Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium - Faceit czy ESEA?

Haze3331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wam, 

Chciałabym zakupić konto premium na jednym z powyższych serwisów. Który według Was jest lepszy i dlaczego? Fajnie by było, gdyby każda osoba uzasadniła swoją wypowiedź pod kątem np. oferowanego poziomu, ludzi podczas gry solo lub w niepełnym składzie, serwerów oraz turniejów czy wydarzeń.

Z góry dzięki! :>

Opublikowano

Dzięki wielkie, tak jak myślałam. :) Po dzisiejszym meczu na FI bez premium mam już dość.

Poczekam jednak także na ew. odpowiedzi osób, które miały z tym również styczność taaak... poza stronką ;p

Jeszcze takie małe pytanko. Mam sporo pieniędzy w PSC, więc chciałabym nimi zapłacić, jednak wiem, że na ESEA przyjmują tylko poprzez PayPal. Znajoma osoba wysłała mi filmik z jakimś exchangerem z PSC na PP. Jak myślicie - prawda czy jakiś fejk? https://www.youtube.com/watch?v=iUZ1IvEmJw8

Opublikowano

Na faceit wiecej osob chyba do grania, nie wiem jaki poziom gry reprezentujesz, ale na faceicie polecam kupno premki dopiero po wbiciu 10lvl. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Eh, bez piątki to gucio nie granie. Dlatego też pytam właśnie o ludzi. Wiadomo, mniej cebuli, bo cebula żałuje płacić, żeby trollować, ale zawsze takie osoby się gdzieś zdarzą. Co do PSC, to nawet tam gdzie kazałeś spróbować się nie da. Specjalnie założyłam konto i nic takiego nie ma. Wypłaciłabym sobie skinami na csgo.cash, ale jak z 5E mam dostać tylko 3E, to dziękuję bardzo. :D

Opublikowano

ESEA, nigdy w zyciu faceit, mialem 3 msc, zwierzeta jak na mm.

Esea duzo wiekszy poziom, czesciej trafisz na prosow.

Opublikowano

Zazwyczaj gram na Faceit, chociaż tam ostatnio mam problem z serwerami. Na CEVO pustki, ale na ESEA nigdy nie próbowałem. 

Gra tam sporo osób? 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Zdecydowanie ESEA, dlaczego? Na Faceicie mam wrażenie że ludziom mniej zależy na zwyciestwie od tych randomkow z mmow, na esea masz wiecej ogarnietych ludzi i antycheat lepszy,  z tym faceicie na win 7 mam non stop jakies problemy.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Zdecydowanie ESEA, dlaczego? Na Faceicie mam wrażenie że ludziom mniej zależy na zwyciestwie od tych randomkow z mmow, na esea masz wiecej ogarnietych ludzi i antycheat lepszy,  z tym faceicie na win 7 mam non stop jakies problemy.

Na wyzszych lvl jest lepiej, na <5 to faktycznie patologia. Uzywasz przestarzalego windowsa i dziwisz sie ze masz problemy? 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Na wyzszych lvl jest lepiej, na <5 to faktycznie patologia. Uzywasz przestarzalego windowsa i dziwisz sie ze masz problemy? 

Windows 7 dalej nie wyszedł z obiegu i jest bardzo często używanym systemem. Jedyny mankament to to, że pierdółki zżerają więcej pamięci niż na takiej 8 czy 10. Po prostu AC FaceIta jest skompilowany na jakimś syfie, bo sama na win 10 miałam z nim problemy. Byłam już na 5 lvl na FI i dalej była patologia. Myślałam, że premium też może coś zmienić, ale jednak zdecydowałam - ESEA. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Temat można zamknąć.

Opublikowano

Z ESSEA nie korzystałem więc na ten temat się nie wypowiem.

Korzystałem z Faceit premium przez okres 2 miesięcy i przyznam, że trafiałem na dobrych graczy w moim teamie jak w przeciwnym. Dodatkowym plusem są specjalne turnieje dla osób premium :D

Myślę, że na ESSEA również tak jest.

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...