Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy XenoBot upadnie na rl?

lupa124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Na stronie bota możemy przeczytać:

XenoBot supports Tibia versions 8.70 - 10 (all versions), and XenoBot will remain around as long as the Tibia 10 client is around. XenoBot will not support Tibia 11.

A client 10 obecnie wygląda tak, na każdym kroku ostrzeżenie, że to już koniec :/

pSVSFa9.png

Opublikowano

Tak. Na stronie bota możemy przeczytać:

XenoBot supports Tibia versions 8.70 - 10 (all versions), and XenoBot will remain around as long as the Tibia 10 client is around. XenoBot will not support Tibia 11.

A client 10 obecnie wygląda tak, na każdym kroku ostrzeżenie, że to już koniec :/

pSVSFa9.png

To jaki teraz bot aktualny do expa?  Darmowy rzecz jasna

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

a windbot normalnie jest pod wersje tibia 11.x.x

https://forums.tibiawindbot.com/showthread.php?114450-WindBot-for-Client-11-Beta-60

"Change log for Beta 60:

Added support for version 11.30.4898."

Odpaliłem real tibie i po krótkim czasie natrafiłem na typa full afk, expił na rooku na bocie... Nie wiem albo windbot paid/trial albo coś jeszcze mają o czym nie wiem. Przyblokowałem go na długi czas - bot atakował potwora ale nie mógł bo walił przez ściane, aggro było na mnie a ja specjalnie potwora nie zabijałem - tak mógł stać wieczność, jak potwora ubiłem to ruszył od razu.

Nie wiem czy jest coś jeszcze -> xenobot windbot redbot ibot dicebot bbot neutralbot tibiaauto blackd
ale z wymienionych tylko windbot ma wsparcie do wersji 11.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...