Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC za Skin Changera - True or False?

MrVip615

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem wam napisać POPRAWNĄ odpowiedź na zapytanie "Czy za Skin Changer jest VAC?"

Otóż odpowiedź brzmi: NIE

Jak się przekonać, że nie dostaniesz VACa: Jeżeli nigdy nie używałeś programów działających w tle/w csie które umożliwią przewagę nad przeciwnikiem (Cheaty) nie dostaniesz VACa, lecz za Skin Changer takowy który zawiera takie coś wbudowane - pomimo nie używania tego i tak dostaniesz VAC dlatego podam wam na samym dole link do pobrania zaufanego skin changera.

Dowód: http://imgur.com/qzEMxve

Strona z której pobrać takowy skin changer:

cs-changer.ru

Poradnik: https://www.youtube.com/watch?v=n0Of0QT0UAU&t=3s

Jeżeli pojawił się jakikolwiek błąd w wątku proszę o napisanie w poście!

Opublikowano

xD

Co z tego ze skin changer nie daje ci przewagi nad przeciwnikiem skoro mozesz wylapac vaca za injector xD

Tu kolegę rozczaruje, nie możesz dostać :)

Każda osoba, która choć trochę znała się lub zna się na CS wie, że za to nie ma VAC.

Vaca może i nie dostanie, ale ja nawet jak miałem zwykłego injectora do switchbota do metina gdzieś na kompie, nawet nieużywanego, to co chwilę mnie wywalało z turniejowych przez błąd weryfikacji VAC, więc można mieć przez to trochę kłopotów.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Boshe jak widze takie poty w stylu: "nie możesz dostać, przecież nie daje Ci to przewagi nad przeciwnikiem" to...\

Możesz dostać, wystarczy, że valve przestanie go "tolerować", lub spierdzielą injector. Nie mam pojęcia skąd się wzięło założenie, że nie można -_-(yt).

PS. To działa jak każdy cheat, który podmienia Ci modele(z funkcją skinchanger).

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Boshe jak widze takie poty w stylu: "nie możesz dostać, przecież nie daje Ci to przewagi nad przeciwnikiem" to...\

Możesz dostać, wystarczy, że valve przestanie go "tolerować", lub spierdzielą injector. Nie mam pojęcia skąd się wzięło założenie, że nie można -_-(yt).

PS. To działa jak każdy cheat, który podmienia Ci modele(z funkcją skinchanger).

Też myślałem że kiedyś coś spierdzielą i będzie vac.Lecz jeszcze na żadnym forum nikt nie dostał bana [bynajmniej na jakich patrzałem] więc dopóki valve się nie zainteresuje zbyt skinchangerem to bana razcej nie będzie. Moim zdaniem można grać + sam gram na tym od jakiegoś roku i nie mam z tym problemów czasami jakieś vac errory.

Opublikowano

Lecz jeszcze na żadnym forum nikt nie dostał bana [bynajmniej na jakich patrzałem] więc dopóki valve się nie zainteresuje zbyt skinchangerem to bana razcej nie będzie. 

bynajmniej  ≠ przynajmniej

VALV'e jakiś czas temu zamykało serwery, które oferowały zmianę skórki do broni co już daje do myślenia, że takie coś im się nie podoba. 

Tutaj możesz upewnić się, czy używanie SkinChanger'a jest takie bezpieczne. 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Ej, wysłuchaj mnie teraz bardzo uważnie:

Korzystam z Skin Changera aktualnie od tygodnia i w dalszym ciągu nie dostałem VAC'a.

PS. Skin Changer nie ingeruje w pliki gry ;)

Opublikowano

Co wy macie z tym injectorem, że się zainteresują, w łbach się wam poprzewracało? xD

Napiszcie jeszcze,że to nie to samo co SF XDDDDDDDDD

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

nie ma żadnego injectora w plikach gry, plików z skin changera się nie powinno wrzucać do plików z CS'a ponieważ jest folder "bin" który w CS też się znajduje i można tak raczej dostać VACa tym bardziej, że to program działający w tle bo podczas gry przy przyciśnięciu HOME się odpala menu tego czyli jak są cheaty jest tak samo często.

Ale korzystam z tego, żadnego VAC Errora ani bana nie otrzymałem. Możliwe też, że VAC Error występuje na Windows 7 jedynie bo korzystam z Windows 10 i 0 vac errorów :).

Opublikowano

Otóż można dostać vac'a za skinchanger'a.

Dowodem może być teog fskinchanger,glovechanger od beakrsa oraz płatny skinchanger od rogue, wszystkie 3 miały detekcje.

Narazie valve dont care jezeli chodzi o te wszystkie csgochangery itp. ale wkazdej chwili może się to zmienić.

Pamiętajcie też, że można dostać untrusteda za injector ;)

Opublikowano

Pierdolenie dostałem za to VACA na koncie 2,5k godzin. Grałem na tym około 3 miesiące nie polecam.

To się przyznaj do używania innych cheatów.

Dowodem może być teog fskinchanger,glovechanger od beakrsa oraz płatny skinchanger od rogue, wszystkie 3 miały detekcje.

Narazie valve dont care jezeli chodzi o te wszystkie csgochangery itp. ale wkazdej chwili może się to zmienić.

Słaby koder, albo były tam także inne cheaty.

Ten ruski nie miał ani jednej detekcji od 796 dni.

Gadanie o injectorach to jedno, vac to drugie.

Regulamin valve mówi, że to co nam daje przewagę w cs:go to jest banowane, a nie zmiana modeli, jak wprowadzą taki punkt w regulaminie to można dyskutować.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Pierdolenie dostałem za to VACA na koncie 2,5k godzin. Grałem na tym około 3 miesiące nie polecam.

