Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faris [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile osob gra i jak wychodzi ulepszanie eq? zapierdalanie na dungach cxy mapki?

aktualnie kolo 100-200 ulepszanie to metki bossy dungi ale szybko idzie zrobić to

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

200 graczy to tam nawet nie było i nie będzie. 

Co do administracji to jak banują boty jak przez całą noc expiłem na mh+dmg wbiłem 140 i nawet bana nie dostałem.

Moja ocena serwera to 2/10 nawet nie opłaca się pobierać szkoda czasu.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, miły exp. Ale brak reklamy go zatapia

Dziś będzie reklama u Youtubera + metin2list :)

Opublikowano

to jakas beta czy coś, nikogo tam nie ma 

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Bywalec
Opublikowano

metin2.create_no_appropriate_device

Co zrobic ? ;/

ps :

Fatal Error! python library file not exist
Opublikowano

182 lvl od rana :) no niby fajny tylko tak  bez tej reklamy to będzie kappa... ogólnie exp easy, ulepszanie tez :) nie wiem jak z misjami...piszą na wołaj ze ciężko jakieś tam ryby się łowi :v

Opublikowano

182 lvl od rana :) no niby fajny tylko tak  bez tej reklamy to będzie kappa... ogólnie exp easy, ulepszanie tez :) nie wiem jak z misjami...piszą na wołaj ze ciężko jakieś tam ryby się łowi :v

Reklame staramy się ogarnąc u ytberów, ale dzisiaj jeden został zablokowany przez GF :/

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Bywalec
Opublikowano

metin2.create_no_appropriate_device

Co zrobic ? ;/

ps :

Fatal Error! python library file not exist

pomozecie

Opublikowano

Zacząłem pogrywać z nudów, serwer jak na początek rozgrywki jest dobry, a nawet niezły. Klimat psują ( jak dla mnie ) nowe wyglądy miast, jakoś tak szaro, buro i ponuro. Exp jest dobry, sztabki lecą także nieźle, rosy, dłonie i reszta nie ma z tym problemu. Nie wiem jak z bonowaniem, bo póki co gram z eq startowym i na razie wystarcza - trochę mała ilość osób, choć wydaje się że jak na serwer powinno ich być znacznie więcej.

Opublikowano

A ja nie polecam - czyżby szykowało się zamknięcie serwera, a może reset kont i 3 odsłona serwera,po tym jak tgm Navi nawykręcał dziś na kontach graczy, wystarczy wejść na forum i poczytać jak i popatrzeć na ss z gry jak to Navi nie prosi, ale żąda pasów do konta gracza i oczyszcza je ze wszystkiego. 

Inny myk  choć nie mam co do tego 100% pewności gracze na wołaj piszą że mają problem z grą i aby GM do nich napisał - a GM co robi gra sobie na prywatnej postaci i ma w dupie graczy ( zaznaczam info nie jest w 100% potwierdzone, ale jak coś to postać 123Giniesz lub 123Gin lub coś w ten guścik, podobno jest postacią GMa a raczej SGM Kelevra.

Opublikowano

A ja nie polecam - czyżby szykowało się zamknięcie serwera, a może reset kont i 3 odsłona serwera,po tym jak tgm Navi nawykręcał dziś na kontach graczy, wystarczy wejść na forum i poczytać jak i popatrzeć na ss z gry jak to Navi nie prosi, ale żąda pasów do konta gracza i oczyszcza je ze wszystkiego. 

Inny myk  choć nie mam co do tego 100% pewności gracze na wołaj piszą że mają problem z grą i aby GM do nich napisał - a GM co robi gra sobie na prywatnej postaci i ma w dupie graczy ( zaznaczam info nie jest w 100% potwierdzone, ale jak coś to postać 123Giniesz lub 123Gin lub coś w ten guścik, podobno jest postacią GMa a raczej SGM Kelevra.

Juz Naviego nie ma :) Zabrane przedmioty zostaly oddane.

