Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tasmania blokada konta m2bob

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, właśnie mi zbanowali chamy woja i buffa za m2boba i tu chciałbym się zapytać, czy m2bob [wszystkie funkcje] jest wykrywalny przez guarda gry? czy najzwyczajniej ktoś mnie podpierdolil i gm po prostu mnie sprawdził dla pewności i dał bana?

500zł rip[*]

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

witam, właśnie mi zbanowali chamy woja i buffa za m2boba i tu chciałbym się zapytać, czy m2bob [wszystkie funkcje] jest wykrywalny przez guarda gry? czy najzwyczajniej ktoś mnie podpierdolil i gm po prostu mnie sprawdził dla pewności i dał bana?

500zł rip[*]

Propably ktoś Cię podpierdolił albo GM Cię przyłapał :D Wątpię, żeby ten guard zjebany w ogóle działał xD

Opublikowano

500zł rip[*]

Propably ktoś Cię podpierdolił albo GM Cię przyłapał :D Wątpię, żeby ten guard zjebany w ogóle działał xD

przyłapany przez gma na pewno nie byłem, bo od początku jego tepnięcia do mnie miałem wszystko off. zgłoszony mogłem zostać bo mnie gościu przypalił na bo :D i nie wiem teraz czy wbijać przez m2boba na moje 2gie konto na negrosie (a tego to by było już przeokrutnie szkoda)

graphic.png

Opublikowano

Możesz łatwo sprawdzić kto Cię zbanował jeżeli pamiętasz meaila to tego konta to sprawdzić tam powinieneś otrzymać wiadomość z info za co, do kiedy itp... natomiast jeżeli meaila nie dostałeś oznacza to, że blokadę nałożył system. Niestety, ale m2bob jest wykrywalny w całości, teraz uważaj z tym kontem na negrosie ;p

Opublikowano

Możesz spróbować na drugim koncie ale nie tak oblivius xD.

Bo niektórzy mają wywalone i nie sprawdza a drudzy od zaraz.

Opublikowano

Jak można być takim pajacem żeby wydać hajs i grać na bobie... przecież to pewne że dostaniesz bana gościu :v Zwłaszcza na nowym serwerze

Opublikowano

Jak można być takim pajacem żeby wydać hajs i grać na bobie... przecież to pewne że dostaniesz bana gościu :v Zwłaszcza na nowym serwerze

No wlasnie nie. To dziwne, ze dostal bana bo oni i tak maja mało graczy, a taki gościu co ładuje w ISa i cheatuje to i tak dla nich zysk. 

Mialem identyko sytuacje. Tepnal sie do mnie, miałem all off a i tak bana mi dał.

Opublikowano

No wlasnie nie. To dziwne, ze dostal bana bo oni i tak maja mało graczy, a taki gościu co ładuje w ISa i cheatuje to i tak dla nich zysk.

Mialem identyko sytuacje. Tepnal sie do mnie, miałem all off a i tak bana mi dał.

Dziwne? Ludzie, cheatowal to dostał bana. To, ze zaladowal w is nie zwalnia go z regulaminu.

To, ze masz wszystko off nie znaczy, ze logi nie pokaza ingerencji w plikach ^^

Opublikowano

zamknij jadaczke jełopie, bana to ty na tym forum powinienes dostac za glupote wypowiedzi

To, ze masz wszystko off nie znaczy, ze logi nie pokaza ingerencji w plikach %5E%5E.png

a ty po c**j sie wypowiadasz jak nie masz na ten temat zadnej wiedzy? kolejny, ktory miesza ludziom w glowach i powinien byc za to ukarany

Opublikowano

500zł rip[*]

przyłapany przez gma na pewno nie byłem, bo od początku jego tepnięcia do mnie miałem wszystko off. zgłoszony mogłem zostać bo mnie gościu przypalił na bo :D i nie wiem teraz czy wbijać przez m2boba na moje 2gie konto na negrosie (a tego to by było już przeokrutnie szkoda)

Jeśli byłoby Ci szkoda tego konta, to polecam odpuścić sobie używanie m2boba na nim, jest szansa (jak zawsze) że zostaniesz przyłapany albo po prostu zgłoszony przez kogoś.

Opublikowano

Dziwne? Ludzie, cheatowal to dostał bana. To, ze zaladowal w is nie zwalnia go z regulaminu.

