Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MageBot - Hexera?

Teodziak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czolem wszyscy, ktos z was gra moze na serwerze Hexera.net i orientuje sie na jaka wersje potrzebuje tam Magebota? kupiony bez cracka

Ja z crackiem odpalam spokojnie na 10.0a a kolega z wykupionym ma problemy i mu nie odpala na tej wersji:D Ktos moze wie o co chodzi?

z gory dziekuje za odp.

Opublikowano

Wlasnie Marchewko droga ja sugerowalem sie twoim poradnikiem... Ja normalnie na ich kliencie magebota scrackowanego z twojego poradnika odpalam wiec troche mnie to dziwi

Opublikowano

Czyli kupił i mu nie działa na ots? Płacisz, a nie możesz korzystać, paradoks xD

Na jego miejscu odinstalowałbym bota i nie wpisywał klucza, tylko zrobił to co w poradniku.

Opublikowano

Marchwj problem w tym ze to co w poradniku to jest cos co nie dziala ciagle:P mi na przyklad dziala tylko od ok 13 do 20:D

wiec kluczyk jest miec fajnie ale czemu nie dziala to whaaaat pokminic musi

Opublikowano

Marchwj problem w tym ze to co w poradniku to jest cos co nie dziala ciagle:P mi na przyklad dziala tylko od ok 13 do 20:D

wiec kluczyk jest miec fajnie ale czemu nie dziala to whaaaat pokminic musi

Bo na jednym volume serialu jest za dużo osób.Znajdź w necie inny i problem rozwiązany.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...