Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia o ue

Unia europejska  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdyby mieliście głosować w sprawie polski w ue to?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciesze się, że francuzi nie dali się populizmowi i zrozumieli, że jednak UE jest dobra. Problemy francji leżą na szczeblu narodowym a nie unijnym. Ciesze się również, że nie wygrał polityk obiecujący imperialne zapędy czy promujący izolację kraju.

"Na szczeblu narodowym"

I bankier rotschildow, czlonek grupy bilderberg, ktos kto popiera imigracje i ma plan nauki muslimow francuskiego i ich kultury(?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD), ma ochronic panstwo ktore jest na skraju upadku jak zadne inne.

Widocznie jednak nie jestes normalny.

https://www.youtube.com/watch?v=D6H0cjIN4gw

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem co tak nie lubisz emigrantów. Sami polacy wyjeżdżają na zachód za pracą. Na syryjczyków spadają bomby. Nikogo nie przekonuje, ale nie wiem jak można sądzić, że państwo przez emigrantów upada. USA przy pomocy imigrantów osiągnęły swój sukces. Wiecie, tańszy pracownik to większy zysk i więcej kapitału na rozwój firmy. Imigranci z obcą kulturą zwiększają tolerancję społeczeńśtwa na inne kultury. W USA jest tak, żeby nauczyć tolerancji białych dla czarnych to klasy szkolne  jak wiem są dzielone np: w jednej klasie jest 10 czarnoskórych i 10 białych. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Kasa z podatków idzie na zasiłki dla imigrantów - na pewno nie powoduje to żadnych problemów finansowych w państwie.

Imigranci zwiększają tolerancje, szczególnie wtedy gdy przejeżdżają ciężarówką spacerujących ludzi i strzelają do nich.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Kasa z podatków idzie na zasiłki dla imigrantów - na pewno nie powoduje to żadnych problemów finansowych w państwie.

Imigranci zwiększają tolerancje, szczególnie wtedy gdy przejeżdżają ciężarówką spacerujących ludzi i strzelają do nich.

Nie wiem czy pisałem, to, ale nie którzy zamachowcy są to rdzenni mieszkańcy kraju. Po za tym wcześniej przed tą falą również były zamachy w europie. Europejczycy również popełniają przestępstwa. Wśród milionów uchodźców mało jest terrorystów w stosunku do liczby ich.

Opublikowano

Poszukaj sobie statystyk dotyczących liczby gwałtów np. w Szwecji. Ich liczba wzrosła o kilkaset % po zwiększeniu się liczby imigrantów wyznających islam.

Europejczycy też popełniają przestępstwa, ale zauważ, że dużo rzadziej.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ale wiesz, że w dużej liczby krajach nadal kobiety mają mało praw. W ich krajach jest to legalne, przynajmniej  jest to przyzwalane. 

Opublikowano

I dlatego my w Europie mamy się na to zgadzać?

Rozumiem, że nie miałbyś nic przeciwko, gdyby muzułmanin zgwałcił np. twoją matkę?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

I dlatego my w Europie mamy się na to zgadzać?

Rozumiem, że nie miałbyś nic przeciwko, gdyby muzułmanin zgwałcił np. twoją matkę?

Dlatego potrzebny jest polityk, którzy obieca konkretny program asymylizacji i dokładne sprawdzanie uchodźców tak jak to robi USA. Zanim jakiś uchodźca wjedzie do usa to jest dokładnie sprawdzany, nawet jego telefon.

Opublikowano

Nie wiem co tak nie lubisz emigrantów. Sami polacy wyjeżdżają na zachód za pracą. Na syryjczyków spadają bomby. Nikogo nie przekonuje, ale nie wiem jak można sądzić, że państwo przez emigrantów upada. USA przy pomocy imigrantów osiągnęły swój sukces. Wiecie, tańszy pracownik to większy zysk i więcej kapitału na rozwój firmy. Imigranci z obcą kulturą zwiększają tolerancję społeczeńśtwa na inne kultury. W USA jest tak, żeby nauczyć tolerancji białych dla czarnych to klasy szkolne  jak wiem są dzielone np: w jednej klasie jest 10 czarnoskórych i 10 białych. 

USA przy pomocy imigrantow osiagnely swoj sukces, jak ja k***a nie lubie tego pierdolenia, na pracy EUROPEJSKICH imigrantow, ktorzy nie wbijaja do kraju i lataja z nozami na zasilkach.

Wiesz jak sie koncza proby nauczenia danej kultury muzulmanow? No k***a zgadnij.

