Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest za plik?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

D:\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo_beta\streams

Ktos mi wytlumaczy co to za plik i co to jest wogole ?

Opublikowano

Tylko ciekawi mnie skad on sie wzial.. Od 2 dni nie grlaem w cs, nie ogladalem streamow ani nic. Ciekawe czy valve cos kombinuje. Dzisiaj akurat mi sie update pobral.

WTF teraz jest drugi taki i w nim jest od ciula takich. Utworzony dzisiaj 4 maja o 22. 

Opublikowano

Prawdopodobnie jak odpalasz cs'a albo STEAM'a to się aktualizuje. Nie jest to nic złego, bo odkąd pamiętam te zrzuty tworzą się w tym folderze. 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Tylko ciekawi mnie skad on sie wzial.. Od 2 dni nie grlaem w cs, nie ogladalem streamow ani nic. Ciekawe czy valve cos kombinuje. Dzisiaj akurat mi sie update pobral.

WTF teraz jest drugi taki i w nim jest od ciula takich. Utworzony dzisiaj 4 maja o 22. 

Może będzie jakiś updacik z strumykowaniem w cs:go.

Albo w menu głównym włączył Ci się jakiś live.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

WTF teraz jest drugi taki i w nim jest od ciula takich. Utworzony dziMoże będzie jakiś updacik z strumykowaniem w cs:go.

Nie będzie :P

Zawsze gdy strumyk się zaczyna lub jest na topie Valve robi jemu zrzut, aby umieścić to jako 'miniaturkę' transmisji w CS:GO. 

Możesz to sprawdzić wchodząc do gry, później Transmisje i tam popatrzeć jak wyglądają miniatury, a potem porównać je z zrzutami w folderze streams. 

185241494535326637230.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...