Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosty auto healer/mana Tibia 10.99

stojakes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety BattleEye blokuje czytanie wartości z pamięci klienta gry, bot już jest bezużyteczny - temat do zamknięcia i zapraszam na stron www Auto Hotkeya do Tibii 11
TUTAJ
.........
SKAN

Tak to wygląda na obecną chwilę pod względem tego co ma robić działa, ale brakuje mu jeszcze przyklejenia do okna gry i przycisku stop. No ale lepszy Ryc niż nic.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c71c306bfb01e890ad400ae125982aa06b8c3b85170ffda650d5ec545eff33fa/analysis/1493545103/

Plik do pobrania:
Nowy link 01.05.2017 18.40 Dodałem przycisk START/STOP oraz "przyklejenie" okienka tylko do klienta gry.
02.05.2017 11.10 Usunąłem błąd wyskakujący gdy nie ma uruchomionej gry.

21.07.17 - Działa na baypassie tibii 10 na protokole 10.35 i tym samym na aktualnej wersji klienta 10

30.07.17 - Tibia 10 ver. 11.40 - aktualizacja.

24.09.17 - Działa dalej na protokole 11.47 - najnowsza Tibia 10.

25.09.17 - Niewielka zmiana, nie ma nie działającego zbugowanego cavebota na obecną chwilę, oraz dodałem przycisk minimalizacji do traya.

http://www.mediafire.com/file/7g3damnt6og6q7m/AutoHeal.exe

Pozdrawiam.

Edit.

Działa pod protokół 11.30 na kliencie Tibii 10.99 którą jeszcze można pobrać z oficjalnej strony, albo ze strony Xenobota z Bypassem BattleEye. Tak czy siak zalecam jak ma się ochotę grać na tym oficjalnym kliencie, wyłączenie usługi BattleEye w Windowsie, mimo że program tylko czyta z klienta wartość many i hp, a do obsługi symuluje naciśnięcie klawisza z klawiatury(bezpośrednio do klienta), może to być wykrywalne przez guarda. Wersja na 11.30 powinna też wyjść, tyle że na dziś to mam dość literek i średników ;p
@Edit
Pozbierałemtrochę informacji przez dzisiejszy wrześniowy, spowity jesienią poniedziałek i dowiedziałem się, że BattleEye nie kontroluje programów. które używają procedury ReadProcessMemory, także możliwe jest, że bot jest niewykrywalny, w najbliższym czasie posiedzę trochę przed grą wbije na nim pare lvli z włączonym battleEye i zdam wam relacje w poście. Pozdrawiam

JAK PROGRAM WEDŁUG CIEBIE JEST DOBRY DAJ LAJKA I NAPISZ KOMCIA.

Pobieracie na własną odpowiedzialność ~Marchwj

post-1289524-0-18732600-1493656936_thumb.png

image.png

Opublikowano

Czym się kierowałeś wybierając akurat wersję 10.99? Nie ma nawet za bardzo gdzie sprawdzić, czy to działa ;)

A, no i z ciekawości spytam - w czym napisane?

Opublikowano

Napisane w C#. działa pod protokół 11.30 na kliencie Tibii 10.99 którą jeszcze można pobrać z oficjalnej strony, albo ze strony Xenobota z Bypassem BattleEye. Tak czy siak zalecam jak ma się ochotę grać na tym oficjalnym kliencie, wyłączenie usługi BattleEye w Windowsie. Wersja na 11.30 powinna też wyjść, tyle że na dziś to mam dość literek i średników ;p

image.png

Opublikowano

Cholipka, wrzucę jeszcze raz, niestety mam za mało postów żeby wrzucić bezpośrednio na forum.

Właśnie chciałem sprawdzić, czy to nie żaden fake a tu takie coś:FAZ1zgx.png

Wstaw to na jakiś normalny hosting typu mediafire/mega.

