściej czasami rzadziej miejsce ma taka sytuacja, że tibia sie zwiesza, moge ruszyc sie o jeszcze jedna kratke i wtedy po 3 sekundach okolo mam komunikat connection lose i albo wywala mnie do wyboru postaci albo samo przelogowywuje. Na expowiskach natomiast jak dotąd nie padlem z tego powodu bo podczas tego laga moge spamowac leczenie, jedynym problemem jest to ze do momentu odwiechy nie widze co sie dzieje tam.

Czy mieliscie taki problem albo macie? Jesli tak to czy wiecie jak zaradzic?

Opublikowano

Wina nie leży po Twojej stronie, tylko CipSoftu, a raczej ich dostawców - tak się tłumaczą. Coraz gorzej jest jeżeli chodzi o ping i kicki, popatrz na ilość tematów/postów w tematach na forum tibia.com.

Co możesz zrobić? Zobacz, może sposób w tym poradniku pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...