Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy dobrego TeamSpeak'a

Funky Soul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostało Zrobione Nowe Forum z Serwerem Counter Strike 17 Slot  poszukujemy dobrego teamspeaka :D pod forum zapraszam na gg o współprace GG 62125451

baner.png

Norbisf.pl Najlepszy Priv Shakes&Fidget

Opublikowano

Uprzejmie informuje, że sieć jest mało zachęcająca, która skopiowała szablon z innej sieci.

Posiadają już serwer TeamSpeak a dalej chcą podejmować współpracę z innymi serwerami.

Nie wiem co Ci panowie planują, ale z doświadczenia wiem, że jeżeli sieć, która posiada już serwer

to planują otrzymać rangi administracyjne i przekierować serwer na swój serwer.

Po rozmowie z panem, który szuka ponoć serwer wynika, że tak chcą postąpić, więc uważajcie.

Cała rozmowa:

https://hastebin.com/jolevumice.swift

Opublikowano

Uprzejmie informuje, że sieć jest mało zachęcająca, która skopiowała szablon z innej sieci.

Posiadają już serwer TeamSpeak a dalej chcą podejmować współpracę z innymi serwerami.

Nie wiem co Ci panowie planują, ale z doświadczenia wiem, że jeżeli sieć, która posiada już serwer

Po rozmowie z panem, który szuka ponoć serwer wynika, że tak chcą postąpić, więc uważajcie.

Cała rozmowa:

Wyciągnęłam podobne wnioski:

3602314940774851237309.png

Osobiście nie podjęłabym się współpracy. 

Opublikowano

Cała rozmowa:

Wyciągnęłam podobne wnioski:

3602314940774851237309.png

Osobiście nie podjęłabym się współpracy. 

Osobiście po napisaniu dostałem identyczne wiadomości odnośnie czy dostaną właściciela itp. itd. 

Kolejni chcą się wybić mass banami . Nie polecam

Opublikowano

Ciekawe co tacy ludzie chcą osiągnąć. Trzeba być kretynem żeby iść na kogoś warunki. Jeszcze nie widziałem, żeby ktoś szedł komuś takiemu na rękę i oferował mu jakiekolwiek rangi administracyjne. U mnie byś nawet darmowej rejestracji nie dostał.

Pozdrawiam!

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

13. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...