To, ze masz wszystko off nie znaczy, ze logi nie pokaza ingerencji w plikach ^^

kolo ja wiem, ze to mnie nie zwalnia z regulaminu ale ja mam na to wyjebane i chodziło mi tu raczej o hype isa+zajebistego wh :D

500zł rip[*]

Jeśli byłoby Ci szkoda tego konta, to polecam odpuścić sobie używanie m2boba na nim, jest szansa (jak zawsze) że zostaniesz przyłapany albo po prostu zgłoszony przez kogoś.

nom, tylko mi chodzi bardziej o wh i wykrywaczu graczy/gma a nie o bota który bije sam w c**j godzin. ciekawe czy w jakbym odpowiednim czasie-po pokazaniu sie gm/gracza offał wh to byłoby bez bana. ale może tak w sumie być, że m2bob i te perfidne cheaty których używałem zostawiały po sobie ślady w logach

graphic.png

Opublikowano

Różnie to działa, sam do końca nie wiem jak.

W pierwszy dzień zrobiłem dwoma postaciami topki, jedna została zbanowana, drugą wbiłem 50 lvl i sprzedałem. Ten sam spot tylko inne ch, ban poszedł od Yuuki bo w logach tak pokazało. Dziwne;)

Mam zrobione 15 postaci 30 lvl, wszystkie expiły w takim samym schemacie, te same spoty i te same eq - zero bana.  Nafarmiłem szkat triumfu, dodalem kilka razy 5bon w itemy.

Dzisiaj natomiast dostalem bana na 6 kont na kawałkach, które farmiły co prawda po ~16h ale nie ma informacji o żadnym GM, dlatego myślę ze ban był z automatu, jeśli system działa tak jak w przypadku fishbota. Teraz kończę robić kolejne 30 postaci zeby mieszać  gdzieś co 5 godzin konta i moze to zniweluje bana. Myślałem tez nad kilkoma gildiami, ale wrzuciłem wszystko do jednej bo mi się nie chce mieszać.

Smieszna sytuacja - na tortudze mam odpalone trzy dni, trzy konta na kawalkach - brak bana :D wiec przez to psują mi moje myślenie.

Odpalone też mam dwa konta na m1 metki, dwa dni, zero bana:)

Handluje tez ze shopem a shopem sprzedaje yangi, co powoduje ze moge dostać bana gdzies na milion procent, ale nie chce mi się bawić w przerzucanie itd. 

Reasumując, wydaje mi się, że pewnym jest, że czas w grze wpływa na bana. Chociaż dziwne, na moich spotach gra jakis gość drop2 drop3 drop4 (pozdrawiam) i jakos bana nie dostal, chodź gralismy na tych samych spotach. dziwne :D

Jak coś to pisz pw chętnie wymienie się doświadczeniami;)

----

Dodam, że niektórzy tutaj są kretynami. Forum stricte dotycząca cheatów, a gość pisze że > I DOBRZE CI TAK PO CO CHEATUJESZ A POTEM SIE DZIWISZ ZE BAN. xD Toć wchodzac tu wiadomo ze cheaty są git i nikt nie powinien marudzic że nie powinniśmy tego robić. 

Granie na is i m2bob to najlepsze co moze byc, dlatego mam topke xD Nie wiem czy znacie Sowe z Tortugi, też goscie cisneli na bobie, wbili 90 lvl ale w koncu dostali banana :P 

Opublikowano

zamknij jadaczke jełopie, bana to ty na tym forum powinienes dostac za glupote wypowiedzi

To, ze masz wszystko off nie znaczy, ze logi nie pokaza ingerencji w plikach %5E%5E.png

a ty po c**j sie wypowiadasz jak nie masz na ten temat zadnej wiedzy? kolejny, ktory miesza ludziom w glowach i powinien byc za to ukarany

Na ten temat zadnej wiedzy xdddddd. Dzieciaku uspokoisz sie? Uwielbiam jak kogos dupka boli, bo masz inne zdanie niz reszta xD

Opublikowano

Na ten temat zadnej wiedzy xdddddd. Dzieciaku uspokoisz sie? Uwielbiam jak kogos dupka boli, bo masz inne zdanie niz reszta xD

ty masz inna wiedze niz reszta tego forum, bencwale i chce cie uswiadomic ze jest ona bledna

Opublikowano

https://scr.hu/a8w0M4 za boba xD bm 5xp body 3xp wp 3xp xD

sie nie dziwie jak zjeb robi konta na tym samym adresie

masz nauczke  :((  :((  :((  :((

A tu cie zaskocze geniuszu bo na tym mailu mam jeszcze 3 konta tore nie dostaly bana :D

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...