Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Fret12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej z tego co wiem ogolnie to moze byc tylko 1 rework nie?

A to juz 3 diamond od Persegi

@esej @Kubek @Svope

No ale wiesz jak to jest. 

Tutaj moderatorzy nie przestrzegają własnych reguł xD

Czytaliście chyba temat gdzie użytkownicy zdecydowali żeby rynek zweryfikował dany projekt, nawet jeśli go by tutaj nie było to i tak pewnie by wystartował a tak macie możliwość wypowiedzi nt. serwera.

A regulaminy będą edytowane tylko muszę dopracować parę tematów.

Tematy tematami.

Izeli ktos kto zrobil kiedys serwer i ojebal graczy to neich wstawia pod warunkiem ze zmiany beda widoczne bo gracze decyduja czy wejda.

A co do reworkow to bez przesady. Ten typek zrobil juz 2 razy rework Diamonda w tym roku a mamy Maj 

Dlatego tego z reworkami sie trzymajcie a reszte robcie jak chcecie bo to tylko forum zasmieca

elo

Ja to bym dal zasade ze serwer minimalnie ma miec 600 osob online. Nie wiem przez tydzien ma sie trzymac liczba 550+ i wtedy serwery zostaja czy cos.

Wtedy Persega nie mialby po co odpalac temat publikacji a w tym dziale nie bylo by gowien to by bylo piekne :3

Sam sobie zaprzeczyłeś "niech wstawia pod warunkiem że zmiany będą widoczne ------ bo gracze decydują czy wejdą"

I to jest właśnie wasz największy problem na tym forum! Nie myślicie za siebie.. a potem się okazuje że jakieś śmieszne jutuberki rządzą scenom metina i projekty są tylko pod hajs i wypi***ą się po 2 dniach.

Dziękuje, dobranoc.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Lujekk
Opublikowano

lepszy diamond niż vixa i takie tam :D polecam gra się fajnie

Opublikowano

W obecnej chwili gra 150 osob.

MPCforum to jedyna reklama dla tego serwera.(nie licze jakis postow na fb, ktore i tak go*no daja i nikt na to uwagi nie zwraca)

Znajac zycie to polowa graczy gra bo mysli, ze beda czuc jakis stary klimat.

Po tygodniu-dwoch gracze beda odchodzic, perserga znow zacznie robic gowniany serwer tym razem na innych plikach bo zobaczy, ze te 2 czy 3 diamondy to jednak nie to samo co pandora rework.

Tych kolejnych serwerow tez pewnie nie usuniecie bo TO NIE BEDZIE REWORK.

I tak o to powstaja pierdolone kotlety.

Ty się nie bój, perserga podkręci licznik to będzie 1k grało
Opublikowano

W obecnej chwili gra 150 osob.

MPCforum to jedyna reklama dla tego serwera.(nie licze jakis postow na fb, ktore i tak go*no daja i nikt na to uwagi nie zwraca)

Znajac zycie to polowa graczy gra bo mysli, ze beda czuc jakis stary klimat.

Po tygodniu-dwoch gracze beda odchodzic, perserga znow zacznie robic gowniany serwer tym razem na innych plikach bo zobaczy, ze te 2 czy 3 diamondy to jednak nie to samo co pandora rework.

Tych kolejnych serwerow tez pewnie nie usuniecie bo TO NIE BEDZIE REWORK.

I tak o to powstaja pierdolone kotlety.

Ty się nie bój, perserga podkręci licznik to będzie 1k grało

Jak narazie to połowę graczy pobanował :D

Opublikowano

Nie polecam. Z Persergą nigdy nie dało się porozmawiać, a już na pewno nie da sobie przetłumaczyć że na pierwszej odsłonie drop był całkiem inny niż tu (TARTARY). Jak cie nie obrazi, to nie odpisze :) Za prawdę się gniewa. Nie polecam! 

Opublikowano

Opowiem Wam historie.