Opublikowano

Przykro mi bardzo, ale przestałam grać na serwie kilka dni temu - konto oddane. Myślałam, że po pierwszym incydencie z GM'ami właściciel serwa się trochę nauczył, ale jak widzę to nie, za to lubi sobie dobierać do teamu ludzi nie odpowiednich.

Rozczarowałam się bardzo z czego wynika - nie polecam serwera.

Opublikowano

Tego jeszcze nie bylo, ze gm rozdaje navi, a nie czekaj...

Nie polecam ze wzgledu na to co sie stalo, jaka mamy pewnosc, ze navi juz nie ma, a ty nie robisz ludzi w chu*a za przeproszeniem?

Odradzam gry na serwerach od tego pana.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na to co sie stalo, jaka mamy pewnosc, ze navi juz nie ma, a ty nie robisz ludzi w chu*a za przeproszeniem?

Całkowicie inna administracja jest, prawa się pozmieniały i tak dalej, nie rób z mordy dupy i nie obrażaj administracji / serwera ze względu na historyczne błędy ;)

Opublikowano

Całkowicie inna administracja jest, prawa się pozmieniały i tak dalej, nie rób z mordy dupy i nie obrażaj administracji / serwera ze względu na historyczne błędy ;)

Nie obrażaj administracji ??? Śmieszny jesteś, skoro skład teamu obecnego nazywasz administracją. Po drugie historyczne błędy, jak to się dzieje tu i teraz, a nie wieki temu. Gdzie tu historia ??? Idź pobaw się lepiej priv postacią, bo to wychodzi tobie najlepiej. 

Nie polecam, ze względu na administrację jak i na brak eventów, bo potrafią zrobić tylko karty okey i drop szkat blasku księżyca. I spamować w grze "kto chce kupić sm za pay... coś tam to pisać do GA Kamil. 

Opublikowano

Nie obrażaj administracji ??? Śmieszny jesteś, skoro skład teamu obecnego nazywasz administracją. Po drugie historyczne błędy, jak to się dzieje tu i teraz, a nie wieki temu. Gdzie tu historia ??? Idź pobaw się lepiej priv postacią, bo to wychodzi tobie najlepiej. 

Nie polecam, ze względu na administrację jak i na brak eventów, bo potrafią zrobić tylko karty okey i drop szkat blasku księżyca. I spamować w grze "kto chce kupić sm za pay... coś tam to pisać do GA Kamil. 

Czlowieku ty chcesz ZUO pare dni po starcie serwera...

Navi został polecony od sponsora i jak widac nawet on sie na tym przejechal.

Opublikowano

Ile to razy juz slyszalem, ze inna administracja i ze nikt nie ma dostepu do bazy itp.

Ludzie, takie serwery powstaja co tydzien i zawsze jest to samo.

Jak nie sprzedaz brylek za zl to navi..

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Człowieku, po którym starcie, a przepraszam zapewne chodzi o drugi start. A może zaraz i trzeci będzie i może w końcu po którymś n-razy restarcie w końcu coś wypali z serwerem :D:), tylko graczy może już zabraknąć na nim.

Sponsor, a raczej sponsorka, która już nie chce wykładać kasy na serwer, co było pisane na sb forum, że nie macie z nią kontaktu bo nie odpisuje od jakiegoś czasu.

Navi polecony przez sponsorkę, a Sadysta przez kogo był polecony też przez sponsorkę... 

Opublikowano

Człowieku, po którym starcie, a przepraszam zapewne chodzi o drugi start. A może zaraz i trzeci będzie i może w końcu po którymś n-razy restarcie w końcu coś wypali z serwerem :D:), tylko graczy może już zabraknąć na nim.

Sponsor, a raczej sponsorka, która już nie chce wykładać kasy na serwer, co było pisane na sb forum, że nie macie z nią kontaktu bo nie odpisuje od jakiegoś czasu.

Navi polecony przez sponsorkę, a Sadysta przez kogo był polecony też przez sponsorkę... 

Przeciez Navi nic nie rozdawal...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...