Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ageria [Dedyk] [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie da się paypalem doladować?

Obecnie nie ma takiej możliwości. 

Edit: Is włączony - gra przebiega bez problemu - serwer stabilny. Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Opublikowano

Serwer działa cały czas bez zarzutu, co prawda na starcie zlagowało guarda i nie był w stanie obsłużyć zapytań, ale został już wyłączony.

Aby poprawnie się połączyć i działa klient trzeba wgrać tą łatkę bądź uruchomić autopatcher.

http://www68.zippyshare.com/v/tH1JQ0g1/file.html

Skan:

BylerVi.png

8953614941010051533548.jpeg

Pozostaje kręcić reklamę i przepraszamy za niedogodności związane z logowaniem od samego początku, nie byłem w stanie przewidzieć czy serwer email obsłuży te zapytania.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak z ilością osób online? Jest po co wbijać?  :)

Narazie 100+, narazie nie reklamowaliśmy i info o starcie poszło dzisiaj dopiero. Od jutra zaczynamy promocję serwera. Pozdrawiam

Opublikowano

Również nie mam na co narzekać. Co prawda zaraz mi się skończy wierzchowiec i szamanem będzie kiepsko no ale cóż :D Gramy dalej :D

Ciesze się, a niedługo będzie możliwość na zdobycie mounta itp :)

Opublikowano

Pograłem na razie tylko około 40 minut, ale gra się świetnie. Misje fajnie rozpisane, jest co robić. Drop z metków konkretny- leci co potrzeba na danym poziomie. Generalnie zdobywanie ulepek wydaje się dobrze dopasowane. Na pewno pogram dłużej.

Opublikowano

Nawet fajny serwer. Metki bardzo dobrze i gęsto się respią, zmianek i dodań dropi tyle, że z łatwością wybonujecie eq hp, świetny drop z metków, przyjemne misje. Jedyny minus to niezbyt dużo graczy, ale przynajmniej więcej metków jest ;d

Opublikowano

Czyli mówicie, że warto zagrać. Więc później pewnie przybędzie Wam jednego gracza. 
Naprawdę jest tylko 200 osób na serwerze? 

Opublikowano

Czyli mówicie, że warto zagrać. Więc później pewnie przybędzie Wam jednego gracza. 

Naprawdę jest tylko 200 osób na serwerze? 

Jak narazie tak, ale dobrze wiemy czym to jest spowodowane. Przede wszystkim nie każdy chce nam zaufać, po 2 o starcie poinformowaliśmy może 8 godzin przed nim, do tego nie reklamowaliśmy jeszcze nigdzie serwera. Myślę, że poprawimy błędy drobne, które występują jeszcze (głównie to usprawnienia w stronę graczy, typu zbyt rzadko da się zdobyć przepustkę do V2, lub zbyt długi resp danego bossa) i gracze będą chętnie wchodzić na serwer, ze względu na stabilność oraz przyjemność rozgrywki. Ze swojej strony dołożyłem wszelkich starań, aby rozpisać serwer tak, by nikomu się nie nudziło - stąd też łącznie ponad 100 misji pisanych od zera. Pozdrawiam i zachęcam do gry!

Opublikowano

Czemu po spatchowaniu i pobraniu latki gdy chce sie zalogowac, wybieram postac, pojawia sie ekran ladowania. i pozniej widze tylko czat i dalej ekran logowania.... ktos pomoze?

Bolerov1.png

Opublikowano

Czemu po spatchowaniu i pobraniu latki gdy chce sie zalogowac, wybieram postac, pojawia sie ekran ladowania. i pozniej widze tylko czat i dalej ekran logowania.... ktos pomoze?

Usuń clienta. Wypakuj go jeszcze raz, spatchuj i powinno działać. A jak nie to pobierz clienta od nowa i wklej łatkę.

Opublikowano

prosze mi powiedziec gdzie zakupie albo gdzie dropia peleryny mestwa?

gracz dostaje 1lv konia, ulepszamy za pomoca medali tak jak na globalu czy jest jakos ulatwione?

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

gracz dostaje 1lv konia, ulepszamy za pomoca medali tak jak na globalu czy jest jakos ulatwione?

medale dropią normalnie z małp, a medale się czyta na luzie :D

@topic co z tą alchemią? Dlaczego jak chce się skorzystać z kosza to schodzi z konia/mounta?

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

medale dropią normalnie z małp, a medale się czyta na luzie :D

@topic co z tą alchemią? Dlaczego jak chce się skorzystać z kosza to schodzi z konia/mounta?

Ponieważ gdyby tak nie robiło gracz mógłby stracić pieczęć jakby to ująć, na własne życzenie :P

A alchemia wklepana na high lvl, do dropu zostaną zrobione specjalnie słabsze cory tak jakby w nocy.

Przerwa 17:05 05-07 czas trwania ok. 10 min
Po przerwie.

- Dodano podświetlenie sklepu po obejrzeniu
- Dodano drop do bossa w red lesie
- Zwiększono zdobywany exp w v3
- Zmniejszono zdobywany exp w red lesie
- Zmniejszono resp królowej do 1h
- Dodano drop przepustki na WE do Metinów Cienia
- Poprawiono obrazek rudy w misji z górnikiem na ebonit, pokazywało złoto
- Zmniejszono odrobinę szansę na drop pd w red lesie
- Usunięto drop miecza+0 z szkatułek bossów
- Dodano crafting u Muzyka oraz Huan-So
- Poprawiono opis zielonego czaru i zielonej siły
- Usunięto wypadanie yang na  ziemie [yang bomba]
- Dodano do dropu WuZi SunZi Kombo i Ks. Polimorfi

Inne mniejsze zmiany.

Aby móc grac trzeba zaktualizować klienta bądź pobrać tę łatkę i ją podmienić w kliencie:
edit link.
Wirusów pełno

Dropią z szkat serwerówych często :) Wymienić można kd 0-2 u Historyka na kd.

Konia do bojowca co sekundę się czyta a później co 15 min.

Opublikowano

Serwer polecam. Szacuneczek dla twórców. 

ps. zaglądajcie proszę do działu propozycje na forum.

imetin_logo.png

Opublikowano

Serwer bomba, gra się bardzo przyjemnie, poprawki są szybko robione jeśli trzeba, GA się nie chowa i jest aktywny. Co najlepsze nie o.....dala się :D Polecam gorąco, potrzebujemy ludzi do gry! :)

annyeong! ~

Opublikowano

Serwer polecam. Szacuneczek dla twórców. 

ps. zaglądajcie proszę do działu propozycje na forum.

Już zajrzałem i odniosłem się do propozycji. Pozdrawiam!

Opłaca się grać?

Jest co robić?

Z mojej strony mogę zapewnić, że serwer rozpisany jest tak, aby na każdym poziomie było co robić. Jedyne co nam potrzeba w tym momencie, to większa ilość graczy - ale tym się już powoli zajmujemy :)

Serwer bomba, gra się bardzo przyjemnie, poprawki są szybko robione jeśli trzeba, GA się nie chowa i jest aktywny. Co najlepsze nie o.....dala się :D Polecam gorąco, potrzebujemy ludzi do gry! :)

Dziękujemy za miłą opinię :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...