Dziś miałem na obiad kotleta schabowego, były też smażone ziemniaczki pokrojone w plasterki... MMMMMMM...., mamusia przygotowała też ogóreczka konserwowanego pysznego ze słoiczka wyjętego z własnego przepisu.  Kotlet mi strasznie smakował w tedy akurat przegladałem prezentacje Diamonda na MPCforum i stwierdziłem, ze kotlet jak i Diamond są bardzo podobne do siebie. Po jednym i drugim miałem rozwolnienie w kiblu, bolała mnie dupa na sam widok kotletów, stwierdziłem że nigdy więcej.

Perserga mógłby w końcu przestac robić z siebie de***a i zacząć stawiać normalne serwery z edytowanymi plikami a nie NABIJAĆ FEJM wraz z HEJTEM na swoją osobe, na

L E G E N D A C H polskiego metina, tyle ode mnie.

Widzisz tu jakiś fejm? bo ja widzę tylko mieszanie z błotem.

Jak tam w grze? Dużo graczy ?

1 c**j, tak czy inaczej robienie serwerów i nabijanie hajsu na LEGENDACH polskiego metina jest żałosne. Powinny być takie tematy zamykane z miejsca.

Opublikowano

Te admin, kiedy macie zamiar wystrzelic z reklama?

70 online nie powala, jesli macie zamiar zrobic reklame przez ktora wejdzie 10 osob to odrazu mozecie zapowiedziec nam kolejnego gotowca :)

PS@
Ta wasza poprzednia odslona z 1.5k online chowa sie przy tej;xx

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Moim zdaniem co do tych ludzi co krytykują :) wez ziomeczku sam zrób coś od siebie postaw i zobaczymy jak ci to wyjdzie ... Co do samego Persergi nie znam gościa ale te wasze spiny to są spiny prywatne do niego a nie do tego co tworzy , ma do tego prawo więc sobie tworzy , jeśli ludzię chcą grac na jego serwerach to ich sprawa ... robicie tutaj "gównoburze" CYTUJE " BO PERSERGA STAWIA 3 DIAMONDA " no stawia ;) i tak większość z was wraz ze mną i tak tam nie zagra każdy ma swój jakis tam powód ... ale skoro nienawidzisz tak bardzo tego typa ( Perserga ) to załatwiajcie to na pw bo większość odpowiedzi nie ma nic wspólnego z jego serwerem tylko z jego osoba ... a pisząc takie bzdury dajecie mu powód do beki , zapewnie ciśnie z każdego z was niezłą beke . Co do serwera może i nie szczere ale " POWODZENIA " nie zagram z względu iż takie serwery już nigdy nie będą takie same jak kiedyś więc wiąże się to też z tym że i gra nie będzie taka sama ;)   TERAZ CZEKAM NA HEJTY W MOJĄ STRONE OD LUDZI NIE UMIEJĄCYCH CZYTAĆ Z ODPOWIEDZIĄ " ŚMIECIU BRONISZ PERSERGI " nigdy leje na tego gościa nie znam go wgl nie interesuję się nim i co on robi ale tez mu nie życzę zle ;) dziekuje i pozdrawiam wszystkich którzy juz przepracowali ten koszmarny Poniedziałek :P ale poniedziałek już minął to tak jakby już cały tydzień zleciał ;)  

Opublikowano

@esej @Kubek @Svope

Czytaliście chyba temat gdzie użytkownicy zdecydowali żeby rynek zweryfikował dany projekt, nawet jeśli go by tutaj nie było to i tak pewnie by wystartował a tak macie możliwość wypowiedzi nt. serwera.

Tematy tematami.

Izeli ktos kto zrobil kiedys serwer i ojebal graczy to neich wstawia pod warunkiem ze zmiany beda widoczne bo gracze decyduja czy wejda.

A co do reworkow to bez przesady. Ten typek zrobil juz 2 razy rework Diamonda w tym roku a mamy Maj 

Dlatego tego z reworkami sie trzymajcie a reszte robcie jak chcecie bo to tylko forum zasmieca

elo

Ja to bym dal zasade ze serwer minimalnie ma miec 600 osob online. Nie wiem przez tydzien ma sie trzymac liczba 550+ i wtedy serwery zostaja czy cos.

