Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Fret12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja p******e... To już nawet nie jest śmieszne, a żałosne z tymi Pandorami, Diamondami i Elitami...

Gdzie jest administracja, by takie coś usuwać ?

Lepiej zajmij się swoim projektem bo byli już tacy co najeżdżali na innej projekty a padły szybciej niż ruszyły...

Błagam Cie, nie porównuj takiej ściery do mertiala xDDDDDDDDD

Jesteś tutaj jakimś GMem, że tak bronisz gówna?

Ale on nie broni mertiala  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Tam gdzie perserga, tam 100 online.

Udał Ci się żarcik, bo na cortiumie było po 700 online, a na olddiamondzie +1500 :D

Ty wiesz ile to jest 1500 osób? Może 1500 kont miałeś zarejestrowanych i Ci się myli. 

Nie wiem co o tym serwerze myśleć bo mi się już w głowie pomieszało.

Są sklepy offline?

Chyba lepiej wie Perserga ile miał online i ile kont no nie? :)

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skończcie już ten płacz, bo to się już nudne robi.

@topic Start bez zmian o 18.00?

Opublikowano

Skończcie już ten płacz, bo to się już nudne robi.

@topic Start bez zmian o 18.00?

Tak startujemy o 18.00 bez żadnych zmian.

Kto pobrał clienta niech uruchomi patcher, bo zostały zrobione poprawki.

Opublikowano

Proszę dołączyć skan do prezentacji. Czas 2h.

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Ile macie już kont założonych? Ile przewidujecie ludzi na starcie?

http://screenshot.sh/n9KNC02Wxxp8s aktualnie i co chwile dochodza nowe + dziś ruszymy z reklamą jeszcze

Proszę dołączyć skan do prezentacji. Czas 2h.

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

dodałem przyjacielu

Opublikowano

Opowiem Wam historie.

Dziś miałem na obiad kotleta schabowego, były też smażone ziemniaczki pokrojone w plasterki... MMMMMMM...., mamusia przygotowała też ogóreczka konserwowanego pysznego ze słoiczka wyjętego z własnego przepisu.  Kotlet mi strasznie smakował w tedy akurat przegladałem prezentacje Diamonda na MPCforum i stwierdziłem, ze kotlet jak i Diamond są bardzo podobne do siebie. Po jednym i drugim miałem rozwolnienie w kiblu, bolała mnie dupa na sam widok kotletów, stwierdziłem że nigdy więcej.

Perserga mógłby w końcu przestac robić z siebie de***a i zacząć stawiać normalne serwery z edytowanymi plikami a nie NABIJAĆ FEJM wraz z HEJTEM na swoją osobe, na

L E G E N D A C H polskiego metina, tyle ode mnie.

Opublikowano

Opowiem Wam historie.

Dziś miałem na obiad kotleta schabowego, były też smażone ziemniaczki pokrojone w plasterki... MMMMMMM...., mamusia przygotowała też ogóreczka konserwowanego pysznego ze słoiczka wyjętego z własnego przepisu.  Kotlet mi strasznie smakował w tedy akurat przegladałem prezentacje Diamonda na MPCforum i stwierdziłem, ze kotlet jak i Diamond są bardzo podobne do siebie. Po jednym i drugim miałem rozwolnienie w kiblu, bolała mnie dupa na sam widok kotletów, stwierdziłem że nigdy więcej.

Perserga mógłby w końcu przestac robić z siebie de***a i zacząć stawiać normalne serwery z edytowanymi plikami a nie NABIJAĆ FEJM wraz z HEJTEM na swoją osobe, na

Ty no masz nerwy na reku:D Porządny szanujący się metinczyk by tu nawet nie wlazł xD Bez obrazy ofc

@topic

gdzie dropi truta?

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Opowiem Wam historie.

Widzisz tu jakiś fejm? bo ja widzę tylko mieszanie z błotem.

Jak tam w grze? Dużo graczy ?

Opublikowano

PERSEGA NIE PODDAL SIE PRZY PIERWSZYM DIAMONDZIE?