Poprawiłem linka, wrzuciłem na mediafire.

image.png

Opublikowano

Pozostaje program AutohotKey i jakieś bardziej zaawansowane skrypty do niego - patrz np. https://www.youtube.com/watch?v=OZrs9Rd2vsU

Takie coś jak autoheal, autopots etc. to na pewno da się w tym zrobić - bicie potworów z wyborem targetu o najmniejszym hp[skanowanie kolorów] i trzymanie dystansu też ale to wymagałoby dobrej logiki, zaawansowanego skryptu.

Tu skrypt napisany do gry cs:go - aimbot etc. -> https://youtu.be/ebZsmm4XsfY?t=84

Tego nie wykryje żaden anticheat, będzie działać zawsze - nie ważne że wyszedł nowy update do gry.

Opublikowano

Można prosić o linka do wersji tibii 10.99. 

Jest w głównym poście pod zielonym napisem. Tibia 10.99 na protokole 11.30, czyli ta, na której da się jeszcze grać na globalnych serwerach.

Pozostaje program AutohotKey i jakieś bardziej zaawansowane skrypty do niego - patrz np. https://www.youtube.com/watch?v=OZrs9Rd2vsU

Takie coś jak autoheal, autopots etc. to na pewno da się w tym zrobić - bicie potworów z wyborem targetu o najmniejszym hp[skanowanie kolorów] i trzymanie dystansu też ale to wymagałoby dobrej logiki, zaawansowanego skryptu.

Tu skrypt napisany do gry cs:go - aimbot etc. -> https://youtu.be/ebZsmm4XsfY?t=84

Tego nie wykryje żaden anticheat, będzie działać zawsze - nie ważne że wyszedł nowy update do gry.

W sumie, opieranie się o zmiany na ekranie to też jakaś droga, no ale takiego okienka nie zminimalizujesz i nie będziesz mógł odpalić paru klientów które mogłyby zbierać cenny kruszec :X

image.png

Opublikowano

Cześć pobrałem wersję tibii ze strony xenobota, następnie pobrałem Twojego bota i włącza się ale nie mam nawet jak go sprawdzić bo po chwili wyrzuca mnie z gry z dopiskiem ,, Your client could not be verified by BattlEye." Co powinienem zrobić ?

Opublikowano

Możliwe, że grasz na serwerze, na którym jest potrzebne włączenie usługi BattleEye, teraz wszystkie serwery które powstały od kwietnia sprawdzają, czy usługa jest włączona. Możesz spróbować grać z nim włączonym, bo bot nie modyfikuje klienta, nic nie zapisuje, szczerze to nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie BattleEye sprawdza poprawność twojego klienta, tylko podejrzewam, że chodzi tu o zapis do pamięci z jakiegoś zewnętrznego programu, no ale jak poleci ban za to, to nie odpowiadam za to. Spróbuj może też zainstalować oficjalnego klienta 10 ii na tymże kliencie wyłączyć w Wyszukaj->Usługi opcję "BattleEye Service"->Właściwości->Typ Uruchamiania->Wyłączony i klikając ok. Więcej TU. Podejrzewam, że grasz na nowym  serwerze, trochę lipa, nie robiłem szczerze mówiąc testów na włączonym Guardzie. Nie mam czasu na granie ostatnimi czasy, więc jak chcesz możesz zostać wolontariuszem i zagrać z tym botem na jakimś nowym serwerze zrobić noobchara i pozabijać Trolle, wtedy gdy Guard byłby włączony no i okaże się, jak nie dostaniesz banisza to znaczy, że jesteśmy bezpieczni :D:D

image.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niestety BattleEye blokuje czytanie wartości z pamięci klienta gry, bot już jest bezużyteczny - temat do zamknięcia i zapraszam do tego tematu:

image.png

Opublikowano

Zatem kosz. 

Dnia 28.09.2017 o 23:47, stojakes napisał:

Niestety BattleEye blokuje czytanie wartości z pamięci klienta gry, bot już jest bezużyteczny - temat do zamknięcia i zapraszam do tego tematu:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...