Wtedy Persega nie mialby po co odpalac temat publikacji a w tym dziale nie bylo by gowien to by bylo piekne :3

Sam sobie zaprzeczyłeś "niech wstawia pod warunkiem że zmiany będą widoczne ------ bo gracze decydują czy wejdą"

I to jest właśnie wasz największy problem na tym forum! Nie myślicie za siebie.. a potem się okazuje że jakieś śmieszne jutuberki rządzą scenom metina i projekty są tylko pod hajs i wypi***ą się po 2 dniach.

Dziękuje, dobranoc.

Zaprzeczenia nie widze.

Ten diamond jest juz 3 raz

I nie zauwazylem zadnej zmiany.

Chyba ze chodzi o osobe ktora zalozyla temat to zmiana jest

Elo

Moim zdaniem co do tych ludzi co krytykują :) wez ziomeczku sam zrób coś od siebie postaw i zobaczymy jak ci to wyjdzie ... Co do samego Persergi nie znam gościa ale te wasze spiny to są spiny prywatne do niego a nie do tego co tworzy , ma do tego prawo więc sobie tworzy , jeśli ludzię chcą grac na jego serwerach to ich sprawa ... robicie tutaj "gównoburze" CYTUJE " BO PERSERGA STAWIA 3 DIAMONDA " no stawia ;) i tak większość z was wraz ze mną i tak tam nie zagra każdy ma swój jakis tam powód ... ale skoro nienawidzisz tak bardzo tego typa ( Perserga ) to załatwiajcie to na pw bo większość odpowiedzi nie ma nic wspólnego z jego serwerem tylko z jego osoba ... a pisząc takie bzdury dajecie mu powód do beki , zapewnie ciśnie z każdego z was niezłą beke . Co do serwera może i nie szczere ale " POWODZENIA " nie zagram z względu iż takie serwery już nigdy nie będą takie same jak kiedyś więc wiąże się to też z tym że i gra nie będzie taka sama ;)   TERAZ CZEKAM NA HEJTY W MOJĄ STRONE OD LUDZI NIE UMIEJĄCYCH CZYTAĆ Z ODPOWIEDZIĄ " ŚMIECIU BRONISZ PERSERGI " nigdy leje na tego gościa nie znam go wgl nie interesuję się nim i co on robi ale tez mu nie życzę zle ;) dziekuje i pozdrawiam wszystkich którzy juz przepracowali ten koszmarny Poniedziałek :P ale poniedziałek już minął to tak jakby już cały tydzień zleciał ;)  

argumenty stylu ''sam zrob lepiej'' 

Ziomek.

Do tego ze persega to gowno z glosem kastrata ktore opowiada jak to ci nie najebie

do tego ze tworzy gownoserwer

do tego ze na tym serwerze odwala maniany

to nie mam do niego nic

nawet szacunku

Jak juz stawia projekt to JEDEN o tej samej nazwie

O i powiem ci cos jeszcze!

Jak juz robi trzeci o tej samej nazwie to niech zmienia cos wiecej w kazdym kolejnym poza V1/V2/V3!

A jak juz chce cos robic to niech stworzy cos wlasnego

Bo po fali hypu na Pandore to az mu k***s biorko przebijal z mysla ile moze zarobic na reworku diamonda 

Bez odbjoru

Opublikowano

@esej @Kubek @Svope

Tematy tematami.

elo

Dziękuje, dobranoc.

Zaprzeczenia nie widze.

Ten diamond jest juz 3 raz

I nie zauwazylem zadnej zmiany.

Chyba ze chodzi o osobe ktora zalozyla temat to zmiana jest

Elo

argumenty stylu ''sam zrob lepiej'' 

Ziomek.

Do tego ze persega to gowno z glosem kastrata ktore opowiada jak to ci nie najebie

do tego ze tworzy gownoserwer

do tego ze na tym serwerze odwala maniany

to nie mam do niego nic

nawet szacunku

Jak juz stawia projekt to JEDEN o tej samej nazwie

O i powiem ci cos jeszcze!

Jak juz robi trzeci o tej samej nazwie to niech zmienia cos wiecej w kazdym kolejnym poza V1/V2/V3!