DODAM TU WSZYSTKIM ZNANE JAK I PRZEZ KAZDEGO LUBIANE

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Perserga gdzie ta twoja mega hiper ziper z*******a reklama?

Przecież mówiłeś, że jak zapodasz reklamę to serwer wyj3bi* w kosmos, a tu niecałe 200 online xD

Opublikowano

Ej z tego co wiem ogolnie to moze byc tylko 1 rework nie?

A to juz 3 diamond od Persegi

@esej @Kubek @Svope

No ale wiesz jak to jest. 

Tutaj moderatorzy nie przestrzegają własnych reguł xD

Opublikowano

@esej @Kubek @Svope

Czytaliście chyba temat gdzie użytkownicy zdecydowali żeby rynek zweryfikował dany projekt, nawet jeśli go by tutaj nie było to i tak pewnie by wystartował a tak macie możliwość wypowiedzi nt. serwera.

A regulaminy będą edytowane tylko muszę dopracować parę tematów.

Opublikowano

W obecnej chwili gra 150 osob.

MPCforum to jedyna reklama dla tego serwera.(nie licze jakis postow na fb, ktore i tak go*no daja i nikt na to uwagi nie zwraca)

Znajac zycie to polowa graczy gra bo mysli, ze beda czuc jakis stary klimat.

Po tygodniu-dwoch gracze beda odchodzic, perserga znow  zacznie robic gowniany serwer tym razem na innych plikach bo zobaczy, ze te 2 czy 3 diamondy to jednak nie to samo co pandora rework.

Tych kolejnych serwerow tez pewnie nie usuniecie bo TO NIE BEDZIE REWORK.

I tak o to powstaja pierdolone kotlety.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

MPCforum to jedyna reklama dla tego serwera.(nie licze jakis postow na fb, ktore i tak go*no daja i nikt na to uwagi nie zwraca)

Po tygodniu-dwoch gracze beda odchodzic, perserga znow  zacznie robic gowniany serwer tym razem na innych plikach bo zobaczy, ze te 2 czy 3 diamondy to jednak nie to samo co pandora rework.

A Wy gracie tak czy siak na tych kotletach :makka:

Umożliwiamy wszystkim dodanie zapowiedzi i publikacji, Wy nadal nie rozumiecie czemu ma służyć ten i inne tematy.

Opublikowano

Samo padnie, po co mają usuwać?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

A po to, że chociażby zaśmieca dział. Gdyby kasowali wszelkie chujostwa byłyby w dziale max 4 serwery i by stykło. Łatwiej byłoby znaleźć serwer do grania, bo nie musiałbyś wchodzić do prezentacji, czekać aż się załaduje c*****a grafika żeby zobaczyć, że dany serwer to ścierwo niewarte pobierania klienta.  

Na YT reklama aktualnie to nadal gówno ze względu na prawa autorskie, więc MPC się liczy bardziej niż pare miesięcy wstecz jeśli chodzi o reklamę.

Szczerze? Gdybyście banowali nonstop osoby odpowiedzialne za te syfy (Perserga i jego "wspólnicy", Surek i jego psy), to nawet nie dowiedziałbym się o tym, że startuje kolejny kotlet z ich "stajni" - i pewnie nie tylko ja.. Czemu? Bo MPC to nadal największa reklama jeśli chodzi o Metina.

Wierzę, że znalazłyby się osoby, które by wynajdywałyby do kogo należy startujący serwer i przekazywałyby dowody do moderacji. Może nie z chęci niesienia pomocy innym, a po prostu z zawiści - ręka rękę myje.

Tłumaczycie się tym, że ludzie ukrywają się pod innymi nickami i ciężko dać zakaz danej osobie, a to bullshit. Jakoś za KAŻDYM jebanym razem my mądrzejsi gracze Metin2 wiemy do kogo należy dany serwer. No ale ofc moderacja nic z tym nie robi, bo po co.

A pieprzenie, że jak chcą ludzie grać na kotletach to niech grają to śmiech na sali. 