A to pierdolenie ze europejczycy tez popelniaja przestepstwa, wiec wpuscmy ciapatych (co by bylo ich jeszcze wiecej, co ty palisz?) jest na zasadzie tego:

http://i.imgur.com/OliVX60.jpg

Opublikowano

Wyjebać wszystkich arabów z powrotem do morza i się tym nie przejmować. Dopóki tego nie zrobi Francja i Niemcy to są skazani na szybsza lub wolniejszą zagładę a co za tym idzie i cała UE. Ale to dobrze dla nas tylko musimy się wzmocnić i dodatkowo zjednoczyć się z państwami takimi jak Czechy czy Węgry. Francja i Niemcy za chwile będą tak osłabione że nic nie zrobią a ich rząd przejmą tam muzułmanie.

Nie jestem jakimś zagorzałym katolikiem czy coś ale to tu zostawię http://www.rp.pl/Kosciol/151129413-Co-piec-minut-chrzescijanin-umiera-za-wiare.html

A k***a jeb*ne araby mają czelność mówić o tym że są uciśnieni i nie mają swoich praw w europie. 

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Zastanawiam się faktycznie czy uchodźcy  popełniają więcej przestępstw. Tak naprawdę media jeśli jakiś imigrant popełnia przestępstwo to od razu mówią o tym media. Tak naprawdę nie widziałem szczegółowych danych ile jeden imigrant popełnia przestępstw na tysiąc mieszkańców czy ile ich popełnia na tysiąc. Trzeba zwrócić o tym uwagę, że media potrafią wykorzystać wszystko co się da i piszą o tym. Jeśli u nas są jakieś gwałty to mało o tym piszą. Tak samo w UK była i pewnie jest propaganda mediów o polakach. Wiadomo, że uchodźcy mogą popełniać w jakimś tam stopniu więcej tych przestępstw, ale trzeba zrozumieć ich znajomość prawa i prawo z krajów z których pochodzą. Nie jestem pewien, ale kiedyś czytałem artykuł o gwałcie zbiorowym na młodej dziewczynie w szwecjii  i wśród imigrantów był rodowity szwed, więc to potwierdza to co ja pisze.  W UK media od 2004 roku  ( pewnie odkąd)podsycały nienawiść do polaków. Pisali zwłaszcza po kryzysie, że polacy zabierają im pracę, popełniają więcej przestępstw i siedzą na zasiłkach. Co jest bzdurą bo jeśli chodzi o pierwszy powód to polacy tylko trochę przyczyniają się do zaniżania wynagrodzeń. Wiadomo, że w nie których sektorach praca nie jest więcej warta i podwyżka wynagrodzeń spowodowała by wzrost inflacji. Tych miejsc pracy by pewnie nie było. Minus jest to, że polacy mają wyższą wydajność i dłużej pracują, ale to świadczy o tym, że polak tyra na gospodarkę UK. A miejsca pracy mogą uciekać np: do chin gdzie jest tania siła robocza. Widać to od 1970 roku. Wtedy firmy zaczęły inwestować tam i wzrost pkb usa i jak i zachodu stopniowo zaczął maleć i udział płac  w pkb zaczął spadać. Polacy według statystyk nie popełniają więcej przestępstw a gdzieś słyszałem, że nawet mniej od anglików. A polacy mniej siedzą na zasiłkach niż sami anglicy. W anglii jest nawet kultura  wśród nie których rodzin życia na zasiłkach. Jak wiem w UK bezrobocie jest rekordowo niskie https://www.google.pl/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_&met_y=unemployment_rate&idim=country:uk:de&hl=pl&dl=pl . Dawno tak nie było i mało czasu tak było. Jak oglądałem film o tym czy imigranci mogli by zastąpić anglików to udowodnili, że tylko nie którzy potrafili a ciężko było im znaleźć osobę do filmu bo większość bezrobotnych to niepełnosprawni albo rejestrują się tylko po zasiłki. Identyczna sytuacja jest z ukraińcami w polsce. Większość ukraińców tyra ciężko i fizycznie. Media brytyjskie i partie jak np: UKIP wykorzystują to co społeczeństwo sądzi a partia konserwatywna chciała przejąć głosy ludzi UKIP. Pani Merkel zaprosiła uchodźców bo jest przestarzałe społeczeństwo i  problem jest z emeryturami mimo, że wiek emerytalny to 67 rok życia. Długi wywód, ale ważny. Można powiedzieć, że kryzys 2007 co można powiedzieć większość państw UE się nie podniosła spowodowało to co się dzieje. A przyczyny kryzysu to są złe rządy rządów państw członkowskich np: socjalizm.

Opublikowano

Zasada w UE jest prosta. Albo trzymasz palec w dupie i się podporządkowujesz albo narson.

Powinniśmy czym prędzej stamtąd uciekać, bo już się niezłe dymy robią, a co dopiero za x czasu.

wykończę cię jak podatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...