A jak juz chce cos robic to niech stworzy cos wlasnego

Bo po fali hypu na Pandore to az mu k***s biorko przebijal z mysla ile moze zarobic na reworku diamonda 

Bez odbjoru

Słuchaj kolego ;) ja mam to w dupie co on robi ;) klade na to pałke ;) czy to jego 3 serwer czy 22 serwer o tej samej nazwie chodziło mi tylko o to że ludzie się tu spinają do niego a to jest jego publikacja serwera czy to ci się podoba czy nie czaisz ?? ja się na jego temat nie wypowiadam bo tak jak pisalem wczesniej typa nie kojarze ;) tylko chodzi mi tu o ludzi ktorzy pod kazdym jego postem jadą mi po plecach cisną mi na ambicje a on i tak ma na to zlewke totalną ;) gościu i tez czytaj dobrze co się pisze ;) ja Persergi wcale nie bronię ;) na tym jego diamiondzie i tak większość nie zagra ;) mi tu chodzilo o tą całą gównoburze właśnie taką jaką ty robisz w tym momencie ;) nic ci to do C***a nie da że mu pocisniesz ;) on i tak cie zleje ;) przykładem jest twój tekst " OPAWIADA JAK TO CI NIE NAJEBIE " to właśnie przykład jak ciśnie beke z takich łebków jak ty ;) na c**j mu dajesz powód do tego gosciu ?? a przypomne to jest dział " PUBLIKACJA SERWERA " a nie " J**** PERSERGA " żeby każdy p********y komentarz był o tym jaki to k***a on nie jest do c**ja ! nie kumasz to nara bo mnie takie coś w*****a nie przeczytasz z zrozumieniem a komentujesz nareczka bez fartu ziomeczku ;) 

Opublikowano

@up

zacięła ci sie klawiatura na " ;) "

co do tematu jest on tylko pośmiewiskiem dla działu i całego mpc jak i serwery pana "S"

od początku bbyło wiadomo, ze na serwie nie nie będzie ludzi...no ale

miała by reklama(większa) i również jej nie było/nie ma :D

Serwera oczywiście nie polecam :]

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Diamond w obecnej chwili:17 online

Cortium:Lezy, strona przekierowuje na tego "nowego" super mega dobrego cortiuma na ktorym bedzie NA PEWNO +3k online.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Cortium:Lezy, strona przekierowuje na tego "nowego" super mega dobrego cortiuma na ktorym bedzie NA PEWNO +3k online.

Nowy cortium nie jest Persergii i nie ma nic z nim wspólnego, bo wie, że Lajk będzie tak opiekował się serwerem, jak wcześniej :)

Tam gdzie perserga, tam 100 online.

Udał Ci się żarcik, bo na cortiumie było po 700 online, a na olddiamondzie +1500 :D

Cortium ok. 100 Online

DiamondMT2 ok. 300 Online

Śmieszny jesteś kolego.

Opublikowano

Nowy cortium nie jest Persergii i nie ma nic z nim wspólnego, bo wie, że Lajk będzie tak opiekował się serwerem, jak wcześniej :)

Udał Ci się żarcik, bo na cortiumie było po 700 online, a na olddiamondzie +1500 :D

Cortium ok. 100 Online

Śmieszny jesteś kolego.

Fakt jest śmieszny bo na diamondzie zamiast 300 online jest 20.  :D

Opublikowano

Cortium ok. 100 Online

Śmieszny jesteś kolego.

Fakt jest śmieszny bo na diamondzie zamiast 300 online jest 20.  :D

Życie heh, tym razem to nie była wina Persergii, tylko brak reklamy, która była obiecana przez inną osobę :)

Temat w sumie można zamknąć.

@Svope @Kubek

Co do nastepnego diamonda nie będzie, no chyba że ktoś zaoferuje PORZĄDNY sponsoring.

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale ten temat powinien trafić do kosza. Powód: Serwer off "

Serwer OFF-LINE 17:20 ~ 13-05-2017

Serwer został wyłączony z powodu małej ilości graczy.

"

Jw27i9N.gif

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale ten temat powinien trafić do kosza. Powód: Serwer off "

Serwer OFF-LINE 17:20 ~ 13-05-2017

Serwer został wyłączony z powodu małej ilości graczy.

"

Daj spokój przecież widać że to forum upada, modki nie trzymają się regulaminów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...