Opublikowano

Zapraszamy na serwer zostało nam jeszcze do poprawienia kilka błędów, a potem ruszamy z reklamą ( trochę inna taktyka jak z poprzedniej odsłony)

Na serwerze nie oszukujmy się nie ma porywającej liczby osób, ale nie przejmujemy się tym pracujemy dalej i staramy się by przybywało tych osób.

Ci co grają na serwerze są zadowoleni, wszystkich serdecznie zapraszamy do gry

W weekend możliwe, że będzie jakiś event.

Opublikowano

Zapraszamy na serwer zostało nam jeszcze do poprawienia kilka błędów, a potem ruszamy z reklamą ( trochę inna taktyka jak z poprzedniej odsłony)

Na serwerze nie oszukujmy się nie ma porywającej liczby osób, ale nie przejmujemy się tym pracujemy dalej i staramy się by przybywało tych osób.

Ci co grają na serwerze są zadowoleni, wszystkich serdecznie zapraszamy do gry

W weekend możliwe, że będzie jakiś event.

Caly czas mowicie o wiekszej reklamie a zawsze wasza wieksza reklama to promowanie na 10 grupach na fb ze diamond ruszyl. to jaka ma byc tym razem taktyka ?

Gość Lajk™
Opublikowano

A po to, że chociażby zaśmieca dział. Gdyby kasowali wszelkie chujostwa byłyby w dziale max 4 serwery i by stykło. Łatwiej byłoby znaleźć serwer do grania, bo nie musiałbyś wchodzić do prezentacji, czekać aż się załaduje c*****a grafika żeby zobaczyć, że dany serwer to ścierwo niewarte pobierania klienta.  

Na YT reklama aktualnie to nadal gówno ze względu na prawa autorskie, więc MPC się liczy bardziej niż pare miesięcy wstecz jeśli chodzi o reklamę.

Szczerze? Gdybyście banowali nonstop osoby odpowiedzialne za te syfy (Perserga i jego "wspólnicy", Surek i jego psy), to nawet nie dowiedziałbym się o tym, że startuje kolejny kotlet z ich "stajni" - i pewnie nie tylko ja.. Czemu? Bo MPC to nadal największa reklama jeśli chodzi o Metina.

Wierzę, że znalazłyby się osoby, które by wynajdywałyby do kogo należy startujący serwer i przekazywałyby dowody do moderacji. Może nie z chęci niesienia pomocy innym, a po prostu z zawiści - ręka rękę myje.

Tłumaczycie się tym, że ludzie ukrywają się pod innymi nickami i ciężko dać zakaz danej osobie, a to bullshit. Jakoś za KAŻDYM jebanym razem my mądrzejsi gracze Metin2 wiemy do kogo należy dany serwer. No ale ofc moderacja nic z tym nie robi, bo po co.

A pieprzenie, że jak chcą ludzie grać na kotletach to niech grają to śmiech na sali. 

Nawet 4 serwerów by nie było bo by wam coś nie pasowało xD A potem płacz bo nie ma gdzie grać, spoooko.

Opublikowano

@esej @Kubek @Svope

Czytaliście chyba temat gdzie użytkownicy zdecydowali żeby rynek zweryfikował dany projekt, nawet jeśli go by tutaj nie było to i tak pewnie by wystartował a tak macie możliwość wypowiedzi nt. serwera.

A regulaminy będą edytowane tylko muszę dopracować parę tematów.

Tematy tematami.

Izeli ktos kto zrobil kiedys serwer i ojebal graczy to neich wstawia pod warunkiem ze zmiany beda widoczne bo gracze decyduja czy wejda.

A co do reworkow to bez przesady. Ten typek zrobil juz 2 razy rework Diamonda w tym roku a mamy Maj 

Dlatego tego z reworkami sie trzymajcie a reszte robcie jak chcecie bo to tylko forum zasmieca

elo

Ja to bym dal zasade ze serwer minimalnie ma miec 600 osob online. Nie wiem przez tydzien ma sie trzymac liczba 550+ i wtedy serwery zostaja czy cos.

Wtedy Persega nie mialby po co odpalac temat publikacji a w tym dziale nie bylo by gowien to by bylo piekne :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...