Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPN, który nie banuje polskich adresów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się zrobić żeby anty vpn nie banował polskich adresów ? już pomijam to że ktoś wejdzie na polskim vpn'ie po prostu denerwuje mnie to, chciałbym mieć anty vpn'a ale on jest po prostu zbugowany. Banuje niektórych bezpodstawnie a wiem że vpn'a nie używają. Sam też dostaje bana gdy wchodzę na jakiś serwer pomimo tego że nie używam. Vpn z mpcforum, testowałem również inne i to samo

oczywiście nie banuje on każdego, lecz 10 % użytkowników bezpodstawnie którzy nawet nie wiedzą co to zmiana adresu

nawet nie wiecie jak to wkurza gdy chcę wejść na publiczny serwer a tu ban za vpn xD ale odbiegając od tematu chodzi o mój serwer by nie banował polskich adresów

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz. Albo musisz na sztywno zbanować wszystkie znane adresy, które należą do firm świadczących usługi VPN albo polegać na tych wątpliwej jakości automatach.

Specjalista
Opublikowano

Jedynie co da się zrobić to ustawić tak bota, żeby informował administrację, gdy ktoś jest podejrzany o VPN. Wtedy administracja sama weryfikuje taką osobę. Czasami jest tak, że nie da się wejść na serwer bez VPN (nie mówię o sytuacji gdy ktoś ma bana).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...