Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kozak w necie - ddosemik1

vonMike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam, chciałbym aby tutaj zostawić screen nadesłany nam przez pewną osobę na Fanpage.

Pewien pan jest już tak bardzo zdesperowany, że próbuje szukać ludzi do "DDOS'owania" innych  xD  :(( 

ZLKv0vV.png

Pozdrawiam cieplutko @alchemik1

PS. Za kilka dni poczujesz ostry bolec w pupci.

Strzała :yay: !

Opublikowano

No to niezle kolejne dymy z Chemikiem wychodzą. :D. Nic tylko podziwiać w ogrodzie w te piękne nadchodzące śniegowe dni. 

obraz.png

Opublikowano

No i co w związku z tym? 

W konfidenta się bawisz czy co?

:yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Ddosy były, są i będą. lel.

Nie bawi sie w konfidenta ale typ ma duzy bol dupy, pozatym z dupy ten ss. 

@top

wiesz ile polmozgu jest osob na gg co nazywa sie tak samo jak ja? Albo idiotow ktorzy lubia sie podszywac, nie nie wiesz bo jestes skonczonym zapryszczona gałą.

Wroc lepiej dalej szukac graczy bo cos ci uciekaja z tego syfu, a nie szukaj sobie wrogow bo w koncu znajdziesz

ban.gif

Opublikowano

No i co w związku z tym? 

@top

wiesz ile polmozgu jest osob na gg co nazywa sie tak samo jak ja? Albo idiotow ktorzy lubia sie podszywac, nie nie wiesz bo jestes skonczonym zapryszczona gałą.

Wroc lepiej dalej szukac graczy bo cos ci uciekaja z tego syfu, a nie szukaj sobie wrogow bo w koncu znajdziesz

Oj jak mi przykro, wyjdź z nory, możemy nawet się spotkać i powiedz mi to w twarz ^^.

Dobrze wiemy, że to Ty pisałeś - każdy wie jak cwany jesteś i jak źle ma się ten twój rework :*.

Opublikowano

No i co w związku z tym? 

@top

Po tym temacie to najprędzej wrogów znajdziesz ty. To czy screeny są prawdziwe to już każdy sobie sam oceni ale każdy taki temat zostawia mniejszą lub większą szrame na czyjejś działalności. 

Opublikowano

i dobrze, takie gówna co się wybijają na nazwie powinno się utylizować 

Sam zrobileś riłork Predorii bo miała dużo graczy i była dość znana heh.

obraz.png

Opublikowano

heh k***a, jest różnica między własnym serwerem i reworkiem bo chcą tego ludzie a zapierdalanie nazwy i robieniem z niej syfu 

Opublikowano

heh k***a, jest różnica między własnym serwerem i reworkiem bo chcą tego ludzie a zapierdalanie nazwy i robieniem z niej syfu 

Ale chcieli serwer który będzie stał i będzie się nim ktoś zajmował  :v

obraz.png

Opublikowano

Syf to masz w miejscach intymnych i na twarzy zapewne.

Póki co ten "syf" przerasta wszystkie Twoje projekty razem wzięte pod każdym względem.

Daruj sobie zaczepki - zapędzasz się nie na te wody co trzeba ;).

Opublikowano

DDosy to najbardziej frajerska i zalosna metoda ataku, no ale co sie dziwic jak pseudo "hakjerskie" gimbusy nie umieja nic innego

Opublikowano

Po alchemiku można się wszystkiego spodziewać to chyba każdy mądry człowiek wie. Z takim człowiekiem nie ma co się kontaktować/trzymać ani współpracować.

Po samym ss to można zauważyć nawet jeżeli to jest podrobiony czy nie. Każdy wie, że alchemik jest już totalnym zerem.

Opublikowano

Nwm za co większość ludzi się tak sapie przynajmniej alchemik coś sobą reprezentuje mało kto potrafi ogarnąć takie systemy.

Opublikowano

No i co w związku z tym? 

@top

Oj jak mi przykro, wyjdź z nory, możemy nawet się spotkać i powiedz mi to w twarz ^^.

Dobrze wiemy, że to Ty pisałeś - każdy wie jak cwany jesteś i jak źle ma się ten twój rework :*.

Powtarzam to ty placzesz na forach nie ja i pandora ma sie dobrze, przynajmniej nie musze zebrac o ludzi na mpc prezentacja

No i co w związku z tym? 

@top

Po tym temacie to najprędzej wrogów znajdziesz ty. To czy screeny są prawdziwe to już każdy sobie sam oceni ale każdy taki temat zostawia mniejszą lub większą szrame na czyjejś działalności. 

Akurat mi lata to co ludzie o mnie mowia, bo wiem ze odzywaja sie najwiecej z grona frajerow pokroju florka i cannzasa jadacych na tureckich i kradzionych systemach.

Gdybym mial sie przejmowac tym co ludzie mowia o mnie to kilka lat temu juz bym sie powiesil albo zalil jak ten tuman tutaj :)

:)

ban.gif

Opublikowano

Naprawdę myślisz, że ta Twoja nędzna próba postawienia elite jest godna ddosowania? No nie sądzę, byłam, zagrałam, nie polecam.

Co do alchemika - współpracowałam z nim kilka lat temu i wiem, że już niejednokrotnie ktoś próbował podrobić screen'y z gg z rzekomo jego udziałem, także nie wierzyłabym za bardzo - zwłaszcza takiemu randomowi, ale każdy (prawie) ma swój rozum i sam wie co ma myśleć.

Opublikowano

ku*wy hebane ale alchemika mi nie obrazajcie ok? z takim to byscie mogli planety podbijac wy takich ziomkow nie macie narqa

Gość Lujekk
Opublikowano

niby za ddosy idzie się siedzieć lub kary pieniężne ale c***a jest i dzieci ddosują

Opublikowano

Syf to masz w miejscach intymnych i na twarzy zapewne.

Póki co ten "syf" przerasta wszystkie Twoje projekty razem wzięte pod każdym względem.

Daruj sobie zaczepki - zapędzasz się nie na te wody co trzeba ;).

Tym postem pokazujesz jaka jest administracja tego serwera, a bardziej tym 1 zdaniem.

Dałeś tutaj post i płaczesz , że Ci jakiś Krzysiek (nie ma dowodów że to alchemik pisał) chce wywalić serwer w kosmos

Jaki jest sens tego tematu? żalisz się czy chwalisz, że chcą Ci to ddosowac bo ja już nie wiem

Opublikowano

hahahha a się uśmiałem :D 

Jak za starych czasów! Z kim tu się powyzywa bo chce się dołączyć?! 

musiszz gimsrake vonmike wyzywac i bedziesz kumplem kazdego na forum, jego kazdy obraza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...