Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] KVM za 30 - lvlup.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie.

Polecałbym Ci kupić pod boty osobnego VPS'a, a na KVM postawić ts'a oraz forum.

Zależy też ile użytkowników będzie przesiadywało na twoim serwerze.

Opublikowano

Raczej nie.

Polecałbym Ci kupić pod boty osobnego VPS'a, a na KVM postawić ts'a oraz forum.

Zależy też ile użytkowników będzie przesiadywało na twoim serwerze.

A forum, TS3 i abot?

giphy.gif

Opublikowano

Jakby nie było stawianie botów na tym samym serwerze co TS nie jest dobrym pomysłem, jeżeli nie masz więcej środków to już lepszym wyborem będzie postawienie botów na arubacloud.

+ Wiadomo zależy to także od liczby użytkowników na serwerze, ale tak czy inaczej nie zalecałbym.

Opublikowano

Jakby nie było stawianie botów na tym samym serwerze co TS nie jest dobrym pomysłem, jeżeli nie masz więcej środków to już lepszym wyborem będzie postawienie botów na arubacloud.

+ Wiadomo zależy to także od liczby użytkowników na serwerze, ale tak czy inaczej nie zalecałbym.

Chodzi Ci o sinus boty czy ogólnie? Bo mogę tak zrobić, że przez jakiś czas na początku forum będzie a później usunę, zostanie TS3 i aBot.

giphy.gif

Opublikowano

Aruba spokojnie wytrzyma sinusboty oraz nie za duże forum, ale aBota już tam nie upchniesz.

Chodzi mi o tego KVM, czy utrzyma małe forum, TS'a i abota? Forum tylko na chwilę, w późniejszej fazie zostanie sam TS3 z aBot'em.

giphy.gif

Opublikowano

Aruba spokojnie wytrzyma sinusboty oraz nie za duże forum, ale aBota już tam nie upchniesz.

Chodzi mi o tego KVM, czy utrzyma małe forum, TS'a i abota? Forum tylko na chwilę, w późniejszej fazie zostanie sam TS3 z aBot'em.

Tak. Co nie zmienia faktu, że nie powinno się trzymać żadnych botów na tym samym VPS co serwer TS.

(Oczywiście zależy to tez od ilości osób na serwerze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...