To się przyznaj do używania innych cheatów.

Słaby koder, albo były tam także inne cheaty.

Ten ruski nie miał ani jednej detekcji od 796 dni.

Gadanie o injectorach to jedno, vac to drugie.

Regulamin valve mówi, że to co nam daje przewagę w cs:go to jest banowane, a nie zmiana modeli, jak wprowadzą taki punkt w regulaminie to można dyskutować.

Weź sobie pierwszego lepszego skinchangera i zainjectuj go extreme injectorem lub jakimś xenoxsem. To zobaczysz co ma injector do untrusteda(vac'a).

Skinchanger działa tak jak każdy inny czit, skąd Valve AntiCheat ma wiedzeć, że .dll, która została zainjectowana odpowiada tylko za zmiane skinów? Nie korzystałem z ruskiego skinchangera ale z tego co sie orientuje to ma menu rysowane w grze więc takie rzeczy jak Painttraverse oraz FSN ma zahookowane. 

Opublikowano

A skad kur.wa VAC ma wiedziec, ze np. chrome w tle dziala tylko aby muzyke puszczac z yt, a nie wh czy inne pierdoly?

Kolejne pie*dolenie, ze za to jest vac jak nawet na tym nie graliscie.

Valve musialo by naprawde miec zryta banie, zeby banowac ludzi ktorzy podmieniaja tylko u siebie skorki.

Zamiast tego sa vac errory, aby ludzie przestali tego uzywac.

Myslicie, ze jakby dali 213123123 banow to ludzie by sobie kupowali nowe konta i skiny? Dla nich to nie jest oplacalne bo skinchanger zadnej przewagi nie daje, a chyba skoro widza, ze ludzie uzywaja takiego programu to i tak skinow nie beda kupowac...

Na moje to w vacu jest dodane jako wyjatek.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

ten wasz skinchanger to zwykly internal tylko czekac az valve sie wezmie za to na powaznie i was wszystkich wyjebie, a wtedy bedziecie plakac bo wam sie zachcialo ze skinami pograc

Opublikowano

Za skin chenger jest ban,jeszcze na overwatcha jak traficie to na demku widać jak ktoś 50x na rundę ogląda goły nóż do obierania kartofli,potem jest płacz że ban,

1.valve w każdej chwili może puści aktualizacje w której pójdzie skinchenger jako detected tak samo jak ze sweetfx zrobili tydzień temu,

2.skinchenger ingeruje w pliki gry nawet jak się z pendriva odpali,ale kidy co tego używaja i tak powiedzą że nie ma vaca,na razie nie ma ale w logach wszystko zostaje gaben któregoś dnia pomyśli a jebniemy czyszczonko na skinchengera bo przychody ze skinów spadaja i będziecie mieli któregoś dnia niespodziankę z ręką w nocniku,a wtedy będzie płacz na co mi to było itp itd :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

UP@

To zadzwon do mnie jak juz sie za to wezma.

Mysle, iz skinchangera uzywa tyle osob, ze valve nie odwazy sie sypnac fala banow bo wiedza, ze ktos kto dostanie bana nie kupi sobie nagle konta i skinow po 200 dolcow.

Znajac zycie to beda nadal starac sie to jakos zablokowac.

PS@
1 zdaniem rozje*ales, ze jeszcze jak ktos dostanie overwatcha to widac jak 50 razy obraca nozem xD

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Za skin chenger jest ban,jeszcze na overwatcha jak traficie to na demku widać jak ktoś 50x na rundę ogląda goły nóż do obierania kartofli,potem jest płacz że ban,

1.valve w każdej chwili może puści aktualizacje w której pójdzie skinchenger jako detected tak samo jak ze sweetfx zrobili tydzień temu,

2.skinchenger ingeruje w pliki gry nawet jak się z pendriva odpali,ale kidy co tego używaja i tak powiedzą że nie ma vaca,na razie nie ma ale w logach wszystko zostaje gaben któregoś dnia pomyśli a jebniemy czyszczonko na skinchengera bo przychody ze skinów spadaja i będziecie mieli któregoś dnia niespodziankę z ręką w nocniku,a wtedy będzie płacz na co mi to było itp itd :P

Wygrałeś życie xDDD Tym pierwszym zdaniem, masz rację, dostanie OW za oglądanie noża XDDD

Co to reszty to sweetfx zablokowali, a nie, że jest detected lub vac za niego ;) 

Opublikowano

Wygrałeś życie xDDD Tym pierwszym zdaniem, masz rację, dostanie OW za oglądanie noża XDDD

Co to reszty to sweetfx zablokowali, a nie, że jest detected lub vac za niego ;)

nie dostanie ow za oglądanie noża,ow sie nie odpala po jednym reporcie tylko po kilkunastu,oglądanie noża najczęściej jest podmienione pod wh na darmowych haxach,jak goły nóż leci w użyciu z 20 razy na runde i zaraz jak popatrzy sadzi taki prefire że aż oczy bolą,to o czym tu rozmawiać wgl -_- dzieci odpalają odpalały i będą haxy i skinchengera,niektóre haxy mają wbudowany skinchenger i po wciśnięciu f leci wh info :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

To czyli, jak ja lubię się bawić moja domyślna kosą w trakcie rund to mogę dostać ow bana ? :( Co do tematu, jeden dostanie bana 2 dni po ściągnięciu, a drugi będzie używał 2 lata bez bana. Jednak moim zdaniem jeśli macie jakieś "wartościowe" konto na steamie to nie warto psuć sobie tego banem. Na jakimś czystym koncie z samym cs'em albo na smurfie to wiadome żadna strata, ale nie próbowałbym na 'lepszych' kontach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...