Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eloth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer znów umrze, a admin nawet nie będzie odpisywać, tylko ciągle będzie "f5"

Idź być jasnowidzem gdzie indziej.

Ale panie, do tego nie trzeba być jasnowidzem.

Jak zobaczysz pierwszy ref w temacie to zrozumiesz o co chodzi, bo potem przyjdzie ich cała armia przez następne lata.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zobaczysz pierwszy ref w temacie to zrozumiesz o co chodzi, bo potem przyjdzie ich cała armia przez następne lata.

Hehe. Taak, bo lepiej zamknąć serwer niż odświeżyć temat. Nie dziwię się, że administratorzy innych serwerów trzepią na Was kasę, bo z takim podejściem nic innego nie powinno się robić :) 

Idealnie zobrazowany przykład hipokryzji.

W każdym razie, wyprowadzę Cię z błędu. Jak zobaczysz pierwszy ref w temacie to zrozumiesz, że nikt nie odpisał w nim przez ostatnie 24h i mam do tego prawo a Ty prawdopodobnie dalej tułasz się po serwerach które wyłączą po max. pół roku.

Opublikowano

Hehe. Taak, bo lepiej zamknąć serwer niż odświeżyć temat. Nie dziwię się, że administratorzy innych serwerów trzepią na Was kasę, bo z takim podejściem nic innego nie powinno się robić :)

W każdym razie, wyprowadzę Cię z błędu. Jak zobaczysz pierwszy ref w temacie to zrozumiesz, że nikt nie odpisał w nim przez ostatnie 24h i mam do tego prawo a Ty prawdopodobnie dalej tułasz się po serwerach które wyłączą po max. pół roku.

Podtrzymywanie kontaktu też jest dobrą metodą. 

Musisz zachęcić jakoś graczy.  

Bo póki co. - Serwer bardzo fajny, prezentacja miła dla oka. 

Systemy na +, sety +.

Ale brakuje jakichś wypowiedzi, planów etc. 

Gość `Mentos
Opublikowano

Ładna prezentacja, jeśli będę miał czas to wbije na start. Powodzenia :)

Opublikowano

Skąd Wy wytrzasneliście te znaczki GM. .-.

Nie grałam na poprzedniej odsłonie, a widzę, że opinie są podzielone.

Powodzenia i czekam na rezultaty.

Opublikowano

Serwer jest naprawdę mega, mam nadzieję że będzie na starcie spora ilość graczy, pozdrawiam serdecznie :)

A mam pytanie, czy każdy zaczyna od ''0'' czy wszystkie konta i postacie zostają?

Każdy zaczyna od zera :)

Klient jest już gotowy do pobrania! 

Zapraszam: http://bit.ly/eloth_dl

Opublikowano

Nie polecam i odradzam wszystkim ponieważ byłem na poprzedniej odsłonie tego serwera i administrator nie dbał o serwer i olewał graczy szczególnie jak mieli jakiś problem i dlatego tamta odsłona padła :( . WIELKIE NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 8.05.2017 o 21:57, RealMetin napisał:

Panie mój drogi, pozwól, że teraz ja Ciebie wyprowadzę z błędu.

Po 1. Po serwerach się tułam, bo żaden nie jest na tyle dobry żeby w ogóle na niego zajrzeć.

Po 2. To twoje odświeżanie tematu było jedyne w swoim rodzaju. :v Surek jak odświeżał temat to chociaż jakieś randomowe gó*no pisał w tych Lanerisach i zdarzyło mu się pomagać odpowiadając innym na zadane pytania, a ty ile byś nie miał w temacie pytań to wchodzisz napisać f5 i spier*alasz. :v Już co jak co, ale chociaż się tak żałośnie nie broń bo mnie krew zalewa jak widzę coś takiego. Nie przypominam sobie innej prezentacji, gdzie ludzie zaczynali się zastanawiać czy to bot nie refuje tematu. :v

Opublikowano
3 godziny temu, Bakany napisał:

Dlaczego to jeszcze tu jest przecież serwer wystartował tydzień temu moderatorzy za dyche 

Może są zajęci? Update forum był więc cierpliwości. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...