Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-FAST.PL - Bo Liczy się Szybkość!

#Gremsonkowy#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja to jedyne co mi się podoba reszta to syf jakiego nigdy nie widziałem nie polecam , administracja ddosuje użytkowników , brzydkie ikonki , niepoukładane kanały , straszne kozaczenie za co pewnie wam się kiedyś za to oberwie.

Opublikowano

@_Robak

Poproszę dowody!

Co do kanałów i ikonek to jeśli ktoś ma jakiekolwiek zastrzeżenia proszę o zgłaszanie swoich propozycji do administracji!

Ja nie muszę nic udowadniać to ty musisz się starać o opinie swego serwera głosowego , większość osób was zna i wiedzą co robicie. A jeśli byś chciał wiedzieć głównym aspektem prezentacji jest to że można ją komentować i wyrażam swoją opinie w komentarzu a nie będę latać za wami żeby wam powiedzieć ze wasz ts to gówno.

Dla ciebie może podam synonim słowa ,,aspekt'' bo możesz nie zrozumieć co to znaczy - punkt widzenia, z którego się coś rozpatruje , kategoria gramatyczna czasownika wyrażająca jego niedokonaność lub dokonaność

Opublikowano

@_Robak

Poproszę dowody!

Co do kanałów i ikonek to jeśli ktoś ma jakiekolwiek zastrzeżenia proszę o zgłaszanie swoich propozycji do administracji!

Ja nie muszę nic udowadniać to ty musisz się starać o opinie swego serwera głosowego , większość osób was zna i wiedzą co robicie. A jeśli byś chciał wiedzieć głównym aspektem prezentacji jest to że można ją komentować i wyrażam swoją opinie w komentarzu a nie będę latać za wami żeby wam powiedzieć ze wasz ts to gówno.

Dla ciebie może podam synonim słowa ,,aspekt'' bo możesz nie zrozumieć co to znaczy - punkt widzenia, z którego się coś rozpatruje , kategoria gramatyczna czasownika wyrażająca jego niedokonaność lub dokonaność

Jeśli kogoś oskarżasz o ataki DoS/DDoS to musisz podać dowody inaczej stawiasz tylko fałszywe oskarżenia. No co robimy, może jakiś dowód. Owszem opinię można wyrazić jako do tego ten temat służy lecz twoja krytyka nie jest konstruktywna i twoich oskarżeń nie popierają żadne dowody.

Opublikowano

Sam TeamSpeak3 pod względem design układem kanałów mi nie przypadł do gustu.

Mowa tu o cspacer które macie.. Za dużo tych znaczków, co niszczy wygląd..

Ikonki, niektóre są ładne, niektóre brzydkie.

Banner serwera za bardzo się rzuca w oczy i razi ;c

Tutaj chyba naszła jakaś pomyłka: https://scr.hu/3ANGD1 (Mowa o innym adresie)

Fajnie jakbyście poprawili to co rozpisałem.

Życzę samych sukcesów w rozwoju serwera!

Opublikowano

@Lukass

Dziękujemy za opinię, postaramy się poprawić wygląd naszego serwera TeamSpeak3. Co do zaistniałego błędu to został on poprawiony (tamta domena również łączy na nasz serwer). Co do baneru niedługo powinien pojawić się nowy.

Opublikowano

@_Robak

Poproszę dowody!

Nawet Twój nick tam jest - przydupasie. Wystarczy research na temat GodFather92 i LeeVy.

Także nie polecam. //robimy gówno burze dawaj

Opublikowano

Kategorycznie odradzam przesiadywania na owym serwerze, ze względu na całą ich administrację - jeśli im się coś nie spodoba, to można się spodziewać ataków.

Moim zdaniem prezentacja takiego serwera w ogóle nie powinna widnieć na tym forum..

// EDIT:

I nie pisz mi tu o jakieś dowody, ponieważ większość wie jak jest, z resztą wystarczający dowód dostałeś wyżej.

Nie pozdrawiam :)

Opublikowano

@Kalambur99

Dowody proszę ponieważ stare  ataki na  strony tego typu a teraz to zupełnie inna bajka, nikt na naszym serwerze problemów z internetem nie miał i mieć z naszej strony nie będzie.

Jeszcze co do pana GodFather92 to nie zajmuje się on już atakami.

ps. Coś slaby reserach.

Opublikowano

Bardzo polecam serwerek. Miła atmosfera, przyjazna administracja. Wszystko ogarnięte. Pozdrawiam Conecorso :)

obraz.png

Opublikowano

Nie polecam serwera. Syf nad syfem. Takie serwery to dno, prowadzone przez ludzi nie nadających się i nie mających o tym pojęcia. Do tego bardzo brzydki design, totalny nieład. Myślę, że nie jest to serwer dla szanujących się użytkowników. Odradzam z całego serca!

Opublikowano

@Norder

Po czym to stwierdzasz nigdy zapewne nie rozmawiałeś z administracją i ich nie znasz więc twoja opinia jest według mnie bezsensowna ponieważ nie popierają jej żadne fakty/dowody. Co do designu to pracujemy nad nim.

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

13. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...