Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ageria [Dedyk] [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na waszej pozycji to ja bym zmienil nazwe na MPC zmienil nazwe serwera i tyle

Po tamtym ebdziecie moze mieli 100 osob online

A takto debile by weszly bo ''tego jeszcze nie bylo''

Nie powodzenia

Zycze szybkiego upadku

Jou

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Czas - 2h.

Opublikowano

Jeżeli macie problemy z wystartowaniem serwera to serdecznie nie polecam 

"A"

Opublikowano

Jeżeli macie problemy z wystartowaniem serwera to serdecznie nie polecam 

Ziomek. Oni z wystartowaniem nie mają problemów tylko nie wyszło im przez błędy. Ale naprawiali je kilka tygodni, więc chyba będzie git. Wbije

Opublikowano

na waszej pozycji to ja bym zmienil nazwe na MPC zmienil nazwe serwera i tyle

Po tamtym ebdziecie moze mieli 100 osob online

A takto debile by weszly bo ''tego jeszcze nie bylo''

Nie powodzenia

Zycze szybkiego upadku

Jou

Nie potrzebuje tych 'debili', wystarczy garstka normalnych osób.

Klient będzie zaraz do pobrania z 2 linków, przed startem będzie na niego łatka do pobrania z linku oraz przez patchera.

Opublikowano

Cagroso był bardzo stabilny, mimo że nie byłem graczem bo był zwyczajnie dla mnie zbyt trudny to wiem, że było dobrze. Serwer stał do ostatniego gracza z tego co kojarzę. Ale ten start Agerii, który był bodajże w marcu to porażka z tego co widziałem na FB. Może tu wejdę, ale jak będzie pewne, że serwer bez problemów wystartował itp.

Opublikowano

Cagroso był bardzo stabilny, mimo że nie byłem graczem bo był zwyczajnie dla mnie zbyt trudny to wiem, że było dobrze. Serwer stał do ostatniego gracza z tego co kojarzę. Ale ten start Agerii, który był bodajże w marcu to porażka z tego co widziałem na FB. Może tu wejdę, ale jak będzie pewne, że serwer bez problemów wystartował itp.

Mądre podejście, jeśli nic się nie spie.., a nie powinno to i ten będzie działał długi czas, bo to ile będzie ludzi dla mnie wyznacznikiem nie jest i poniżej roku nie zamknę.

Linki do oficjalnego klienta:

https://mega.nz/#!QQJF0Q5S!JjXxmsvQFb5h8-P4KYMwPuwISES-ymeJGvbPIApaWhQ

https://drive.google.com/uc?id=0B7eJVsNb0Ab0dWN4bWdxZFFxV2c

Skan:

53CSsA0.png

Przed startem do pobrania będzie drobna łatka, będzie dostępna na patcherze ale również podamy osobny link.

Opublikowano

Zainteresowanie znikome ale zagram ;) Dobrze grało się na Cagrosso bo nic nie było podane pod "pysk" i tutaj mam nadzieję będzie podobnie :) Ilość graczy nie powinna być wyznacznikiem, liczy się klimat, dobra zabawa i przyjemność z gry. A oceniane serwerów po ilości graczy jest po prostu śmieszne.

Jestem zdania, że każdy zasługuje na drugą szansę jeśli się o nią stara a te hejty bo "się nie udało", są dla mnie śmieszne. Skoro się komuś nie podoba, okey macie prawo wyrażenia własne opinii ale po co to hejtować z góry na dół? 

Powodzonka i widzimy się na starcie ;)

Opublikowano

beda inne opcje kupienia sm?

bo w na tych przelewach nie ma mojego banku;/

robiac przelew z opcji"inny bank" w ciagu ilu bede mial sm na koncie? moze to trwac nawet 3 dni tk jak jest napisane?

edit. a co jest ze strona? moglem wchodzic normalnie a od dwoch dni przez mozille zatrzymuje mi sie na :

Użyj innej jak ci na mozilli nie działa, na chrome działa na pewno.

Innych opcji narazie nie planujemy, tak jak pisze że może trwać to nawet 3 dni to tak może być, pewnie ta opcja wysyła przelew tradycyjny.

Opublikowano

nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że bardzo mało ludu wbije, ale co do serwera to wygląda bardzo fajnie jak z biolem i bronie na 30 bo chyba nie doczytałem

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że bardzo mało ludu wbije, ale co do serwera to wygląda bardzo fajnie jak z biolem i bronie na 30 bo chyba nie doczytałem

Konkretnie co chciałbyś wiedzieć o biologu? Jest aż do 140 lvl, nagrody pozmieniane. Bronie na 30 lvl klasycznie z bestów + na dungeonie na 20 lvl z finałowego bossa. Pozdrawiam

Co do ilości osób - daj Boże wystartujmy bez problemów, to i gracze z czasem przyjdą :)

Opublikowano

Konkretnie co chciałbyś wiedzieć o biologu? Jest aż do 140 lvl, nagrody pozmieniane. Bronie na 30 lvl klasycznie z bestów + na dungeonie na 20 lvl z finałowego bossa. Pozdrawiam

Co do ilości osób - daj Boże wystartujmy bez problemów, to i gracze z czasem przyjdą :)

start o 19? Powiedział byś od którego lv alchemia i skąd dropi?

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

start o 19? Powiedział byś od którego lv alchemia i skąd dropi?

O 20. Od 30, z mobków dropią odłamki :) Alchemia jest w prezce opisana. Pozdrawiam

Opublikowano

Start 19 - 20 i nagle 20? 

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

@UP

No przeciez jest na dole napisane "Copyright 2017 by Ageria Prawa zastrzeżone." to tak specjalnie jest :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...