Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faris [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem, że Navi rozdawał, tylko, że oskubał konta graczy. 

To ze nie znacie podstawowej zasady o nie dawaniu haseł administratorom a tym bardziej TGM'owi to już nie moja wina, zresztą oddałem już skradzione przedmioty :)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągam clienta i za 10min wbije i oceni się serwer czy rzeczywiście jest tak jak mówią czy na odwrót (chodzi mi o - )

Opublikowano

ten serwer to jakieś nieporozumienie wiele się spotyka mniej czy bardziej nieogarniętych serwerów razem z ich niedojebaną administracją ale ten chyba usilnie stara się zdobyć topkę w rankingu właśnie zrobili jakiś reset serwera tak całkiem z dupy 

Opublikowano

ludzi server z*******y tylko nie ma z kim grac ; / wbijajcie moze się coś ruszy :) ja nie wiem musi jakis youtuberek grać na serwerze żeby też ludzi grali ? jak jacyś podwladni ,, lol

Opublikowano

ludzi server z*******y tylko nie ma z kim grac ; / wbijajcie moze się coś ruszy :) ja nie wiem musi jakis youtuberek grać na serwerze żeby też ludzi grali ? jak jacyś podwladni ,, lol

Serwer padł, prawie nikt już na nim nie siedzi, a tym bardziej "administracja", która zajęła się swoim drugim serwem.

Opublikowano

No niestety, cała administracja to poziom przedszkola, po tym jak z ni z gruszki, ni z pietruszki, cofnęli wszystkie badania, cała gra legła w gruzach. Po tym zabiegu ulotnili się i ślad po nich zaginął. Oczywiście myślą, że ludzie nie wiedzą, gdzie się podziała ta banda przebierańców, sęk w tym, że ludzie wiedzą co, gdzie i kiedy :) Także pozdrawiam i do zobaczenia, życzę szczęścia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...