Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abot wyłącza się po jakimś czasie - jak to naprawić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blad w konfiguracji/ brak zasobów.

Chyba ze to blad w kodzie - pisz do tworcy, lecz w to wątpie.

Rosa - title.png

Opublikowano

najchujowszy bot jaki jest na MPC. usuwaj odrazu, jego procesy zajmuja 3/4 ramu jak da raze to wiecej !

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

najchujowszy bot jaki jest na MPC. usuwaj odrazu, jego procesy zajmuja 3/4 ramu jak da raze to wiecej !

Jak się umiejętnie zainstaluje oraz skonfiguruje darmową wersję to nie będzie z tym problemu ;)

Pozdrawiam, ArrMeeR

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Darmowy Abot zjada naprawdę sporą ilość ramu.Przy 4gb wyłączał sie co jakieś 7-8 godzin. Osobiście polecam zakupić Abota Premium :) Naprawdę bot serwerowy godny polecenia :)

Opublikowano

Darmowa wersja abot ponoć zabiera dużo ramu. Co w tym przypadku powoduje, że bot jest wyłączany.

Ponoć płatna wersja już jest tak dopracowana, że zajmuje tyle co mbot (Nie wiem czy to prawda, słyszałem od klientów abot). 

Warto sprawdzić i zdać relacje. 

Opublikowano
51 minut temu, Lukass napisał:

Darmowa wersja abot ponoć zabiera dużo ramu. Co w tym przypadku powoduje, że bot jest wyłączany.

Ponoć płatna wersja już jest tak dopracowana, że zajmuje tyle co mbot (Nie wiem czy to prawda, słyszałem od klientów abot). 

Warto sprawdzić i zdać relacje. 

Owszem... Abot naprawdę mało zjada.

Polecam zakupić wersję premium.

Przeczytaj opinie

lubie-to-png.png

Opublikowano

Szczerze polecam kupić płatnego ABota ponieważ ja z niego korzystam i dobrze się spisuje to koszt około 100zł :)

Moje życie. Moje wybory. Moje błędy. Moje lekcje. NIE TWÓJ biznes!
Nie wystarczy chcieć. Trzeba wszystko wprowadzić w życie

BATTLE-TS.PL

Opublikowano

Czasem nie potrzeba kupować jak zależy nam tylko np. na jednej czy dwóch funkcjach.

Polecam crontaba i restart skryptu co godzinę. Mam serwer w domu i tam odpalam skrypty które łączą się do TeamSpeaków i wiem kiedy zaczyna skrypt się zapychać bo słychać jak wentylatory szybciej śmigają. Wtedy loguję się po SSH i co ? Proces generuje niepotrzebnie 100%

Opublikowano

ABot darmowy przeciąża bardzo maszynę, zalecam kupić ABota i nie bawić się w te całe mboty jak to inni polecają. A jeśli nie chcesz kupować go to zainstaluj skrypt który restartuje go co godzinę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...